Jump to content
  • Kayıt Ol

Muv Luv Alternative: Total Eclipse


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

[bimgx=600]http://erogedownload.com/wp-content/uploads/2010/05/muvluv.jpg[/bimgx]

[bimgx=600]http://i213.photobucket.com/albums/cc181/AcroRay/RevoltechTSFPostcards.jpg[/bimgx]

Moon Phase Blog[/b]'a dün düşen habere göre Muv Luv için ilk Anime serisi resmi olarak duyurulabilir. Yönetmenliği Takayuki Inagaki (Desert Punk, Black Cat, Roasario and Vampire) üstlenirken senaryo Hiroshi Yamaguchi (Argento Soma, Bastard, Blue Submarine No.6, Desert Punk, Gatekeepers, King of Thorn, New Dominion Tank Police, Orguss 02, Peacemaker Kurogane, Rosario and Vampire, Keroro Gunsou, To Heart, Yukikaze) tarafından hazırlanacak.

Anime hakkında henüz resmi bir fragman yok ama oyunun açılış videosu biraz fikir verebilir:

Mecha içerikli yan hikaye oyunların ve muhtemelen de serinin ana senaryosu farklı geçmişler ve gizemlere sahip bir grup bir başka gencin dünya nüfusunun neredeyse tamamını yoketmek üzere olan bir yaratık ırkına karşı girişmek zorunda kaldığı trajik savaşı anlatıyor. (Serinin TV TROPES entry'sinin tamamının spoiler'lerden oluştuğunu düşünürsek kesinlikle klişe bir işleniş görmeyeceğinizi garanti edebilirim) Fandisc'lerin çokluğundan ve eroge oyun içeriğinden dolayı High School of the Dead türevi bir bol fanservice'li bir tema görebiliriz. Öte yandan serinin ilk oyunu bir lise temalı eroge idi.

Kimi Ga Nozomu Eien'in mecha'lar içeren alternatif evren hikayesi diyebileceğimiz Muv Luv ilk kez 2003 yılında visualnovel CD olarak piyasaya çıkmış ve büyük bir ticari başarı getirmişti. Bunun üzerine 3 yan oyuna, fandisc'lere, manga'ya ve romanlara uyarlandı. Oyunun seiyuu kadrosunda Souichiro Hoshi, Takehito Koyasu, Yuu Asakawa, Norio Wakamoto, Daisuke Ono, Tomokazu Seki gibi tanınmış seiyuu'lar da yeralırken oyunun OST'unda Minami Kuribayashi, Masami Okui, MIQ, JAM Project, Hironobu Kageyama, Masaki Endoh gibi pek çok ünlü isim bulunuyordu.

Akane Maniax OVA'sında bazı Muv Luv karakterlerinin yeraldığını da not düşebiliriz.

Serinin benim için önemi Gunparade March'dan bu yana benzer temaya sahip yeni bir seri ve de hem Blue Gender hem de Kurogane no Linebarrels türü dizaynları bir kez daha görebilmek olacak.

[bimgx=600]http://superrobotwar.files.wordpress.com/2009/02/srwhotnews_hj4_a3.jpg[/bimgx]

[bimgx=600]http://1.bp.blogspot.com/-j4jq-2vdPms/TWSuL3TutcI/AAAAAAAAkrM/pvRgOkP7lM8/s1600/1.jpg[/bimgx]

[bimgx=600]http://i463.photobucket.com/albums/qq351/Craftio/10090067b.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 11
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • Akuma_Blade

    2

  • DevilRanger

    1

  • PaarthurnaX

    1

Mechaları pek sevmem ama önyargılı davranmıyacağım :kirmizi: Bi yayınlandıktan sonra ilk bir kaç bölümünü izlerim beyenirsem devam ederi paylaşım için teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mechalar baya güzel görünüyor.Karakterlerde mechalar gibi güzel gerçi izlemek lazım.Bakalım ne zaman çıkacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mechalar hoşuma gitti gerçekten. Umarım serisi berbat bir hikayeden oluşmaz. Şu son resimdeki karakter de epey hoşuma gitti. Mecha serilerinde Katana olması çok hoşuma gidiyor. Sanırım eğlenebileceğim bir seri olacak. Umarım hemen Türkçeye kazandırılır.

Haber için Teşekkürler Akuma

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fanservice olayını abartmasalar güzel bir mecha izleyeceğiz gibi geliyor.

Mecha çizimleri gözüme hoş görüktü.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Elinde katanası olan mor saçlı hatun bana fazlasıyla Busujima Saeko'yu hatırlattı. Tamam izlenir bu :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

genekde oyun kökenli animeler pek iyi olmaz ama yeni gunda görünce bu daha iyi bir altarnetif olur diyorum ha biraz echhi si fazla gibi:kazna:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

fanservice fazla olacak gibi kanımca ama yayınlanınca görürüz artık. İshak ın dediği gibi ecchisi de biraz fazla.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 8 ay sonra...

Anime serisi bu yaza çıkıyor arkadaşlar.Başta bu versiyonun çıktığına üzülmüştüm ama Muvluv Unlimited mangayı okuyup ardında Muvluv alternative görsel romanını okuduktan sonra ilk bunun çıkması gerektiğini anlıyor insan.umarım güzel bir yapım olur ve devam sezonlarıda gelir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Muvluv Extra-Unlimited-Alternative 3lü visual novel serisi çevrilmiş en iyi vn açık ara farkla.Total Eclipse üzerine pek hevesli değilim açık konuşayım yani Extra > Unlimited > Alternative orjinal olanlar,Daha total Eclipse'nin japonca visual noveli bile çıkmadı bi bakıma Gerçek muvluvun spin offu diyebilirim sanırım,Ama yinede Bir yerden başlanılması mükemmel bir haber, gerçi haber baya eski ama olsun hazır konu yukarı taşınmışken devam ettireyim bende. Ecchisi fazla diyen arkadaşlara oyunun +18 oldugunu ve hailyle öyle sahneler içermek zorunda oldugunu ve yukarıdaki videoların fragman olmadıgını,oyundan alıntı ve visual novellerin %95i +18 olduğundan dolayı gayet normal bir durum olduğunu tekrar belirtmekde fayda görüyorum.Eğer Hakkı verilerek yapılırsa çok üst düzey unutulmaz bir anime olacağından eminim Muvluv serisinin ,Ancak şuan için birşey söyleyebilmek zor anca Total Eclipse değilde Orjinal 3lü üzerine bir haber geldiğinde yorumlamak doğru olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

İlk Teaser yayınlandı.

Serinin yapımını Satelight (Macross Zero, Macross Frontier, Aquarion, Mouretsu Pirates, Hellsing Ultimate) ve yeni bir stüdyo olan Ixtl üstlenirken başrol seiyuu'ları Daisuke Ono ve Mai Nakahara olarak belirlenmiş. İlk açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla yapım ABD Ordusu test pilotu Yuya Bridges ve Argos Timi test pilotu Yui Takamura'nın Alaska üssündeki savaşlarına odaklanacak.Takayuki Inagaki (Desert Punk, Rosario + Vampire) tarafından yönetilecek serinin karakter tasarım adaptasyonlarını Yumiko Hara (Baby Princess 3D) üstlenmiş. Yapımın yayına başlama tarihi ise şu an net belli olmasa da 2012'nin yaz sezonu olarak görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?