Ryoko Yoichi 26 Haziran 2011 Share 26 Haziran 2011 Acil bir para ihtiyacı yüzünden manga arşivi satmaya karar verdim. Elimde: Neon Genesis Evangelion- The Shinji Ikari Raising Project 1 Ristorante Paradiso Black Lagoon 02 ve 06 Eyeshield 1, 2, 3,4 (5te evde bir yerde) Scott Pilgrim 1 Fallen Vampire 1 Shouen Jumplar Ağustos 2009 (Arka sayfası biraz hasarlı) Mayıs 2011 Haziran/Temmuz ortak sayısı 2011 Fiyatlar Ilk üç manga 15er lira Diğer mangalar 12 Shouenler 5 lira Gerçekten paraya ihtiyacım olmasa böyle bir başlık açmazdım ama bir anda böyle bir durumda kaldım. Özel mesaj ya da direk buraya yazabilirsiniz. İstanbul sadece. Kaza sonucu iki başlık açıldı. Bir alttakini silebilir misiniz sevgili adminim? ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Haziran 2011 Share 26 Haziran 2011 Silindi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gezz+ 28 Haziran 2011 Share 28 Haziran 2011 shounen jump'lar ingilizce mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap