NitroCharger 9 Temmuz 2011 Share 9 Temmuz 2011 Merhaba Uzun bir zamandır herhangi bir yazı veya konuya yorum yapmıyordum. Kendimi hortlatmak istedim. Gecenler "Bu Japonlar bu günlerde ne dinliyor" diye kendi kendime soryordum. Nyaa torent sitesinde En cok indirilen Audio dosyalara baktım. Aşağidaki Linke ulaştım. İçlerinde öyle güzel şarkılar öyle güzel sesler çıktıki 2 haftadır fırsat buldukca dinliyorum. Özelikle Akb48, Perfume, Kara, gallie gallie gibi süper seslerle karşılaştım. Asıl ilginci bazı parçaları zaten animelerde duyuyoruz. Mesela belzebub ikinci kapanış parçası Tsuyogari, Boku tachi...... açılışı Aoi Shioiri gibi http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=223911 Benim kafayı taktığım parçalar. YouTube - [MV/HQ] KARA - Jet Coaster Love ジェットコースターラブ (Dance version) İyi dinlemeler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
NitroCharger 9 Temmuz 2011 Yazar Share 9 Temmuz 2011 YouTube - Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai Opening YouTube - Beelzebub • Ending 2 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap