Jump to content
  • Kayıt Ol

Soukyuu no Fafner 2. Sezon


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

fafnerheavenandearthdeadaggressorkeyart.jpg

fafner-cast.jpg

Fly Me to the Sky (ver.2) - YouTube

2004 yılında yayınlandığı sürece nispeten özgün içerik ve başarılı drama anlatımına rağmen maalesef hak ettiği hedef kitlesine ulaşamayan Soukyuu no Fafner serisi, Eylül 2011'de DVD ve Blu Ray'ı yayınlanacak HEAVEN & EARTH filminin adlı filminin ardından 2012 yayın sezonunda devam yapımıyla hikayesine devam edecek. Yeni serinin yayın formatı, bölüm sayısı veya konu detayları henüz resmi olarak netlik kazanmadı fakat yeni serinin HEAVEN & EARTH sonundan 2 yıl sonra geçebileceği gibi bir ihtimalden bahsedilmekte.

Bunun yanısıra TBS'in Soukyuu no Fafner'i yeniden gündeme getirmek için çalışmalara giriştiği zaten biliniyordu. Bu amaçla hazırlanacak çalışmaların ilki olan Soukyuu no Fafner sahne gösterisi için provalar 24 Temmuz'da başlayacak. Ayrıca Angela'nın da yeralacağı yeni bir turne de bu proje kapsamında planlandı.

edit: 2012 demiştim, sanırım Rinne no Lagrange ve K Project araya girdiğinden bir gecikmeye uğradı, geç olsun güç olmasın yine de :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 14
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    8

  • gundamaster

    2

  • CHOBiTS

    1

  • hudaim

    1

Budur diyorum uzun zamandır aldığım en güzel haber oldu teşekkürler akuma :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Filminden sonra seriside geliyor demek güzel haber. Evangeliona çok fazla benziyordu ama yinede oldukça güzeldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri başlamadan önce ilk seri ve film Türkçe'ye çevrilse güzel olurdu. ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel bir seri ise, elbet çeviren birileri çıkıcaktır. Yoksa yazık olur güzelim animeye.:tbayrak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Ginza Hakuhinhan Sinemaları'nın websitesinde bugün itibariyle belirttiğine göre Soukyuu no Fafner: Exodus adlı 2. sezon [WRONG]2013 yayın sezonu içerisinde[/WRONG] yayınlanacak. Ayrıca 1. sezondan çeşitli kısımları içerecek bir tiyatro oyunu uyarlaması da yıl içerisinde sahnelenecek.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Fafner-Exodus-teaser-affiche.png

Fafner 2. Sezon resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen doğrulanmış projeler içindeydi. Neyse ki 1 yıllık bir gecikme ile de olsa prodüksiyon safhası başlamış bulunuyor. Exodus için hazırlanan web sitesinde şu üç ibare dikkat çekiyor:

-Hikayede yeni sayfa açılıyor.

-Alpha Protokolünün İhlali (Dış Dünya İle Temas)

-Tsubaki'nin mirasçısı : Oriki Minashiro

Ayrıca açıklanan bir diğer bilgi de 2. sezonun HEAVEN & EARTH finalinden 2.5 yıl sonra geçeceğinin doğrulanmış olması.

Devam serisi eski kadroyu yeni baştan bir araya getirecek: Klasik seride olduğu üzere senaryo Tow Ubukata'ya (Le Chevalier D'eon, Heroic Age, Mardock Scramble, Reideen, Soukyuu no Fafner), karakter tasarımları Hisashi Hirai'ye (Gundam SEED yapımları, Kurogane no Linebarrels, Mugen no Ryvius, Heroic Age, Scryed, Soukyuu no Fafner) Mecha dizaynları Naohiro Washio'ya (MS IGLOO, Mouretsu Pirates, Heroic Age, Gundam 00, Soukyuu no Fafner, Stellvia, Tenchi Muyo : War on Geminar, The Third ve önümüzdeki aylarda gösterime girecek Kakumeiki no Liberator), müzikler Tsuneyoshi Saito'ya (Dennou Coil, Yami no Matsuei, Kaze no Yojimbo, Nazca, Tide Line Blues, Tenchi Muyo Movie 2 & 3, xxxholic Movie) ait iken bunlara ek olarak görüntü yönetmenliği Takashi Aoki'ye (Shadow Skill, Avenger, Blade of Immortal, Break Blade, Freezing, Heroic Age, Rinne no Lagrange, Law of Ueki, Tactics, Trigun: Bdland Rumble, Rurouni Kenshin: Shin Kyoto Hen, Princess and Pilot, Upotte, Uchuu Senkan Yamato 2199) ait.

Net yayın tarihi halen verilmemiş olmasına karşın [WRONG]yaz yada sonbahar 2013 yayın sezonunda[/WRONG] bu seriyi muhakkak izlemeye başlayabileceğiz.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Soukyuu no Fafner: EXODUS'un 26 bölümlük bir TV serisi olabileceğine dair resmi bir duyuru yayınlandı. Şimdi sadece yayın tarihi ve fragman için beklememiz gerekiyor.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 9 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Ocak 2015'e ertelendiği duyuruldu.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Hadi ama başlasın artık dediğim bir proje. Bu senenin mecha bolluğu içersine katmak istemediler herhalde. 2015'e ertelenmesini o seneyi de mecha animelerle geçireceğimizin bir müjdesi olarak algılıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hisashi Hirai'nin karakter tasarımlarını beğenmiyorum ama buna rağmen Fafner ve Linebarrels en beğendiğim mecha seriler arasındadır, tabi bunun sebebi kusursuz işlenen kurguları ve olağanüstü mecha tasarımlarıdır (özellikle Linebarrel şahane bir tasarım). Pek fazla belirgin olmasa da kendini yavaş yavaş geliştiren bir karakter tasarımcısı, fakat ona rağmen sabırsızlanıyorum yeni bir Fafner animesi için.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Uzun yıllardır beklediğim 2. sezonun ilk uzun fragmanı yayınlandı:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Asıl uzun bekleyişimiz seri yayınlandığında son bulacak Hamit. Teknolojiden yararlandığı gözüküyor Fafner'ın da mecha tasarımlarında. 3D modeller hiç sırıtmamış, oldukça güzel gözüküyorlar.

Trailerdaki müzik baya baya güzel. Müzikleri ile de adından söz ettirecek belli ki Fafner. Angela'da açılış kapanış parçalarını söyledi mi tamamdır. Chiaki Ishikawa'da gider kapanışa güzel bir parçayla.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...

Yeni teaser yayınlandı. Hazır gelmişken bir önce yayınlanan uzun fragmanı da paylaşıyorum.

Yeni sezon 8 Ocak 2015'de yayına başlayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?