Jump to content
  • Kayıt Ol

Hangi cep telefonu markasını kullanıyorsunuz


kenasuka

Hangi cep telefonu markasını kullanıyorsunuz.  

65 oy

  1. 1. Hangi cep telefonu markasýný kullanýyorsunuz.

    • Nokia
    • LG
    • Samsung
    • Apple
    • HTC
    • General Mobile
      0
    • Sony Ericsson
    • BlackBerry
    • NG Mobile
      0
    • Myphone
      0
    • Philips
      0
    • Motorola
      0
    • Sharp
      0
    • Siemens
      0
    • Alcatel
      0
    • Toshiba
      0
    • Panasonic
      0
    • Asus
      0
    • Operatörlerin verdigi telefonlar
      0
    • Ankesör
    • Evdeki kablolu yetiyor.
    • Kullanmýyorum.
    • SAGEM
      0
    • Piranha
    • Wentto
      0


Önerilen İletiler

images?q=tbn:ANd9GcT73ApE-Sp2vwrO7O91I_0LPgUyGB0SWso4BZtWVgskxY080xdPFg&t=1

Böyle bir anket sitede olsa fena olmaz dedim.Kullandığınız telefonu yazıp ,seçeneklerden markayı işaretleyip ,gelecekte ne tür bir telefon almayı düşündüğünüzü belirtiniz.

Bazı arkadaşların komik cevaplar vereceğini de bilsem hoş başlık olabilir.

Ayrıca arkadaşlar kendi telefonunun tema ,oyun ,program gibi eklentilerini diğer arkadaşlarla paylaşabilirler.:002-32:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 16
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • kenasuka

    3

  • bedifeci

    1

  • gundamaster

    1

  • painscream

    1

Şuana kadar hep Nokia kullandım. Bundan sonra da Nokia kullacağımı düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nokia pazar payını kaybediyor.Önce bende nokia kullanıyordum (Türkiye de çoğunluğun olduğu gibi) hala bir tane var.Şimdi samsunga geçtim şimdilik memnunum.Umarım akıllı telefon pazarında kendisini geliştirir.Yoksa zamanla payı dahada azalacak.

Üstün donanımsal özelliklere sahip olan cep telefonlarıyla tanınan Apple’ın, cep telefonu serisi iPhone’un çok pahalı olmasından yana şikayetiniz varsa haberimizin devamını okumanızı sizlere öneriyoruz. iPhone serisi ile birlikte tüm dünyaya ismini duyurmayı başaran Apple firması ile ilgili yapılan bir araştırmaya göre, iPhone almayanların %85’i cihazın çok pahalı olmasından yakınıyor.

Apple, iPhone Serisi İçin Ucuz Cep Telefonu Üretecek!

Apple’da, Morgan Stanley Research’ün yaptığı bu araştırmaya dayanarak, tüketicilerin bu en büyük derdi olan iPhone ücreti konusunda güzel bir haber ile karşımıza çıktı. Katy Huberty bu araştırmanın üzerine yaptığı açıklama ile, akıllı cep telefonu pazarındaki pazar payını yükseltmeyi planlayan Apple’ın Haziran ayında daha önceki sürümlerine göre çok daha ucuz olan yeni bir model ile karşımıza çıkacağını vurguladı. Ayrıca yeni iPhone’un diğer cihazlara göre çok daha farklı yeni özelliklere sahip olacağını da bildiren Katy Huberty, cihaz hakkında sır vermekten de kaçındı.

Cep telefonu pazar payları 2011

Uluslar arası pazar araştırmaları firması Gartner, Nokia'nın mobil telefon pazarında kan kaybetmeyi sürdürdüğünü açıkladı. Gartner'ın yayınladığı son raporda Nokia'nın 2011 ilk çeyreğinde pazar payı kaybına devam ettiği ve son 14 yılın en düşük rakamı olan %25'e gerilediği ileri sürülüyor. 21 Nisan'da kendi satış rakamlarını yayınlayan Nokia ise pazar payı kaybının sürdüğünü ancak pazar payının %29 olduğunu açıklamıştı.

3 ayda 427.8 milyon cihaz satıldı

Gartner'ın yayınladığı verilere göre Nokia, 2011'in ilk çeyreğinde 107,5 milyon adet ürün satışı gerçekleştirmiş. 2011'in ilk çeyreğinde toplam cep telefonu satışı ise 427,8 milyon adet olarak gerçekleşmiş. Aynı rapora göre Nokia geçtiğimiz senenin ilk çeyreğine kıyasla %5,5 oranında pazar payı kaybetmiş.

Samsung 2. sırada

Global cep telefonu satışlarında %16,1 pazar payı ile 2. sırayı Samsung alıyor. İlk 5'te yer alan diğer firmalar ise sırasıyla LG, Apple ve RIM firmaları. Gartner'ın raporunda ilk 10 sıra içerisinde en ciddi pazar payı kaybını lider Nokia'nın yaşadığı görülmekte. 2010 ilk çeyreği ile 2011 ilk çeyreği arasındaki bir yıllık dönem içinde en ciddi pazar payı kazanan ise %0,9'dan %2,2'ye yükselen HTC firması.

Akıllı telefonların payı artıyor

Gartner'ın yaptığı araştırmada smartphone satışlarının da yükselişini sürdürdüğü görülüyor. Firma 2011'in ilk çeyreğinde satılan tüm cep telefonları için smartphoneların %23,6'lık bir paya ulaştığını açıkladı. Gartner'ın kıdemli analistlerinden Roberta Cozza, bu oranın aslında daha da yüksek olabileceğini ancak bazı üreticilerin ilk çeyrekte yeni ürün duyurusu yaptıklarını ve ikinci çeyrekte satışa geçeceklerini belirtiyor. Cozza'ya göre müşteriler de yeni çıkacak ürünler dolayısıyla alımlarını bir süre ertelemiş durumdalar ve 2011 ikinci çeyreğinde çok daha büyük bir smartphone satış oranı tutturulabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Eskiden Nokia kullanırdım ve hep Nokia kullanacağımı sanıyordum fakat her şey değişiyor tabi. Şimdi Samsung kullanuyorum. Kullanım açısından rahat bir telefon.

Bir iki seneye HTC almayı düşünmekteyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Cep telefonu hastası değilim.Nokia cep telefonum bir aya önce bozulunca (karşı tarafın sesini iyi duyamaz oldum avizeden konuşuyordum) mecbur degişiklik yaptım (5 yıl sonra) ,elimde olsa bütçem elverse htc ,Samsung Galaxy, Apple alırdım.Ama bu kadar para vermeye değmezler.Biryerlerden gelen parayla ,bir kısmını da takside bağlayarak samsung 5620 monte aldım.Memnunum.Sormak istediginiz birşey olursa 5620 ile ilgili cevap verebilirim.Oyun,program ,java ,witget vs.

[bimgx=150]http://img.donanimhaber.com/images/haber/DH_Samsung_S5620_launch.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir arkadasin tavsiyesi ile HTC wildfire almistim. Cok memnunum. Herkese de tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hiçbir zaman telefon bağımlılığım olmadı,benim için -bizim dönemin deyimiyle- walkman olmaktan öteye geçemiyor sanırım cep telefonları ya da S.O.S ihitiyacım için kullanmak gibi... :D

Bozulma,kırılma gibi bazı nedenlerden dolayı değişiklik yapmak zorunda kaldığım ve birkaç çeşit (Motorla,Samsung ve Nokia) markayı denedikten sonra Nokia'dan vazgeçmeyi pek düşünmüyorum,hatta öyle bir şey ki ailecek Nokia familyasındanız diyebiliriz :D Nokia yetkilileri bize ödül vermeli :P

Eskiden daha doğrusu ilk çıktığı dönemlerde biraz heves olsa da artık bozulmadıkça yani tamamen işe yaramaz hale gelmedikçe pek değişiklik yapmıyorum lakin iş teknoloji ya da elektrikli aletler olunca ırsi olarak gelen bir huyumuz var,hangi markaya alışırsak onu asla terketmeyiz,bu nedenle de Nokia'yı da kolay kolay bırakmayacağımı düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Samsung her bütçeye hitap eder ve iyidir , sağlamdır , dayanıklıdır kullanımı aşırı kolaydır.

Samsung-SGH-F480.jpg

1,5 yıldır bu modeli gördüm tek bir hatayla karşılaşmadım.

Ama değiştirip yerine iPhone almayı düşünmüyorda değilim hani.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim ilk telefon maceram meşhur ericsson 688'le başladı :D

nokia,samsung,motorola kullandım.Başlarda nokia hem sağlamlığı hem kolay kullanışı hoşuma giderdi ama şimdilerde samsung'un modelleri daha hoşuma gitmeye başladı.Çevremde çoğu kişi samsung kullanıyo ve memnun olmayan görmedim gibi bişey.Düne kadar nokia 2700 kullanıyordum,memnundum.Fiyatı da uygun bir tel arıyorsanız bence alınabilir.Bugün bir süprizle blackberry 9780 bold'a geçtim.Ama memnun musun derseniz şu anlık kullanıma geçemedik birbirimize bakıyoruz.:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sanırım kendi mesleğimi edinene kadar Nokia' dan şaşmayacağım; çünkü babam biraz klasik bi adamdır, nokia bilir nokia alır. Annem ben ve babamın elinde şimdilik nokia var. Abim için marka değil teknik özellikler önemlidir. Özetle ailemin cep telefonu tercihi böyle :birsey gelmez:gj Önümüzdeki 1-2 sene boyunca nokia kullanmaya devam, ama daha sonra telefonumla bi sorunum olursa hangi marka seçerim bilmiyorum açıkçası, ne çok konuşasım varmış meğer bi türlü susmadım uzattıkça uzattım, hayret doğrusu:007a:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

samsung b-3410 kullanıyordum tikky telefonu gibi olanlardan

samsung_b3410_b.jpg

ama orada gördüğünüz üstündeki kapak açılırken karşı duvara fırladı :000200690jk0xd: şimdi de "geçici olarak" (-.-") nokianın oldieslerinde takılıyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

679429F3FBC24BFB8530BE12CFEAD0E4.jpg

Lg Kf-750 kullanıyorum, gayet de memnunum. Oturduğum yerde benden başka kullananını da görmedim, pişti olma olasılığım da yok. dsfs

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bende şu anda nokia e 72 kullanıyorum ama ileride sony ericson xperia x10 modelini almayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ailecek Nokia kullanıyoruz.Kullanımı kolay.Ancak dokunmatikler ilgimi çekiyor ilerde neden olmasın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

HTC-Desire-Z-QWERTY-keyboard.jpg

HTC Desire Z,

özellikle forumlarda takılanlar, sevgilisiyle bol bol mesajlaşanlar ve yazı yazmayı sevenler içi bire bir. Tabiki HTC'yi asıl farklı kılan bana göre özgür olması.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?