CHOBiTS 21 Temmuz 2011 Share 21 Temmuz 2011 [bimgx=600]http://www.animenation.net/blog/wp-content/uploads/2011/07/Holy_Knight_anime_announcement.jpg[/bimgx] Myanimelistte dolaşırken bulduğum haberi paylaşayım dedim.Vampir türünü sevmesemde sevenleri çok.Bakalım bu nasıl olacak. Konu:Mizumura Shinta sıradan bir bir lisans öğrencisidir.Shinta bir gün Romanya'dan gelen transfer öğrenci Kishimoto Lilith ile karşılaşır. Lilith aslında yarı insan yarıda vampirdir.Shinta, lilith sayesinde kendisinin bugüne kadar hiç bilmediği aile sırlarını öğrenecektir. Aslında o Vampir avcısı Romuald Ailesinin son varisidir. Konu klişe gelsede çizimleri ve karakterleri güzel geldi.Ben izlemeyi düşünüyorum. Holy Knight official website Cover of Holy Knight novel vol.1 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8541 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
PaarthurnaX 21 Temmuz 2011 Share 21 Temmuz 2011 Konusunun nasıl olduğunu pek anlamasam da yine de güzel duruyor. Çizimler güzel duruyor. Umarım efektleri de aynı şekilde yaparlar da ağızda tat bırakacak bir yapım olur. Teşekkürler haber için Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 21 Temmuz 2011 Share 21 Temmuz 2011 Haber için saol Chobits:D Ecchi galiba araya shoujo katarlarsa izlerim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 22 Temmuz 2011 Yazar Share 22 Temmuz 2011 Haber için saol Chobits:D Ecchi galiba araya shoujo katarlarsa izlerim Karakterlere bakınca adam akıllı tek erkek karakter var.Karakterlerin ikiside hayvan zaten.Harem olduğu ap açık ortada, ecchide olma ihtimali yüksek duruyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
blackgod 22 Temmuz 2011 Share 22 Temmuz 2011 :okugf:Kapışacaklarsa:qgel: ve :okq:kapışmları süperse izlemeye değer diye düşünüyorum:qtehlikeli: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 22 Temmuz 2011 Share 22 Temmuz 2011 Güzel gibi görünüyor şimdilik Paylaşım için teşekkürler Vampir türünde animeleri severim genelde, içinde az biraz Ecchi de varsa kesin izlerim diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 23 Temmuz 2011 Share 23 Temmuz 2011 Güzel bir şeye benziyor. Resim biraz Gantz'ın çizimlerine benziyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 23 Temmuz 2011 Share 23 Temmuz 2011 bilgi için sağol Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
boa 25 Temmuz 2011 Share 25 Temmuz 2011 Çizimleri güzele benziyor ama konu acayip klişeymiş bence ama izleyip de görmek lazım tabi:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap