Jump to content
  • Kayıt Ol

Hunter X Hunter New


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

0426719.jpg

Bir adada sade bir hayat yaşayan Gon Freecs, uzun zaman önce öldüğünü sandığı babasının aslında ölmemiş olduğu hatta babasının Dünya'nın en ünlü Hunter'ı olduğunu öğrenir. Gon, babası ile karşılaşabileceği ümidiyle "Hunter Sınavı"na girmeye karar verir. Hunter sınavı, öyle herkesin elini koluna sallayıp geçebileceği bir sınav değildir. Verilen zor ve yıldırıcı görevleri yerine getirmenin yanı sıra yarışmaya katılan katillerle de savaşmak gerekmektedir. (Anime Gen Tr'den alıntılanmıştır)

Haftalık Shounen Jump'ın bu haftaki sayısında belirtildiğine göre bu sonbahar ayında Hunter X Hunter manga'sı yeni bir TV serisine uyarlanabilir. Şimdilik tek bildiğimiz bu. Bunun bir Remake yada önceki seride kalan olayları Manga'ya göre devam ettirilecek bir devam serisi olup olmadığı ise meşhul. Detaylar gelecek haftaki sayıda daha geniş şekilde belirtilebilir.

Kaynak : ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • darkness167

    1

  • zobu312

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hah, tamda bunu okuyup, animesinide izlerim düşüncesi içindeyken bunun bir remake olduğunu öğrendim. Hazırda mangası verdiği aradan dönmüşken, sonbaharda izlenir bu bir güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gelişmeleri vereyim:

-Yeni seri TV için yapılacak ve Manga'yı en başından beri anlatacak. Bu sayede eski seriyi izlememiş arkadaşlar direkt bununla başlayabilecekler.

-Neuro: Supernatural Detective ve Rainbow serilerinin yönetmeni Hiroshi Koujina bu serinin yönetmenliğini yürütecek. Future GPX Cyber Formula, Jubei Chan, Kiba, Ninja Scroll TV, Slayers, Trigun ve Supernatural: The Animation'den Takahiro Yoshimatsu karakter dizaynlarını yeniden hazırlayacak. Getbackers, Dragonball Z ve Dragonball GT'den Atsushi Maekawa ise bu serinin uyarlama senaryosunu hazırlayacak. -Yapımcı stüdyo Death Note ve Nana'dan hatırlanabilecek Madhouse olacak.

-Önemli karakterlerin 5'i için seiyuu kadrosunda değişime gidilmiş. Burada eskileri ve yenilerden açıklananları görebilirsiniz.

-İlk bölüm 2 Ekim 2011'de yayınlanacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?