Akuma_Blade 25 Temmuz 2011 Share 25 Temmuz 2011 Underworld'un Ocak ayında vizyona girecek 4. filmi Underworld: Awakening öncesi yönetmen Len Wiseman, halen sürmekte olan Comic Con fuarında ileriki aylarda çıkacak Underworld Üçlemesi Blu Ray'lerinde Bonus Disc olarak filmlerin öncesinde ve sonrasında geçen zaman aralığında neler olduğunu anlatmak için kısa Anime bölümleri hazırlanıp ekleneceğini söyledi. Öte yandan bu kısa Anime'ler için hangi Anime stüdyosu ile çalışılacağı şu an için belli değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 25 Temmuz 2011 Share 25 Temmuz 2011 Haber için teşekkürler Akuma_Blade ...Side story deyince Animatrix geldi Wachowski kardeşler her bölüm için farklı bir stüdyo ile çalışmıştı acaba benzer bir teknik mi kullanacaklar açıkçası merak ediyorum:parla: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 25 Temmuz 2011 Yazar Share 25 Temmuz 2011 Dürüst olmak gerekirse vampir konseptini gotik antipatimden dolayı sevmem hem de hiç. Fakat Moonchild ve Van Hellsing filmleri ile Blade ve Underworld serilerinin ilk iki filmini oldukça çok sevmiştim. Sağlam bir stüdyo ile çalışılırsa izlemek için sabırsızlanacağım ama Animatrix'deki gibi bölümler arası çizim ve tarz farkları fazla olmazsa ayrıca tercih sebebim olacaktır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 10 Ağustos 2011 Share 10 Ağustos 2011 ilk 3 filmini severek izlediğim bu filmin 4 cüsünü merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap