Jump to content
  • Kayıt Ol

Usagi Drop Live Action


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

5722869895_1aeb02c557.jpg

20 Ağustos 2011'de Usagi Drop live action filmi Japonya'da vizyona giriyor. Başrolde ise Death Note ve Detroit Metal City'deki performansı ile gönüllerimizde taht kuran Kenichi Matsuyama bulunuyor. DVD / Blu Ray'i merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • bLueeekun

    1

  • CHOBiTS

    1

  • Anifly

    1

2 saat kadar önce Yuki_cross'tan duymuştum bende.Şahsen animesinden daha güzel olacağa benziyor(Örnewği yok ama belki).Animesindeki başrole gıcıgım.Daha önce hiçbir animede 30 yaşındaki adam çizimi bu kadar yaşlı durmamıştı.Bana göre 60'da gibi duruyor adam.Konusunu okumadan resmine baktığımda kız ve dedesi sanmıştım.:ne noldu:

film için umutluyum paylaşım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Minik oyuncu çok şekermiş ^_^ ben animesi yerine live actionunu izlemek istiyorum öncelikle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kenichide oynasa izlemeyi düşünmüyorum. Kendimi bayağı tutman lazım. İyi mi haber kötü mü bilemem ama gelsin işte. Bu arada Arakawa Under the Bridge'ninde çıkıyor herhalde. gg grubu Ao no exorcistin 16.bölümünde tanıtımını koymuştu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her live action'da da bu adamı görmekten bıktım. Heriflerde oyuncu mu yok? Koyun Oguri Shun'u.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben Trailerinden hiçbişey anlamadim oyunculuk çok yapmacık geldi sahsen... bundan da fazla bir umudum yok :S Yaw hiç olmadı seslendirmeleri yapan kişileri oynatın tipine bakmadan ona bile razıyım bukadar güzel ses sanatçıları varken ellerinde nasil oluyorda filmlere gelince böle kötü oluyorlar... heralde bunlardaki live action mantiği oyun filmlerindeki kötü yapım curcunasının denki olmaya çabalıyor...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesi baya iyi. Bakalım Live Action'ı nasıl olacak. Genelde Live Action'lar aşırı kötü oluyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@rocker_tr

@Boogeman

Bkz. http://www.animemangatr.com/forum/anime-haberleri/3921-rurouni-kenshin-live-action-oluyor/sayfa2.html#post71508'deki mesajım.

Yeterince tartışılmıştı. Live Action ve Anime çok ayrı kulvarlarda şeyler. Anime ile aynı yargılarla kıyaslamak yada "live action'muş, meh, çok yapmacık" tavırları dandik birer önyargıdan başka birşey değil. Aşın bunu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence çoğu animenin Live Action'u güzel olmuyor ama bu seferki anime daha normal bir yapım olduğundan bana Live Action'ıda kötü olacakmış gibi gelmiyor hatta çıkmasını merakla bekliyorum izlemeden tam olarak bi şeyler söylemek aptalca olur....

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangada yediğim spoilerden sonra Live-Action bile gıcık olmaya başladıerr53

Kenichi varsa izlenir... pv hoş gözüküyor:cicekq:haber için teşekkürler Akuma_Blade

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence gayet güzel olmuş gibi ilk görüntülerinden anladığım kadarıyla.Zaten bence usagi Drop tam da Live Action 'a uygun bir anime diğer live actionlarda olduğu gibi bayağı olacağını zannetmiyorum.Ha bunları filmde Kenichi oynuyor diye söylüyor değilim(!)gerçekten...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

:okugf:Kötü yapamazlar, animesini bu kadar beğenmişken filminin kötü olacağını düşünmek istemiyorum , süper ultra mega bir live action olmasını istiyorum.:kazna:Böyle görünse bile izlediğim de, süperim:qzirvede:,... daha ne istiyorsunuz diyebilmeli hatta filimi izlediğimde animedeki o doğal, o ultra, o süper havanın aynısını verebilmeli yoksa değersiz bir yapımdan başka birşey olmaz diye bir kenara atmayı düşünemesem de, insan daima istediği şeyi elde edecek diye birşey yoktur, bazen olması gereken neyse onunla yetinmelidir, bu yüzden iyi ya da kötü olsun bu yapıma da animesine verdiğim değeri verip arşivimde yerini almasını sağlarım. Ama işte insan, umut etmenin bir sakıncası yoktur, güzel olursa eğer animesini nasıl tekrar tekrar izlediysem bunu da tekrar tekrar izlerim sonra arşive koyup ara ara tekrar bakarım.:qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...

Animesi fena değildi.

Daikichi oldukça tatlı bir karakterdi !

Onun sayesinde yarım bırakmadım animeyi :P

Kenichi Matsuyama' yı tanımıyorum. Tadanobu Asano olsaymış keşke başrolde :qask:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?