Jump to content
  • Kayıt Ol

Maken-Ki!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=600]http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/13273.jpg[/bimgx]

Konu: Takeru Ohyama, sapkın fikirli bir gençtir. Kendisi hakkında hiçbirşey bilmedi bir okula kabul edilmiştir. Bu okulda aslında büyü ve savaş yetenekleri kullanılmaktadır. Okulun ilk günü 3 yıldır görmediği çocukluk arkadaşı Haruko Amaya, nişanlısı olduğunu söyleyen Inaho Kushiya ve onu öldürmeye çalışan sarışın kız Kodama Himegami ile karşılaşır. Onu seven yada sevmeyen pek çok kız bulunmaktadır. Bu okulda öğrendiği ilk şey herkesin ya büyü yetenekleri kullanabildiği ya da Maken adı verilen özel silahlardan kullandığı olacaktır. Daha sonra kendisine uygun hiçbir Maken bulunmadığını öğrenen Takeru ne yapacağını bilmemektedir. Çünkü okuldaki düellolarda öğrenciler büyü ya da savaş yeteneklerini kullanmaktadır ama onda bunlardan hiçbiri bulunmamaktadır.

Serinin türleri; aksiyon, dövüş sanatları, ecchi, harem ve okul.

Trailere bakarsak daha çok ecchi gibi.

Resmi Sitesi: http://www.fujimishobo.co.jp/sp/200909makenki/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 15
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    3

  • CHOBiTS

    3

  • VarOlanBiri

    1

  • JNXL

    1

En Çok Yazanlar

Ecchi açısından güzel bir seriye benziyor, izlerim gibi.

Ama yine haremin vazgeçilmezi gözlüklü erkek var:D

Sanki birde tsundere bir karakter gördüm gibi geldi, Rei kugimiya'nın sesini duyarsam garanti izlerimghghg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Trailerden izlediğim kadarıyla echi düzeyi "Sekirei" düzeyinde.

Bu yüzden echi-sever olarak listeme ekledim. Ama diğer yandan harem kokusu alıyorum. Bu tür serilerin "son olsunda balondan olsun" türü yaklaşımlarından dolayı da biraz kararsız kalıyorum.

Bakalım artık güz serisine ne olur...:qegenmis:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bugün MAL'da görüp tanıtımı izlemiştim, tüm klişeleri bir araya nasıl toplarız diye düşünmüşler ve ortaya bu seri çıkmış gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hehe sana katılıyorum Ademania saçma sapan bir seri olcak gibi tek + yanı ecchi(doğal olarakta çizimleri).Tabi buda sınırlı bir kitleye hitap eder. Sapık kişilikli karakterlere gıcık olurum, başrolde çizimsel olarak itici ayrıca izleyeceğimi sanmıyorum.Ama çevirecekler şimdiden pusuya yatmıştır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ya elbette seveni olacaktır ama ecchi izleyeceksem de kaliteli olsun isterim, böyle baştan savma çizimler, ezikliğin dibine vurmuş ana karakter ve gözümüze gözümüze sokulan açılar kesmiyor artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezon serilerinden bu açıdan sevdiğim Mayo Chiki var.Ecchi normal kıvamda karakterlerde güzel gözlüklü karakterleri sevmem ama burdaki iyi.İzlemeni öneririm Adem.DP çeviriside devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mayo Chiki daha önce de önerilmişti bana Chobits, sen de söylediysen artık daha fazla geciktirmeyeyim. Tsundere, yandere karakterler olduğunu duyunca direk ilgimi çekti zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konu isminde Maken görünce atladım ve o hızla geri kaçtım. Ama bir akıllı tutup da gerçek Maken'e (Dreamcast uyarlaması PS2 oyunu ve onun Manga'sı) sağlam bir OVA serisi patlatırsa o zaman gün benim günümdür.

edit: Fragmanı izledim ve hayatta en nefret ettiğim şey flatchest karakterler olan bir izleyici olarak ben de "gideri var" diyorum ama Blu Ray'i çıkana kadarki sürede gaza gelip haftalık izleyenin zevk anlayışından şüphe ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animelerde inek gibi hatunlar görmek istemiyorm ghgu8ı

Bana görede iş yok bu animede. İzleyenlere keyifli seyirler. :D [2]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Benim gibi ecchi severler için güzel bir anime gibi duruyor bide videodaki şarkı da hoşuma gitti ama beni tek sinir eden şey gene sansür gene sansür bıktım artık animelerin BD'sini beklemekten :kazna:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

mangasınıda takip ettiğim bu serinin animesini dört gözle bekliyorum inş mangası gibi güzel olur

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

freezing biraz yontulmuş hali gibi geldi bana

yuukiye katılıyorum pastörize süt tesisleri izlemek insani sıkıyor bir süre sonra

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Konusu ilginç ve eğlenceli bir seri ise iyi. Ama bana sırf ecchi ile götürülmeye çalışılan bir seri gibi geliyor. İzlediğim seriden bir sonraki bölümde ne olacak, seyrederken güldürecek, eğlendirecek. Bir tane dandik konu atıp sırf ecchi ile bir seri yapacaklarına gitsinler hentai yapsınlar. Sırf ecchi için seyredenler onuda seyredecektir. Güzel animeler yerine bu tarz boş animeler ile harcanması çok kötü. Bu serilerin yerinede adam akıllı seriler gelsin. Devam etmeyen; etmesini istediğim bir sürü seri var. Kenichi, Hajime no ippo gibi... Böyle seriler yerine onlar devam etse süper olur. Her hafta zevk ile seyrederiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?