Jump to content
  • Kayıt Ol

Brave10


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

capa+do+drama+cd+09082007.jpg

Kaori Shimotsuki'nin 2007-2010 yılları arasında yayınlanan 8 ciltlik Brave10 manga'sının 2012 sezonunda TV serisine uyarlanacağı açıklandı. Seri konusunu savaşan beylikler dönemi Sengoku Jiitai üzerine yapılan alternatif bir kurgudan alıyor. Savaş lordu Sanada Yukimura'nın her biri kendi alanlarında uzman 10 genç kılıç ustasını bir araya getirmesini anlatan seride Sarutobi Sasuke gibi feodal dönem Japonya'sının pek çok efsanevi karakterini bir arada takım halinde görebileceğiz.

Seiyuu kadrosundan açıklanan ilk 5 isim şöyle:

Kirigakure Saizō : Daisuke Ono (Kuroshitsuji'den Sebastian Michaelis, Kotetsushin Jeeg'den Kenji Kusanagi, Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER'den Sven Cal Payang)

Sarutobi Sasuke : Tetsuya Kakihara (TTGL'den Simon, Gundam Unicorn'dan Angelo Sauper, Kurogane no Linebarrels'den Koichi Hayase)

Yuri Kamanosuke : Motoki Takagi (Claymore'den Raki, Zombie Loan'den Inubashiri, Futakoi'den Nozomu Futami)

Unno Rokurō : Hiroshi Kamiya (Gundam 00'dan Tieria Erde, Macross F'den Michael Blanc, Break Blade'den Zess, Sayanora Zetsubou Sensei'den Nozomu Itoshiki)

Sanada Yukimura : Toshiyuki Morikawa (Final Fantasy VII: Crisis Core ve Advent Children'den Sephiroth, Gundam X'den Shagia Frost, Appleseed'den Yoshitsune Miyomoto, Bleach'den Isshin Kurosaki, Cosmo Warrior Zero'dan Zero, FMA Brotherhood Movie'den Melvin Voyager, Inuyasha'dan Naraku, Night Head Genesis'den Naoto Kirihara, Slamdunk'dan Kiyota Nobunaga, Tekkaman Blade'den Takaya "D Boy" Aiba)

Yönetmen ve senarist bilgisi içinse sonraki haftayı beklememiz gerekecek.

Brave10 manga'sının devamı niteliğinde hazırlanan Brave 10 Spiral adlı bir Manga serisi geçtiğimiz ay yayına başlamıştı. Bu adaptasyonun Spiral'i içerip içermeyeceğini zamanla göreceğiz. Gelişmeler oldukça buradan paylaşmaya devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    1

  • CHOBiTS

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • sladhaugd

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Resme bakınca shoujo bir seri gibi duruyor.Sengoku Basarayı hiç sevmemiştim umarım bu daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çizimlerin shoujo gibi olduğu bir gerçek. Zaten çizeri bir yaoi mangakası :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Normal Sengoku Basara'nın yerini dolduramaz diye bir şey söylemek istesemde koltuk sallanıyo valla. Shoujo çizeride olsa feci erkek karakter çizmiş. Kızlar fanı olur şimdi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bunu ne ara yapmışlar pes! Sevdiğim bir mangaka, hani kötü bir manga değildi ama genede o kadar uyarlanabilecek yapım dururken bunu uyarlamalarıda komik gelmedi desem yalan olur.. genede Sengoku Basara Ranse Ranbu ile kısyaslamayın onun kadar kötü olması mümkün değil..:D bence en kötü eserlerinden biri o idi. karasız kalmışlığı eserin her bir detayında hissediliyordu.

Ama bir yerde hep dediğim gibi Animeler manga satışlarını etkilemek için kullanılan yapımlardan ibaret bence.. ve revize edilmiş bir yapım olacaktır. neyse gelsin görelim..

Mangakasının evet yaoi çizimleri var ama onu sadece yaoici diye nitelendirmekde eksiklik olur. Aynı zamanda çok sıkıda bir seinencidir.. biraz karamsar, depresif ve saldırgandır. kesinlikle çizimleri bishounendir. ama yarattığı karakterler çoğunlukla sağlam karakterler..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?