Squaw 16 Ağustos 2011 Share 16 Ağustos 2011 Yeni sezon yanında bu ara devam sezon haberleri de arka arkaya diziliyor.Bu seriyi de henüz izlemedim ama baya tutuluyor ki resmi sitesindeki verilen bilgiye göre 4. sezonu da yolda.Severlerinin yani bekleyenlerin gözü aydın 4. sezonun yanında bir de 2 bölümlük bir Special'ı geliyor;Hidamari Skecth x S Kaynak: MyAnime List Resmi Sitesi: [/url]Hidamari Skecth 4. Sezon MyAnime List Sayfası: Hidamari Sketch 4th Season Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
totoro 16 Ağustos 2011 Share 16 Ağustos 2011 Evet iyi bir yapımdır, anlatım tarzı ve görsel olarak farklı gelebilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 16 Ağustos 2011 Share 16 Ağustos 2011 Geçenlerde BD sini indirmiştim. Ben iki sezon sanıyodum 4. Sezon haberini duyunca anladım 3 sezon olduğunu güzel bir seriye benziyor keşke birileri çevirsede izlesek Bu arada rica etsem animenin ilk 3 sezonunun isimlerini yazabilir misiniz ? Animeden 2 tane sezon indirmişim ama hangisi 1. hangisi 2. veya 3. sezon bilemiyorum ^^; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
KirikAlita 16 Ağustos 2011 Share 16 Ağustos 2011 1. Hidamari Sketch 2. Hidamari Sketch X 365 3. Hidamari Sketch x Hoshimittsu Arkadaşımız Squaw'ın da dediği gibi iki de TV özel bölümü de mevcut ama bu tv özel bölümleri 4. ve 3. sezon bölümlerin arasında geçiyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 17 Ağustos 2011 Share 17 Ağustos 2011 @ KirikAlita Çok teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap