CHOBiTS 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 [bimgx=600]http://www.animepalm.com/wp-content/uploads/2011/08/zero-no-tsukaima-season-4.jpg[/bimgx] Seri artık son noktayı koyarak sevenleri ve sevmeyenlerini rahat bırakacak. Seri ekimde gösterime girecekmiş MAL'da kesin tarih belirtilmesede bazı sitelerde güz dönemi serileri arasında gösteriliyor. Kugimie Rie ve tsunderelerden bu seri yüzünden tiksindim.Ne izlerim nede tavsiye ederim. http://myanimelist.net/anime/11319/Zero_no_Tsukaima:_Final_Series Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 Şu Louise'in yanındaki Kızıl saçlı kız var ya. Çok fena bir şey. Keşke ana karakter o olsaydı Kugimiya Rie aşkı bitmez, tsundere sevenler bölünmez! Yaşasın Tsundere Sevenler ve Koruma Derneği! Kahrolsun Kuudereler! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 Rie olduğu sürece her zaman izlerim, önceki sezonları severek izlemiştim, bunu da artık sabırsızlıkla beklerim.... Tsundere 4EvA:p Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 Shana III(Final) ve Zero serisi son buluyor Üzüldüm denemez....JC Shaft,Railgun için ikinci bir tv serisi düşünmüyor anlaşılan birçok fan çok umutluydu 2. sezonu izlemeye ihtiyacım varwew445 CHOBiTS'e katılıyorum Shana,Taiga,Louise,Nagi hepsi birer farklı versiyon en azından Katsura Hinagiku ve Misaka Mikoto gibi adam akıllı tsundereler görebiliyoruz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 en sonuda bitecek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cyber_xx 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 Güzel seriydi doğrusu, 3. sezonu beklemiyordum ama sevindim duyduğuma. Umarım iyi birde çeviri yapan olur, önçeki serileri hiç fena deildi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 20 Ağustos 2011 Share 20 Ağustos 2011 He he 4 gözle bekliyorum rte34sdfs Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Şu Louise'in yanındaki Kızıl saçlı kız var ya. Çok fena bir şey. Keşke ana karakter o olsaydı Kugimiya Rie aşkı bitmez, tsundere sevenler bölünmez! Yaşasın Tsundere Sevenler ve Koruma Derneği! Kahrolsun Kuudereler! Ne tsundere ne kuudere hiç şaşmaz en iyisi yandere(acayip psikopat oluyorlar) Konuya dönersek sonunda diyorum başka birşey diyemiyorum serinin ilk ve ikinci sezonunu sevmiştim ama nedense 3. sezonla birlikte o Louiseden nefret ettim sonra baktim gıcık olduğum karakter değil seslendiricisi Kugimiya Rie nedense bu kadının seslendirdiği tüm karakterlere kıl oluyorum(nagi hariç) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DrCrow 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Bu galiba dördüncü ve son sezon olacak. İlk üç sezonu, nette gezerken rastgele bulduğum aluminiafansub çevirisiyle izledim. Konusu hakkın hiç bir bilgim yoktu başladığımı bitireyim derken üç sezonu da izlemiş olduk. Sezon finalini kaçırmayıp boş vaktimi değerlendirebilirim, tabi çevirisi olursa. Zero no Tsukaima Zero no Tsukaima - Futatsuki no Kishi Zero no Tsukaima ~Princess no Rondo~ Umarım Saito yine garip işkencelere maruz kalmaz, Louise karekteri abartı kıskanç, gerçi Saito'nun tavan yapan hormonal aktivitilerini göz önünde bulundurmak gerek . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 22 Ağustos 2011 Share 22 Ağustos 2011 Final sezonu iyi olmuş. ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LQFT 22 Ağustos 2011 Share 22 Ağustos 2011 Sonunda final keyifli bir animeydi ama artık bitsin:P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smt 26 Ağustos 2011 Share 26 Ağustos 2011 Zero no Tsukaima Sevdiğim ve Zevkle İzlediğim Serilerden Biriydi. Final Sezonunuda Sabırsızlıkla Bekliyor Olacagım.rer1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yondaime 26 Ağustos 2011 Share 26 Ağustos 2011 Baktım çok sıkılıyorum şöyle bi bakarım ama pek de bakacağım söylenemez. Zaten 4. sezona kadar neden uzattılarsa. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
root426 21 Eylül 2011 Share 21 Eylül 2011 gardas tsundare değil bana aşk lazım. nese +1 sezon daha izlemiş olcağım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 21 Eylül 2011 Share 21 Eylül 2011 Saito'nun tüm hatunları götürdüğü ve sonunda hareme ulaştığı bir sezon göreceğimi düşünüyorum, ya da istiyorum diyelim, serinin başka bir amacı da olmadı zaten. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap