MERT12 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Arkadaşlar Digimon 4.Sezonu olan "Digimon Frontier" çevirisine başladım.Şuan 1.Bölümü tek başıma bitirdim altyazıyı gömdüm.Hallettim herşeyi yakında uploadlayacağım. Fakat Tek yapmak hem zor hem yavaş ilerlememe sebep oluyor.Onun için gönüllü olarak Çevirmen ve Hardsub ve yüklemeyi yapacak uploader arıyorum.Birde benle beraber çevirecek bir çevirmene ihtiyacım var. Buradan bana ulaşabilirler.Sitemiz adına çeviri yapılacaktır.Uploader ve Çeviri işine gönüllü olanlar zaten forumda görev alacaklar. Buradan mesaj atabilirsiniz ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Change's 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Dosyaların upload'ları konusunda yardımcı olabilirim. Sabahtan akşama kadar PC açık zaten, sınırsın internetim.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MERT12 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 peki altyazıyı videoya gömebilir misin ? Çok kolay tek bir progamla yapıyorsun zaten ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Change's 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Programın adını söylersen, yapabilirim olabilir.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MERT12 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 AVI ReComp progamın adını buradan arkadaş olarak ekle sohbetten knousalım sağ alttaki ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Change's 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Ekledim.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lithium 30 Haziran 2012 Share 30 Haziran 2012 hala çevirmen arıyorsan yardımcı olabilirim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap