DevilRanger 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Arkadaşlar ben animasyon eyitimi için Amerikaya gitmayi düşünüyorum ancak aklımda bir soru oluştu ^^; Ben çok pis Otakuyumdur Anime Downloadsız bir günüm bile geçmez merak ettiğim şey Amerikada Anime indirmek torrentten yasa dışımı yani orada Anime indirirsem kapıma polisler dayanır mı Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Sen hiç torrent'den sana seed yapan o mübarek insanların memletketlerini merak etmedin mi? Hiç o filmlerde son sahnelerde dalgalanan Amerikan Bayrağı'nı, torrentte görmedin mi? Alp Er Tunga öldi mü Issız ajun kaldı mu Ödlek öcün aldı mu Emdi yürek yırtılur! Ayrıca burada kapına polislerin dayanmıyor olması yaptığın şeyin yasa dışı olmadığını kanıtlamaz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 Yani orada indirmem herhangi bir sorun olmaz değil mi Çünkü Kanadada burs kazanarak orada okumaya giden bi arkadaşım vardı onun ablasının Amerikadaki bi arkadaşını müzik indirdi diye tutuklamışlar ^^; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Yani orada indirmem herhangi bir sorun olmaz değil mi Çünkü Kanadada burs kazanarak orada okumaya giden bi arkadaşım vardı onun ablasının Amerikadaki bi arkadaşını müzik indirdi diye tutuklamışlar ^^; Ninem hep eşeğini sağlam kazığa bağla derdi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 Off ya çok zor bi durum ^^; En kötü artık online izleme sitelerine başlayacağım xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Olurda kapına polis gelirse onlara aynen şunu söyle... 'Ben Türküm lan!' Sonra rahat yaşamana bak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 xP Abi ya bu konuda kesin bi bilgisi olan yok mu ki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Amerika'da müzik indiren öğrenciye 675.000 USD ceza kesilmiş. Artık anime-film indirenlere ne keserler, ödeyemezse ne yaparlar senin hayal gücüne bağlı. Aklıma Yahşi Batı geldi. Hapse atmasalar bari. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 Peki Online izleme sitelerinden anime izlemem herhangi bir soruna yol açar mı ki ^^; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 21 Ağustos 2011 Share 21 Ağustos 2011 Animasyon eğitimi için ne gerek var Amerika'ya gitmeye Japonya'ya git nerdeyse aynı mesefa sevdiğin tüm animasyon ustaları ordadır herhalde.İndirmene gerekte kalmazdı TV'den direk izlerdin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 21 Ağustos 2011 Yazar Share 21 Ağustos 2011 Onu bende çok istiyorum hatta sırf o hayalim için japonca kursuna bile gittim ama şu an en kolayı Amerikaya gitmek gibi görünüyo ^^ ( Orada akrabalarımız olduğu için Amerikada okuduktan sonra animasyon, Japonyada da master yapmayı düşünüyorum Ondan sonrada artık 12 veya 25 bölümlük Animeler yapmaya başlarım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ecursed 22 Ağustos 2011 Share 22 Ağustos 2011 amine indirmende herhangi bir sakinca görmüyorum,almanyada oturuyorum ve buradada tanidigim bir kac kisinin kapisina polis dayandi,peki bana niye dayanmadi????ki ben bahsettigim arkadaslara oranla internetin annecigini aglattim. --cünkü müzik ve sinemada oynamakta olan bir filimi hic indirmedim(özelliklede almanca olanini ) eger indircegin anime amerikan kanallarinda yayinlanmiyorsa ki yayinlanmiyordur büyük ihtimal,sömür torenti...dedigim gibi özellikle müzik indirmekten kacin ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MERT12 22 Ağustos 2011 Share 22 Ağustos 2011 iki seçeneğin var riske alıp torrent vb indirmek yada burda stok yapacan full orda ne kdr yeterse gerisini bilemem Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 22 Ağustos 2011 Yazar Share 22 Ağustos 2011 Off riski büyük gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap