Akuma_Blade 27 Ağustos 2011 Share 27 Ağustos 2011 Carmine adlı küçük bir koloni gezegen Gezegen Şarkıcıları da denilen kızların doğduğu tek yerdir. Bunlar önceki nesillerin hatırıları ve hafızalarına sahip olarak doğar ve bu sayede gezegen insanlarının kendilerinin mahfına sebep olacak şeyler yapmalarını, savaşları ve gezegen dışındaki yayılmacıların amaçlarının gezegene zarar vermesini engellerler. Gezegen de onlar sayesinde kuşaklar boyunca barışçı ve huzur dolu bir topluma ev sahipliği yapar. Bir Gezegen Şarkıcısı olarak doğan 16 yaşındaki Bellin Ajelli, hikayenin geçtiği zaman diliminde gezegenin inanç temelini oluşturmaktadır. Potansiyel terörist saldırı söylentileri üzerine yayılmacı Donau İmparatorluğunun prensi Truhallon bu uzak gezegene gönderilir ve onun korumasını üzerine aldığını açıklar. Fakat İmparatorluğun gerçek niyeti gezegeni kendine bağlamaktır oysa tek tehlike bu değildir. Gece ve gündüz kadar birbirinden farklı olan bu ikili belirsiz tehlikeye karşı ortak bir amaçta uzlaşmak zorundadır. Brain Powerd'den beri pek ortada gözükmediğini söyleyebileceğimiz Mamoru Nagano'nun F.S.S. reboot projesinin sonlanması öncesindeki muhteşem dönüşü diyebileceğimiz Gothicmade, Nagano'nun senaryodan yönetmenliğe, Mecha dizaynlarından karakterlere dek neredeyse serinin herşeyini bizzat tasarlayıp emek verdiği büyük ölçüde kişisel bir proje. (Hatta serinin açılış şarkısı aynı zamanda Nagano'nun eşi olan Maria Kawamura tarafından seslendirilmiş) Çizimleri incelerseniz el emeği animasyonun farkını her karede hissedeceksiniz. Eğer Five Star Stories manga'sını sevdiyseniz, özgün serilere hasret kaldıysanız, bu projeyi kesinlikle sevebilirsiniz zira ben şahsen izleme listeme aldım bile. Bu hafta kapılarını açan Chara Hobby fuarında, bu projesinin 2012 ilkbahar sezonunda yayına gireceğinin açıklandığını da ayrıca belirtelim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Ağustos 2011 Share 28 Ağustos 2011 Biraz mecha çizimlerini yadırgasamda güzel bir yapım olacağa benziyor.Çizimleri ve karakter tasarımları PV den gördüğüm kadarıyla çok iyi. Haber için teşekkürler Akuma. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 28 Ağustos 2011 Share 28 Ağustos 2011 güzel seriye benziyor saki biraz gundam00 kokuyor gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 28 Ağustos 2011 Yazar Share 28 Ağustos 2011 @ishak Gundam 00 değil de Five Star Stories yada Juusenki L Gaim diyelim istersen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cyber_xx 29 Ağustos 2011 Share 29 Ağustos 2011 Güzele benziyor, özelliklede romantizm mecha karışı gibi geldi bana Çizimleri oldukça kaliteli, listeme ekeledim bu seriyide. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 31 Ağustos 2011 Share 31 Ağustos 2011 İnş güzel bir mecha serisi olur. Mecha çizimleri iyi gibi duruyor. Müzikte güzelmiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Simsaniac 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 Ana karakter çizimine ayrı bir hayran kaldım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 30 Ağustos 2012 Yazar Share 30 Ağustos 2012 2008'de ilk kez adını duyduğum proje o tarihten beri sayısız kez ertelendi, neyse ki vizyona çıkış tarihi artık kesin: 1 Kasım 2012 Yeni Fragman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 30 Ağustos 2012 Share 30 Ağustos 2012 konusu biraz ilgimi çekti bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 31 Ağustos 2012 Share 31 Ağustos 2012 Kurt çocuklarım yağmur ve kar'dan sonra en çok beklediğim film.Özellikle çizim tarzı ve şarkılarıyla şimdilik göz dolduruyor.Birde erkek karakterlerin pantolanları bizim şalvarlara benziyor. Bu arada imzan baya güzelmiş sanırım dramalara sardın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 31 Ağustos 2012 Yazar Share 31 Ağustos 2012 Mamoru Nagano gerçi hala 80'lerin ortalarında başladığı FSS'nin son cildini tamamlama yönünde sıkıntılar çeksede imzasını attığı tüm eserler açısından benim adıma gelmiş geçmiş en önemli yazarlardan birisi konumunda. Alternatif kültürler, din-ekonomi-savaş ilişkisi, drama ve duygusal ilişkileri kullanma stili ve karakter/Mecha tasarımları açısından taklit edilemez bir tarza sahip. Sanırım Frank Herbert yaşasaydı onunla gurur duyardı. Sayısız kez ertelenmesine rağmen fragmanını izlediğim ilk gündeki heyecanımı hala korumaktayım zira o fragman ki her karesinde bireysel yaratım ürünü bir kurgunun ve yoğun el emeğinin izlerini taşıyor. Ayrıca Break Blade'den sonra bir başka Anime'de Osmanlı esintileri görmek de bir izleme sebebi olacak elbette. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 10 Eylül 2012 Yazar Share 10 Eylül 2012 Yeni fragman yayınlandı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 10 Eylül 2012 Share 10 Eylül 2012 Yeni fragman yayınlandı. Fragmanı izleyince farklı bir hava sezdim, kendine özgün bir şeyler var ama çizimleri için aynı şeyi söyleyemem, kendin özgü olmasına rağmen pek beğenmedim. Wolf's Rain'in mecha katılmış hali gibi göründü gözüme bir an ama sonradan alakası olmadığını düşündüm. Bu mecha epey ilgimi çekti, çocukluğumun psx oyunlarından Vanguard Bandits'teki Ultragunner'ın zayıflamış hali aynı. bkz; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hamit Gökalp 21 Nisan 2023 Share 21 Nisan 2023 Filmin 10. Yildonumu dolayisiyla birkac sinemada yeniden vizyona girmis. Ote yandan yönetmen Mamoru Nagano, bu filmin herseyden önce bir tecrübe olarak görülmesini istediği için ev sineması sürümünün asla cikmayabilecegi açıklanmış. www.animenewsnetwork.com/feature/2023-04-19/mamoru-nagano-speaks-about-his-theater-exclusive-anime-gothicmade/.196711 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap