Jump to content
  • Kayıt Ol

Battle Moon Wars [Pc]


CHOBiTS

Önerilen İletiler

BMW.jpg

Oyun Type-Moon firmasının oyunlarındaki karakterler ve hikayeler baz alınarak hazırlanmış Werk yapımı bir oyundur.

Oyundaki karakterler Fate/Zero, Fate/Stay/Night, Fate/Hollow/Ataraxia,Kara no Kyoukai, Kagetsu Tohya, Tsukihime, Melty Blood oyunlarından alınmıştır.

Konu: Oyunun ana hikayesi 4. kutsal kase savaşından sonra oyunlarımızdaki kötü karakterler 5 kutsal kaseyi Misaki Şehrinde yeniden çağırmak için harekete geçmiştir. Kahramanlarımızda kutsal kaseyi çağırmadan yok etmek üzere mücadele etmektedirler.Oyun RPG tarzı bir oyun olup lvl atlama vasıtasıyla güçlenip yeni yetenekler kazanılmaktadır.Oyunun 2 ana karakteri mevcuttur.Harumi ve Takumi ve bunlardan birini seçerek iki farklı senaryodan birine başlıyoruz.Takumi senaryosu Süper, Harumi senaryosu ise Real olarak belirtilmektedir.İlk tura bu ciftimizle başlıyoruz ve senaryo ilerledikçe yeni karakterler ekleniyor.Bölüm bittikten sonra kazandığın beceri ve tecrübe puanlarıyla istediğin karakteri geliştirebiliyorsun.Karakterler geliştikçe senaryoya bağlı olarak önemli rakiplerle karşılaşınca yeni saldırılar kazanabiliyorlar.Bazı karakterler senaryoya bağlı olarak Magical girl formuna bürünebiliyor.Bu seçimi savaş öncesi karakter yerlerini ayarlarken yapmanız gerekir.Karakterlerin kendisine ait Spirit enerjisini kullanarak yaptıkları büyülerde var.Bunlardan bazıları herhangi bir arkadaşının azalan canını %30 kadar artırma.Salrdırdıktan sonra kaçma.İsabet oranını 200 tam puan yapma.Vuruş gücünü 2 ye katlama ve daha birçok.Bazı karakterlerde saldırı acısından zayıf olmalarına karşın diğer karakterlere destek olarak arkadaşlarının canını, büyü gücünü ve cephanesini doldurma yeteneklerine sahipler.Bunlar; Kohaku, Hisui, Caren, Natsuki ve Ren.

Karakterlerin ilk başlarda sadece bir saldırı şekli açıktır.Her saldırdığında yada saldırıldığında Will(Azim) seviyen artar.Diğer saldırlar için gereken Will sınırına ulaştığında daha güçlü saldırılarda bulunabilirsin.Bazı karakterin kendisinde bazısınada sen yanındaki arkadaşının arkasından saldırma ve arkadaşına gelen bir saldırının önüne atlama gibi yeteneklerde ekleyebiliyorsun.Senaryo ilerledikçe bazı karakterler ortak saldırı geliştirebiliyorlar.

Benim görüşüm Type-Moon hayranı biri olarak karakter çizimleri chibi olsada saldırı efekti açıkkenki çalan müzikler ve saldırlar baya güzeldi.Animelerini izlediyseniz eğer tatmin etmeyen bazı yerleri direk bağlantılı bir yapım olmasada burda tatminkar bir şekilde görmek baya zevkliydi.Oyun ingilizce patchli olup biraz bilmeniz yeterli olur.Ama senaryo kısmı baya uzun olabiliyor yer yer ve bu konuşmaları okumak ve hikayeyi anlamak baya faydalı olcaktır.Animelerinde görterilmeyen bazı karakterlerin geçmişlerine dair faydalı ve yer yerde üzücü bilgilerde içermekte.

Bu anlatımlı tanıtım videosunu izlerseniz beğeneceğinize inanıyorum.

Bu sayfadan oyunla ilgili benzer videoları izleyebilirsiniz.

http://www.gamerzdb.com/pc/battle-moon-wars

Oyunun Full Versiyon Linki

Linkler alıntıdır.

Not: Carnival Phantasm animesini izlemeden önce bu oyunu oynayarak baya bilgi edinebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • AkuTan

    3

  • bLueeekun

    2

  • CHOBiTS

    2

  • multimate_pnd

    1

RPG olarak gayet başarılı buluyorum, arada bir açar oynarım :D Type-Moon'un diğer oyunları veya animeleriyle pek ilgili değilim ama Battle Moon Wars iyi oyundur :)

Taktik geliştirmeye açık bir oyun, support karakterlerin kullanımı yerine göre herşeyi tersine çevirebiliyor. Chibi grafikler ve müzikler bence gayet güzel olmuş, şahsen hiç yadırgamadım :D

RPG sevenler bir göz atsın, pişman olacağınızı sanmıyorum :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

k1da linkler olması lazım ama klasik her zamanki gibi site çökmüş durumda,yarına düzelir sanırım düzeldiginde 1-2-3-4 ve perfect edition linklerini koyarım chobits yerine ben resimleriyle birlikte.

Bu arada "Not: Carnival Phantasm animesini izlemeden önce bu oyunu oynayarak baya bilgi edinebilirsiniz."

Pek edinemezsiniz,Battle Moon Wars sadece TypeMoonun karakterlerini kullanan hikaye açısından tamamen kendi kafasından birşeyler yaratan,Saberin Kohakunun servantı olduğu bazı iyilerin kötü kötülerin iyi olarak gösterildiği h bir rpg oyun serisi. Kısacası carnival phantasmda geçen espriler veya karakterler arası ilişkiler ile yakından uzaktan alakası yok sadece carnival phantasmda geçen karakterleri görebilirsinizki bunu google yardımıylada yapabilirsiniz TypeMoon Characters yazarak aynı şeyler.

Tabi bunun haricinde birçok nokta daha var TypeMoon yapımları ile uyuşmayan fakat onlar ayrıntıya giriyor ryougi ile nanaya shikilerin gözlerinin aynı olduğu söylenmesi dark saber ile saberin aynı güçte olması etc etc.

Fakat asıl TypeMoon serileri ile arasındaki bağlantıyı geçersek kendi özünde çok güzel oyun özellikle typemoon hayranları için.Aoko vs warcueid veya Dark sakura vs Ciel tarzı çakışmaları başka hiçbir oyunda görmek mümkün değil sonuçta.

Bunun haricinde grafikleri yer yer dandik gelsede genel olarak fena değil,Karakterlerin kullandıkları Skilleride genel olarak orjinaliyle bir tutmuşlar arada bi "bunu nası sallamışsınız maşallah" dedirtsede çoğunluğu uyumlu orjinalleriyle. Fakat en iyi yanı Bgmleri remixleyip orjinal karakterleriyle eşleştirmişler,Shirounun Attackda Shirou'nun fsndeki Theme, Warcueidde Melty Blooddaki Warcueid's theme çalıyor üzerinde biraz oynanmış şekliyle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi baktımda Chobitsin linkler zaten çalışıyormuş.Neyse alternatif olmuş oldu buda;

BMW_0.png

BMW_1.png

Battle Moon Wars Serisi TypeMoon karakterleriyle birlikte birkaç orjinal karakterde kullanılarak Werk tarafından yapılmış bir Tactical RPG oyunudur.

BMW_2.png

BMW_1.jpeg

BMW_2.jpeg

BMW_3.jpeg

BMW_4.jpeg

BMW_5.jpeg

BMW_6.jpeg

BMW_3.png

7z'den çıkarmanız yeterli herhangi bir kuruluma ihtiyacı yok.7z yi nasıl açıcağını bilmeyen arkadaşlar için ; http://www.7-zip.org/ buradan 1 mb boyutundaki programı indirip normal winrar kullanıyor gibi çıkarabilirsiniz.

BMW_4.png

RAM - 256 MB / 512 MB

CPU - 800 MHZ / 2 GHZ

Direct X 9.0

http://www.megaupload.com/?d=ZGITUK7V
http://www.megaupload.com/?d=X8OFJE2E
http://www.megaupload.com/?d=XEJ95NLG
http://www.megaupload.com/?d=RNBG6DFB
http://www.megaupload.com/?d=9M67NNPK
http://www.megaupload.com/?d=P1XFU1RJ
http://www.megaupload.com/?d=WWOCMSPN
http://www.megaupload.com/?d=3ZPV6WO5
http://www.megaupload.com/?d=YD6OOB8D
http://www.megaupload.com/?d=F37WU2R5

Resimler k1dan Linkler Hongfiredan alıntı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hazır oynayanlar bulmuşken Amber ve Lily karakterlerini nasıl açacagım bilgisini olan var mı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Lily sadece Battle Moon Wars Perfect edition'da var,Extra stage olan Tohno family Takeoverı bitirdikten sonra oyuna yeniden başladıgında saber lily çıkıyor.Amber'de aynıymış,Fakat Extra Stage'i açabilmek için 4 oyunuda bitirmiş olup tüm battle mastery'i toplamış olman lazım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Daha fazla anime oyunu diyorum. :P Ben şu an oynayamam ama bayağı zevkli bir şeye benziyor. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?