Hedon 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 Nereye acacagımı bilemedim buraya actım. Dünyanın sayılı torrent sitelerinden olan zamunda'nın üyelikleri açıldı kapanmadan hemen bir tane edinin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 Bugün ekşisözlükte de herkesin ısrarla alın yazdığını görünce alayım dedim bir tane, tam olarak neden bu kadar önemli olduğunu anlamasam da, torrent kıtlığı yaşadığım pek olmadı ama seed konusu rahat heralde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 ben de aldım bakalım incelerim daha sonra... nasılsa her bir yere üyeyim, bir fazlası sıkıntı yaratmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
swordsman 1 Eylül 2011 Share 1 Eylül 2011 Bulgarlar ne hikmetse bu konuda çok iyi, arenabg siteside zamunda kadar kaliteli mutlaka kaçırmayın derim.. ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 2 Eylül 2011 Share 2 Eylül 2011 Haber verdiğin için teşekkürler. Bende aldım bir tane belki lazım olur. Ama, şuanda kullanmayacağım. Kulllanılmayan üyelikler siliniyor mu? Bu konuda bilgisi olan varmı? Birde bu soruyu sormanın yeri burası değil biliyorum ama torrent kullanmak için illa programa port açmak gerekiyor mu? Çünkü bazı sitelerden hat hızında, bazılarından 50-60 kb/s ile indiriyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap