Jump to content
  • Kayıt Ol

Kite yeniden çevriliyor


fishéyé

Önerilen İletiler

NEAb8iXyK4hoDE_1_1.jpg

Shark Night'ın yönetmeni David R. Ellis, Distan Horizon firması için anime filmi Kite'ı live action olarak yeniden çevirmek için kolları sıvadı.

1998 yapımı Kite adlı anime filmin live action'ı olacak film babası ölen bir kızın intikam için katili bulmasını konu ediniyor.Katili bulmak için babasının eski ekip arkadaşıyla beraber çalışmaya başlayan kız aslında babasının katilinin bu eski ekip arkadaşı olduğunu bilmiyordur.Anant Sign ve Brain Cox, Detalle Fims şirketinden Moises Cosio ve Alejandro Saevich ile birlikte bu yeniden çevrimin yapımcılığını üstleniyor.

Filmin yapımına Ocak ayında başlanacağı düşünülüyor şu an oyuncu seçimi sürüyor.

Kite 1998 yılında gösterime girmiş, Yasuomi Umetsu tarafından da yönetilmişti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • fishéyé

    2

  • ishak

    1

  • DevilRanger

    1

  • Aurora Borealis

    1

Kite Liberator izlemiştim ve çok beğendim eski versiyonu izlemedim kısa süre içinde izlerim yeni filimde iple çekiyorum bilgi için sağol

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben izlemedim biraz tartışma yaratan bir animeymiş David R. Ellis köpekbalıklarından ve bikinili kızlardan sonra buna el attı umarım batırmaz :031-32:Başka anime mi yok?Bundan sonra anime uyarlamaları artacak gibi bakalım fdfdh

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Orjinali hikaye hentai evet ama rahatsız beyni yormayan ve boş bir hentai yapımı diye nitelemek bu seriyi aşalamak gibi olur.

Kite Liberator ise hentai değil. bu serinin daha sonra tekrar uyarlaması ki orjinal hikayenin aslında başarılı olduğunun kanıtı (gerçi hikayede değiştirilmişti galiba ..)ama bu demek değil genede orjinal seri gençlere göre tabiki belli bir yaşın altına uygun değil bana göre .. sonuçta her iki hikayede Suç içerilik bir yapımdı ve hikayede aslında anlatılmak istenen insanların "lan bu hentai izleyelim:parla:" cümlesini al aşağı ediyordu boş hentai diye izlemek isteyenleri zorlayacağından büyük ihtimalle izledikten sonra sıkmış bir yapımdı..ryu77

uyarlama ise kite yerine Kite Liberatore göre yapılır ki hikaye' nin ana konusuda Kite Liberator'un konusu..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 yıl sonra...
gundamaster

Filme dair trailer yayınlandı. Trailer'da Samuel L. Jackson'ın, Kite'ı ne kadar sevdiğini anlatan konuşmasına da tanık oluyoruz.

Kite (2014) Trailer, Clip and Samuel Jackson Introduction. - Video

Aksiyon sahneleriyle ön plana çıkacak gibi duran hikayede, başrollerde India Eisley ( Underworld;Awakening, The Secret Life of the American Teenager), Callan McAluiffe (I Am Number Four, New Director) ve Samuel L. Jackson bulunmakta.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?