Squaw 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 [bimgx=500] http://i56.tinypic.com/29bd4g.jpg[/bimgx] Toradora! serisine ait yeni bir OVA haberiyle geldim Resmi sitesinde yer alan habere göre Aralık ayında çıkacak olan bu yeni OVA 30 dakikalık ve tek bölümlük bir yapım olacak. Kaynak: MyAnime List MyAnime List Sayfası: Toradora! OVA Resmi Sitesi: Toradora! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Special ya da Picture Drama gibi bir şey olsaydı hiç çıkmasın diyecektim fakat severek izlediğim Toradora'nın Ova'sını da severek izleyeceğime şüphem yok, haber için teşekkürler Squ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ramo 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Güzel haber ,son bölümü boşta kalmıştı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Suuper haber bence bir sezon daha devam etmeliydi. Special Picture drama olucaksa hiç çıkmasın bencede. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Habere koyulan resim ovayla alakalı ise mezunluklarını ele alıcaklar gibi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Taiga'nın hamile olduğu sahneleri görebilecek miyiz??454ehaber için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hell Butterfly 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Haber için teşekkürler *-* Toradora sevdiğim bir shoujo idi zaten. Bir çok anısı var,yeri ayrıdır o yüzden bende. Ovasını izlemek daha bir keyifli olucak o yüzden :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 11 Eylül 2011 Yazar Share 11 Eylül 2011 Habere koyulan resim ovayla alakalı ise mezunluklarını ele alıcaklar gibi. Sanmıyorum çünkü OVA'ya ait güzel bir resim bulamadım,ben de görsellerdan bahtıma ne çıkarsa onu alıverdim Taiga'nın hamile olduğu sahneleri görebilecek miyiz??454ehaber için teşekkürler After Story mi geldi aklına? Gerçi,Taiga'ya hamilelik yakışmaz gibi geliyor bana (sanırım kendisini sevmediğimden ), loli-tsundere Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Kötü bir haber. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 11 Eylül 2011 Share 11 Eylül 2011 Sanmıyorum çünkü OVA'ya ait güzel bir resim bulamadım,ben de görsellerdan bahtıma ne çıkarsa onu alıverdim After Story mi geldi aklına? Gerçi,Taiga'ya hamilelik yakışmaz gibi geliyor bana (sanırım kendisini sevmediğimden ), loli-tsundere asdsadsdadasd Haber için teşekkürler *-* Toradora sevdiğim bir shoujo idi zaten. Bir çok anısı var,yeri ayrıdır o yüzden bende. Ovasını izlemek daha bir keyifli olucak o yüzden :3 Toradora'nın shoujo olduğunu daha yeni öğrendim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
WoLcRoW 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 asdsadsdadasdToradora'nın shoujo olduğunu daha yeni öğrendim Bu resim oyundan alınmış görüntü anladığım kadarıyla değil mi? Bize böyle şakalar yapm... >> 10 dk. sonra >> Neyse sustum. Bu arada benim için de iyi haber. Bende severek izlemiştim, eğer söylediğiniz gibiyse hoşuma gidecektir ovasıda... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
RownikaL 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Nihayet, nihayet sonunda yani son bölüm okadar entresan bittiki okadar güzel bir animeye okadar belirsiz bir son üzülmüştüm açıkcası.İşallah bu ova artık evlilik safasına falan gelinir güzel komedi.Bu ova iyi bir final yaparak seriyi taçlandırırlar umarım.Taigayı gelinlikle görmek güzel olur.Rie Kugimiya'yı Taigaya sesini verirken o asi ama bi okadar duygusal kızı tekrar görücez.Sabırsızlıkla bekliyorum işallah çeviriside yapılır ağız tadıyla izleriz. Haber için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Sabah sabah harç paramın gününün uzatıldığının üstüne birde bunu alınca ayrı bi mutlu oldum. Çok severek izlediğim bir seriydi. Ova'sını merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Serisini sevmiyordum özellikle 13. bölüme kadar hiç tat vermemişti 13'ten sonrasını sevdimdi son bölümler hariç yine.Seride karakter kıtlığı vardı 5 karkater dışında kimse yok diyebiliriz özelliklede 13 bölüme kadar.Serisi çıkmadan önce resme bakmak ve konusunu okumak fazlasıyla yetti nasıl ilerleyeceği ve sonun nasıl olacağıydı ve şaşırttan hiçbirşey olmadı gibi.Amy-chan yada diğer kız olsa daha fazla zevk alırdım herhalde.Sadist kişilikli tsunderelere fena halde uyuzum birde Kugimiya Rie seslendiriyorsa. Ova'da Taiga hamileyken başka bir kadına giderse daha zevkli olur benim için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 aaa ne güzel, özlemiştim ya toradora izlemeyi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
smt 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Her Zaman Düşünmüşümdür. Bu Kadar Güzel Bir Animenin Ovası Niye Olamz Diye... Sonunda Toradora Ova:1459mr: Böyle Güzel Bir Haberi Bizlerle Paylaştıgın İçin Teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hione 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 AMT ile tanışmamı sağlayan yapım , spartiate ayrıca teşekkürler bu tanışmaya vesile olduğu için , ova konusunada gelirsek , çıksada olur çıkmasada olurdu benim için sonu ortada biten serilere fazlasıyla alıştığım için geri kalan boşlukları kendim dolduruyorum artık ama tabiki de orjinal hikaye sahiplerinin elinden sonunu izlemek daha bir keyifli olur die düşünüyorum, tabi gelecek olan ova bir son niteliği taşıyorsa ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Güzel bir animeydi ama sonu istediğim gibi bitmemişti Genede OVA sı gelirse kesin izlerim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 12 Eylül 2011 Yazar Share 12 Eylül 2011 aaa ne güzel, özlemiştim ya toradora izlemeyi İyi işte,izlerken çeviriverirsin sparti.Bak arkadaşlık görevimi yapıp sana bir kolaylık buldum (Gerçi ben hala Kobato bekliyorum,yalnız ben söylemekten bıkmadım ama sen kesin okumaktan bıktın) @yuuki Gönderdiğin resimle savunduğum o hamileliğin yakışmayacağı tezini bir kez daha savunmaya karar verdim,ne kadar itici olmuş @CHOBİTS ''Ova'da Taiga hamileyken başka bir kadına giderse daha zevkli olur benim için.'' Yılın yorumu senden gelmiş,tuttum ben bunu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Umarım saçma sapan fillerlar gibi bir bölüm olmaz. Aralıka da fazla kalmadı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 12 Eylül 2011 Share 12 Eylül 2011 Bu resim oyundan alınmış görüntü anladığım kadarıyla değil mi? Bize böyle şakalar yapm... >> 10 dk. sonra >> Neyse sustum.Bu arada benim için de iyi haber. Bende severek izlemiştim, eğer söylediğiniz gibiyse hoşuma gidecektir ovasıda... ben sadece tahminde bulundum ^^ novel zaten extra hikayelere sahip , novelden yola çıkılacağını sanıyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 13 Eylül 2011 Share 13 Eylül 2011 İyi işte,izlerken çeviriverirsin sparti.Bak arkadaşlık görevimi yapıp sana bir kolaylık buldum (Gerçi ben hala Kobato bekliyorum,yalnız ben söylemekten bıkmadım ama sen kesin okumaktan bıktın) @yuuki Gönderdiğin resimle savunduğum o hamileliğin yakışmayacağı tezini bir kez daha savunmaya karar verdim,ne kadar itici olmuş @CHOBİTS ''Ova'da Taiga hamileyken başka bir kadına giderse daha zevkli olur benim için.'' Yılın yorumu senden gelmiş,tuttum ben bunu hımmm, bak bu süper bir fikir ha squuu, dur ben çevireyim hakikaten bunu da allah korusun birileri evimi basar falan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Eylül 2011 Share 13 Eylül 2011 hımmm, bak bu süper bir fikir ha squuu, dur ben çevireyim hakikaten bunu da allah korusun birileri evimi basar falan Haklısın ama öncelik Kobota'da millet ümidi kesti.Yarım iş bırakma Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 13 Eylül 2011 Yazar Share 13 Eylül 2011 Yalnız Toradora başlığını amacımız için iyi kullanmışız CHOBİTS Umarım bu baskılar yeterli gelir,olmadı ev basarız Ayrıca mennun oluruz spartisen çevirisen bize de izlemesi düşer.Çevirilerini özlemiştik Edit: MAL'da başlık Special olarak değiştirilmiş,kısacası bundan pek fazla bir şey beklemeyin bence. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
artist54 24 Eylül 2011 Share 24 Eylül 2011 ovasındansa devamı şeklinde çıkacak bir seriyi yeğlerdim ama hiç yoktan iyidir yinede:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap