crows005 13 Eylül 2011 Share 13 Eylül 2011 Selami arkadaşlar bir sorum vardı. Elimde mkv video var ve içine altyazı ogm olarak yüklemiş ben bunu nasıl açabilirim. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Bana ingilizce altyazı lazım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 13 Eylül 2011 Share 13 Eylül 2011 Ogm yi , mkv gibi bir kutu olarak düşünebilirsin.Yani altyazı degildir.mkvmerge ile çıkamıyorsun sanırsam,Aegisub ile çıkarma yöntemi vardı. Ayrıca soft olduğuna eminmisin bazı mkv ve ogm ler hardsubda çıkabiliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 13 Eylül 2011 Yazar Share 13 Eylül 2011 Ogm yi , mkv gibi bir kutu olarak düşünebilirsin.Yani altyazı degildir.mkvmerge ile çıkamıyorsun sanırsam,Aegisub ile çıkarma yöntemi vardı. Ayrıca soft olduğuna eminmisin bazı mkv ve ogm ler hardsubda çıkabiliyor. Merge ile denedim subtitleları görüyo ama onları çıkarmıyor. Belkide ben yapamıyorum. Farklı bir sürüm indiriyorum. Aslında yabancı altyazı sitenini birinden buldum altyazı ama benim indirdim gruba ait olduğunu yazmalarına rağmen altyazının farklı olduğunu gördüm. Hiç olmazsa onu kullanıcam artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap