Squaw 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 [bimgx=500] http://i56.tinypic.com/3094mlh.jpg[/bimgx] Serisini izlemek daha nasip olmadı ama aldığı yorumları okudukça sezonunun en iyilerinden biri diye düşünüyorum.Yapımcılar da bunu farketmiş ki seriyle aynı adı taşıyan bir filmi duyurulmuş fakat geliş tarihi veya ona benzer hiçbir şey hakkında bilgi verilmemiş. Kaynak: MyAnime List MyAnime List Sayfası: Steints;Gate Movie
CHOBiTS 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 Bende izlemeyi düşünüyordum ama bir türlü içimden gelmiyordu çevirisi bitince başlıyayım.Film haberine sevinecek çok kişi olacaktır.
Soulbreaker 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 Bende cevirisine başlanıldıgında 1-2 bölüm izlemiştim ama nedense tutmadi gerçekten o kadar iyi mi ya ?
DevilRanger 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 Çok sevdiğim bir anime Filminin geleceğini bilmek insanı sevindiriyor
bLueeekun 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 Ben 6. bölümdeyim ve çok güzel bir anime. Kimse zaman kaybetmeden başlasın. Gerçekten üst üste izleyince daha zevkliymiş. Bu movie haberini görünce sonu açıkta mı kalıyor diye düşündüm.
tefeci 14 Eylül 2011 14 Eylül 2011 Seride konu cok yavas ilerliyor .... izlerken bayildim bi daha izlemedim filmini izlerim neticede konusu seri bir sekilde verilecek insallah gene bayilmam unutmadan karakterleri bana baya orjianal geldi ev sahibinin kızı harıc bütün karakterler tam not
elegan177 15 Eylül 2011 15 Eylül 2011 gerçekten izlenmesi gereken bir anime bazı yerlerde sıkıcı gelsede bilim-kurgunun en iyi yapımılarından kesinlikle izlenmeli bence
Toxie 15 Eylül 2011 15 Eylül 2011 Bu mutlaka izlenmesi gereken bir anime, bana göre açık ara senenin en iyisi. Ilk birkaç bölümün yavaş olduğuna kanmayın, her bölüm birbirinden iyi ve ilerledikçe ilk bölümlerin soru işaretlerini çok iyi cevaplıyorlar. Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapıt, ne yapın edin izleyin bence. Filmin konusu ne olur bilemem, ama kesinlikle ilk işim bunu izlemek olacak çıktığında.
.a. 15 Eylül 2011 15 Eylül 2011 Bence de açık ara senenin en iyi animesi konusu oldukça güzel izlediğim animeler araasında ilk sıralara girmeyi başardı gerçekten Filmini sabırsızlıkla bekliyorum acaba nasıl olacak Bunun ikinci sezonu gelir diye düşünüyorum konusu açık çünkü bi 24 bölüm daha gelse süper olur
eray.gns 17 Eylül 2011 17 Eylül 2011 Umalım da özet şeklinde değil de farklı bir düzende geçsin. Ya da özet olacaksa farklı bir son diliyorum açıkçası. NV'den esinlenilmiş sonuçta.
crows005 17 Eylül 2011 17 Eylül 2011 Tuturu... Eray çevirisini zaza ile yaparsınız artık. bende yeni başladım baya sardı bakalım ne olacak.
thevoice 31 Mayıs 2012 31 Mayıs 2012 İlk 10 bölümü sabırla ve anlayarak izleyin çünkü bu animeyi 12.bölümden sonra bir kenara bırakamıyorsunuz , tüm geçen o bölümlerin meyvelerini direk veriyor. Ve tüylerinizi diken diken etmeye başlıyor. Arşivime kattığım animelerden biri oldu
Sky_King_Goko 7 Temmuz 2012 7 Temmuz 2012 kesinlikle izlenmeli dediğim serilerden biri.filminin çıkacağını duyunca çok sevindim
Akuma_Blade 12 Kasım 2012 12 Kasım 2012 ã€ŽåŠ‡å ´ç‰ˆ STEINS;GATE è² è·é ˜åŸŸã®ãƒ‡ã‚¸ãƒ£ãƒ´ã€TVスãƒãƒƒãƒˆç¬¬1å¼¾ - YouTube Teaser yayınlandı
CloudT 12 Kasım 2012 12 Kasım 2012 Hala net bir tarih yok. 2013 diyor ama bakalım ne zaman kesinleşecek. Ve sanırım bilet satışları başlamış hatta ürünlerle birlikte satışa sunulduğu gözüküyor. Film için ne zaman olur emin değilim ama bence bahar aylarında çıkacaktır. Umarım da daha fazla gecikmez.
Day[9] 30 Mart 2013 30 Mart 2013 Yeni teaser ve trailer yayınlandı. Film 20 Nisan'da gösterime girecek. Önceki trailer:
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap