Squaw 15 Eylül 2011 Share 15 Eylül 2011 [bimgx=600] http://i54.tinypic.com/29394c4.png[/bimgx] Bakemonogatari Serisi'nin ikinci sezonu olarak gelecek olan Niso Isin'in Light Novel uyarlaması Nisemonogatari isimli yapım duyurudu!Şimdilik,sadece yıl ve ay olarak tarih verilmiş;Ocak 2012. Ekip: Yönetmen: Akiyuki Shinbou Karakter Dizayn: Watanabe Akio Yapımcı:Shaft Kaynak: MyAnime List ANN Novel MyAnime List Sayfası: Nisemonogatari (Novel) Resmi Site: Nisemonogatari Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 15 Eylül 2011 Share 15 Eylül 2011 Bugün aldığım harika haber. Bakemonogatari'nin öncesini anlatacak olan Kizumonogatari adlı film ile birlikte şimdi bir de devam serisi olan 2. sezonumuz oldu artık. İlk seride görev alan yönetmen ve karakter tasarımcısı değiştirilmemiş, bildiğim kadarı ile ses sanatçıları da aynı şekilde duruyor. Sitede yayınlanan video ile birlikte karakterlerde görünen değişimlerin toplu haldeki resmini internette buldum. Hitagi'nin saçlarının kısaldığı hali yine güzel, ama Hanekawa'da garip durmuş biraz. Mayoi aynı duruyor, fakat Nadeko'nun tatlı havasından pek eser yok gibi. Kabul etmek gerek ki en güzel ve aynı zamanda en seksi değişim Kanbaru'da olmuş, yakıyor adeta. Beklentim her zamanki gibi büyük, tek isteğim kesilmeyen sahneler ve daha az diyalog olacaktır, hayır izlerken sorun değil ama çevirirken çok uğraştırıyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 15 Eylül 2011 Share 15 Eylül 2011 He Heyyyy En sevdiğim animelerden biri olan Bakemonogatari animesinin 2. Sezonu geliyor demek Bugün aldığım en muhteşem haber bu olsa gerek ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DeathAngel 15 Eylül 2011 Share 15 Eylül 2011 Daha seriyi bugün bitirmiştim ve gerçekten çok beğendim. Benim için güzel bir haber oldu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tefeci 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 Süper bir haber Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 2.sezonun gelceğini pek tahmin etmemiştim açıkcası fakat yinede fena olmamış merak ettiğim bu sezonuda ilk sezon gibi mi yapacaklar(araya giren kesitler,diyaloglar vb.) birde bu serinin filmidemi varmış internette aradım fakat pek birşey bulamadım aranızda filmini nerde izleyebileceğim veya indirebileceğim siteyi bilen varsa özelden atabilir mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 Pek şaşırmadım zaten bekliyordum^^ Hitagi farklı geldi sanki oaradaki kız Hitagi değil MOE ademania'nın da dediği gibi Mayoi aynı Kanbaru yakmış yıkmış ortalığı hastasıyız Nadeko hanım hanımcık bir kız gibi çekingen tatlı Hanekawa'da kısa saçlar iyi durmuş^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 ilk seriden farklı olarak Hitagi'nin falan ana karakter olmadıgını,Araragi+2 kız kardeşinin ana karakter olduğunu belirtmekte fayda var sanırım.Her ne kadar benim içinde az biraz hayal kırıklığı olsada hitagi falan sadece yan karakter olacak yani. Edit; @Ademania resmin full hali: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 devamı gelcek olması güzel bir haber ama başkarakterini değişmesi biraz hayalkırıcı oldu ama bakalım nasıl bir seri olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 Güzel haber. Adem hadi kolay gele. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 @AkumA Resim için teşekkürler, konuyu okuyunca farketmiştim ben de ana karakterlerin bu iki kız kardeş olacağını, Hitagi ve Kanbaru'nun olabildiğince fazla görünmesini umuyorum artık. Bu iki kız kardeşi de merak etmiyorum değil gerçi ama bir Hitagi olamayacaklarına şüphe yok Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Soulbreaker 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 En sonraki resim Hanekawa mı ? gerçektende değismis bir an tanıyamadım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Simsaniac 16 Eylül 2011 Share 16 Eylül 2011 Güzel haber ama...seriyle alakalı olmayacak bir SHAFT bu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
blackgod 17 Eylül 2011 Share 17 Eylül 2011 Zevkel bekliyorum takipteyim asla kaçırmam, umarım çıkın çıkmazı çevirirsiniz. Gözüm kulağım bilimum tüm duyularım bu animeye kenetlendi, bekliyorum ocak ayını çabuk gelsin yıllar asırlar bile zor geçecek bu yüzden çabuk gelsin ,bir an önce gelsin bekliyorum yollarını gözlemekteyim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cwsnake25 17 Eylül 2011 Share 17 Eylül 2011 muhteşem haber filmini sabırsızlıkla bekliyordum hitaginin az görünmesi biraz üzücü ama görünsün yeterki(saçlarının kısalmasını istemiyordum ) 2.sezonu ve filmini sabırsızlıkla bekliyom ademania şimdidende ellerine sağlık diyelim sen çevirirsin gene demi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zobu312 17 Eylül 2011 Share 17 Eylül 2011 Filmini bekliyorduk ama, bu sürpriz oldu. Hani yapılması falan değil, nede olsa iyi satan ve romanları yazılmaya devam eden bir seri. Devamının gelmemesi garip olurdu. Bana sürpriz ve güzel olan kısmı animenin yakın bir zamanda başlayacak olması. Merakla bekliyorum ve evet, Kanbaru hastası birisi olarak değişimden memnunum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 17 Eylül 2011 Share 17 Eylül 2011 güzel haber ama eski seriyle pek uyumlu olacak gibi görünmüyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meyday 17 Eylül 2011 Share 17 Eylül 2011 En izlenesi karakter şüphesiz Kanbaru -yine-. Yeni imaj ise Hitagi'den çok şey almış, ama Hanekawa'ya çok şey katmış. @Ademania: Sana iş çıkmış, konuşsunlar gari. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
boa 18 Eylül 2011 Share 18 Eylül 2011 Hitagi'siz bir Bakemonogatari nasıl olacak bilmiyorum, çünkü şahsen benim en sevdiğim karekterdi animede ama Araragi-kun'un da kız kardeşlerini merak ediyordum zaten.Çabuk gel ocak 2012 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
androad 19 Eylül 2011 Share 19 Eylül 2011 inşallah habire arada çıkan animasyon numarası ve kanjili sahneleri azaltırlar,sürekli durdurarak izlemek zor oluyordu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkdance 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 İşte Buagjgd Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkeros 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 bakemonogatari'yi henüz yeni bitirebilmiş biri olarak iyi haber mi kötü mü ya da izler miyim izlemez miyim onu bilmem de Araragi olmadan eski tadı olmaz diye düşünüyorum. zamanında benim yaşıtlarım bilir trt kanalı tek kanallı dönemlerde He-man çizgi filmini yıllarca gösterdikten sonra elde ki bölümler bitince onun kız kardeşi She-ra yı göstermeye başlamıştı. Her ne kadar She-ra güzeller güzeli bile olsa onu izlerken gözler hep He-man'i arar olmuştu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap