Jump to content
  • Kayıt Ol

Aladdin (1992)


fishéyé

Önerilen İletiler

TYIkkTYIkk.png

Konusu

Aladdin , sokak hırsızı ve maymun arkadaşı Abu'dan başka kimsesi olmayan yoksul bir gençtir. Prenses Jasmine, saraydan sıkılıp şehire çıkıp dolaşmaya başladığında Aladdin ile tanışıyor. Ancak Sultan'ın veziri Jafar Aladdin'i hapise attırıyor. Aslında Jafar, peşinde olduğu lambayı sadece Aladdin'in alabileceğini öğrendiği için Aladdin'i tutuklatıyor. Lambayı alan Aladdin Jafar'a vermiyor ve lambanın içinden çıkan Genie ile karşılaşıyor. Üç dileğinin gerçekleşmesini sağlayacak olan bu cin, Aladdin'in aşık olduğu Prensesle evlenmesine yardımcı olamıyor. Çünkü prenses sadece bir prensle evlenebilir.

Aladdin (1992) HD trailer - YouTube

TYIkk.png

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 11 ay sonra...
  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Shiniori

    3

  • Akuma_Blade

    1

  • fishéyé

    1

En Çok Yazanlar

  • 2 hafta sonra...

Shiori bu arada sormak istiyorum, Amerikan filmlerinin yada animasyonlarının Japonca dublajlı olanlarını nereden buluyorsun? Tamamı ünlü seiyuu'lara seslendiriliyor ve filmleri bir de öyle izlemek isterim şahsen.

YouTube'den silinmeden önce Jouji Nakata'dan "This Is Sparta!" sahnesini dinlemiştim, inanılmaz bir tecrübeydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

de sana önceki mesajlarımdada söylemiştim bu benim işim anime riplemeyi seviyorum ve mümkünse elimden geldiğince en iyi kalitede sunmaya çalışıyorum asla bir işimi yarıda bırakmadım ve bırakmamda.

dublaja gelince aladdin filmini severim 1999 yılında ingilizce dublajlısını izlemiştim çok güzeldi :)

benim kadar türkiyede animeleri araştıran varmıdır bilinmez ama şundan eminimki evlensemde yaşlansamda bu rip işi devam edicek :)

günlerce arastırdım buldum sizde istiyorsanız sizde arastırın bir animenin dvd sini bulmak için tam 7 saatimi harcadım kimse 7 saat araştırabilirmi çok merak ediyorum bu yüzden çevirmen arkadaşlara her zaman söylüyorum çevirmen olmak istiyorsanız asla ve asla altyazıyı yarıda kesmeyin serileri tamamlayın her zaman sölerim bu işi severek yapın severek yapmayacaksanız bırakın eski çevirmenler yapsın :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu arada akuma nyaa ya sundum amerikan yapım olduğu için sildiler dosyayı baska torrent sitesi gelmiyor aklıma. ftp ye atıcam direk link olarak vericem o zaman indirisin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?