RownikaL 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Pepsi Türkiye Genel Müdürlüğüne, Türkiye'de ki anime-manga severler azımsanamayacak kadar çoğalmışken, Türkiye'de bu konuda hiç bir aktiviteye gidilmemesi bizi çok üzüyor. Bir süre umutla bekledikten sonra bu konuda adım atılmayacağını anladık. Madem bu tür aktiviteler Türkiye'ye gelmiyor, biz bu tür aktiviteleri Türkiye'ye getirmeliyiz diye düşündük. Japonya'da "Pepsi Nex Zero"'yla birlikte verilen figürler bir başlangıç olabilir diye düşündük ve bu maili atmaya karar verdik. Sizden ricamız Türkiye'de benzer kampanya başlatıp bizimde figür koleksiyonu vb. yapmamıza yardımcı olmanız. Teşekkürler. Türkiye Anime-Manga severler. İsim Soyisim Yukarıda kalın harflerle yazılmış metni mailinize yapıştırıp adınızı soy adınızı yazın konuyada Pepsi Figür Kampanyası İçin diyip ''pepsi.danisma@pepsico.com'' adresine göndermeniz yeterli destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
bedifeci 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Güzel fikir ancak kolayı çok sevmeyen birisiyim.Yinede destek olalım.
VarOlanBiri 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Türkiyede böyle bir şey zor bence, bir kere Coca-Cola tüketen bir toplumuz, bir kaç yerde okumuştum, pepsi türkiyede çok az satılıyormuş, o da anca(Burger Kıng'deymiş o adamların yerinde olsam Türkiyede böyle bir şey yapmameere53
bLueeekun 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Bende yapacaklarını sanmam. Promosyon olarak verilen şeyler peluş oyuncak, bardak ve tabaktan ileri gitmedi.
özz 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Yaparlar ya da yapmazlar önemli olan uğraşmak. Adım atmadığımız gibi adım atacak olanların da hevesini kırmak milletçek en iyi yaptığımız şey. Umarım uğraşlarınız bir sonuç verir.
Akuma_Blade 19 Eylül 2011 19 Eylül 2011 Pepsi Nex ile hangi figürler verilmiş diye aranırken şuna rastladım: Oldukça ilginç
RownikaL 20 Eylül 2011 Yazar 20 Eylül 2011 Bunlarda var. Destek ve ilgi gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
RownikaL 21 Eylül 2011 Yazar 21 Eylül 2011 Böyle umutlandırmak gibi olacak , bukadar kısa sürede olması pek mümkün değil ama umut dünyası insan '' acaba ? '' diyor haber amblem daha bugün belirdi paylaşalım dedik buyrun resim
gezz+ 23 Eylül 2011 23 Eylül 2011 malesef olmadı, bugün pepsi'den mail aldım, ilgimize çok teşekkür ettiklerini, fakat bu tip promosyonları henüz türkiye pazarına getiremeyeceklerini belirtmişler. olsun dikkate almışlar o da iyi. ayrıyette çok yakında gelecek sürpriz kampanyadan da bahsediyor ama figür değil tabii ki.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap