CHOBiTS 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 [bimgx=400] http://c1109.hizliresim.com/11/9/25/7998.jpg[/bimgx] Mangası hala devam etmekte ama sona ermeside fazla uzun sürmez gibi.Muhtemelen animesi başlayana kadar manga biter ve adam akıllı bir son görebiliriz umarım. Manganın Konusu:Sakurakouji Sakura görünüşte zarif ve mütevazidir. Ama gerçekte Sakurakouji dövüş sanatlarında oldukça yetenekledir. Bir çocuğun insanları mavi bir alevle yakmasına tanık olduktan sonra, o çocuğun okuluna transfer olduğunu öğrenince şaşkınlığı artar. Çocuğun adı Oogami Rei'dir. Oogami bir kod kırıcıdır; dışarıdan bakıldığında "göze göz" ve "kötülüğe karşı kötülük kullan" ilkelerini benimsemiş soğuk kanlı bir katildir. Ancak Sakurakouji bu ölümlerin doğru olmadığını düşünür ve Oogami'yi durdurarak onun buzdan kalbine erişmeye çalışır. İlgili haberlere buradan ulaşabilirsiniz. http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-09-24/code-breaker-manga-gets-anime-green-lit http://myanimelist.net/forum/?topicid=330595 Bugün torentte bulup youtube yükledim.Yapımcılara ve görselliğe bakarsak baya sağlam çalışacaklar. PV 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 fena değilmiş ne zaman çıkcak acaba kesin birşey yok galiba ama yinede merak ettim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 manga güzel e seride güzel olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 Romantizm var mı??? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 5 ay olmuştur anime izlemeyeli,çıksa da izlesek sabırsızlanıyorum..Seiyuular falan belli mi acep ? @yuuki cross genel olarak aksiyon ön planda olsada bazı yerlerde çok iyi kullanıyor mangaka. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 evet ingilizce kod kırıcı olarak code breaker denebilir ama bence bir CELLAT desek daha iyi olur...iyi olmuş bunun anime olacağı da ana karakter öldürmez ve de çocuklara da satacam kan yok şeyinden yapmazlar fdfdhumarım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
blackgod 25 Eylül 2011 Share 25 Eylül 2011 çıksın nmangasını severek takip ediyorum animesini takip ederim umarım kısa süre içinde çıkar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 20 Haziran 2012 Yazar Share 20 Haziran 2012 Güz döneminde gösterime girecek olan Code breaker PV eklenmiştir.Youtube kendim yükledim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 20 Haziran 2012 Share 20 Haziran 2012 Mangası için çok iyi diyorlardı ama animesinden soğutur diye okumamıştım, neyse ki animesi çıkıyor güzel oldu:) Birazda ecchi varsa tadından yenmez!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Öktebir 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 Sonbahar sezonu çok bereketli geçecek görünüyor. Magi, K, ve benim favori mangam Code:Breaker... Klavyem Ekime hazır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap