Squaw 28 Eylül 2011 Share 28 Eylül 2011 [bimgx=400] http://i54.tinypic.com/2lkzm95.jpg[/bimgx] Nisio Isin isimli mangaka çalışması olan Medaka Box 'ın da animeye uyarlanacağı duyuruldu! Tv serisi olacak bu yapım hakkında henüz başka bir bilgi yok. Kaynak: MyAnime List Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zobu312 28 Eylül 2011 Share 28 Eylül 2011 Aylar önce dedikoduları çıkmıştı Medaka Box anime olacak, hatta stüdyosu da Gainax olacak diye ama şimdi ancak resmi olarak duyuruldu. Ama stüdyosu hala belirsiz. Merakla bekliyorum adaptasyonu, özellikle Kumagawa'nın geldiği kısımları da adapte ederler inşallah. Kimse ilgilenmezse de animesini çevirmeyi üstlenebilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Eylül 2011 Share 28 Eylül 2011 Dün Zobu'dan duymuştum bende mangasının takipçisiyim ama sevmediğim çok yanı var hala manganın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 30 Eylül 2011 Share 30 Eylül 2011 Merakla bekliyorum değişik bir şeye benziyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hakki90 30 Eylül 2011 Share 30 Eylül 2011 mangası birden bire değişip acayip bişey olmuştu öyle çat diye supernaturale döndü animesi de oralara gelir inş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zobu312 30 Eylül 2011 Share 30 Eylül 2011 Ben şahsen animeyi Kumagawa'nın gelişi ile bitirirler diyorum, tabi ikinci bir sezon olacaksa. 39 bölüm falan olursa zaten bayağı ilerleri görürüz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 1 Ekim 2011 Share 1 Ekim 2011 Mangasını okumak bir türlü kısmet olmadı, animesini izlerim artık, yapımcı stüdyo Gainax olursa daha da memnun kalırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap