Squaw 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 [bimgx=500] http://i55.tinypic.com/14vldog.jpg[/bimgx] Yeni çıkan serilerin hepsinde kuralmış gibi ardarda film haberlerini de alıyoruz artık.Anlaşılan Ao no Exorcist de bu furyadan geri kalmayacak olanlardan. Kaynak: MyAnime List
Derflinger 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 Bir kaç hafta önce duyurulmuştu aslında, yine de haber olarak gördüğüm ilk türk sitesi burası. Teşekkürler bilgi için ^^
Kusogaki 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 ao no exorcist başta çok hoş bi his vermişti bana sanki böle çok uzarmış gibi ama çok oldu bittiye geldi ayrıca son bölümde saçmasapan bi şekilde şeytanı yenerse daha fazla tahammul edemeyebilirim film güzel olur inş
CHOBiTS 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 İlk bir iki bölümden sonra sürekli kan kaybeden bir seriydi.Bir ara ortalarda yine tat vermeye başlasada; benim gözümde gereksiz ıvır zıvırlarla dolu vasatın altında bir yapımdı.
rocker_tr 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 ao no exorcist başta çok hoş bi his vermişti bana sanki böle çok uzarmış gibi ama çok oldu bittiye geldi ayrıca son bölümde saçmasapan bi şekilde şeytanı yenerse daha fazla tahammul edemeyebilirim film güzel olur inş Son bölümler filler idi. Ondan o hissi vermiş olabilir. Anime ile manga arasında fazla bir ara yok.
bLueeekun 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 Anime full filler manga ise full konuşma. Bana göre bir hikaye nasıl anlatılamazı görüyoruz. Çıkınca izlerim ama çıkmasa daha iyidi.
dissendium 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 ben bunu fullmetal vakası olarak görüyorum. saçmalamaca dolu seriye saçmalamaca dolu filmle nokta koyup manga ilerlediğinde mangaya uygun şekilde tekrardan yapılıcak büyük olasılıkla
tefeci 30 Eylül 2011 30 Eylül 2011 Denge kuramamıslar ilk bölümlerdeki havasını surdurse 12 bölümde olsa kral anime olurdu 24 etmişler +1 movie işin icine zıcmışlar 24 bölümünüde izlemissem ilk bölümün bölümlerin hatrina ah ftredr535ah ftredr535ah ftredr535ah ftredr535ah ftredr535ah ftredr535ah ftredr535
DevilRanger 1 Ekim 2011 1 Ekim 2011 Bazı bölümleri insanı sıksada konu bakımından bana kalırsa güzel bir anime Eminim filmide güzel olacaktır ^^
BooGeMaN 1 Ekim 2011 1 Ekim 2011 Animesi herkesin dediği gibi güzel başlayıp çok boş bölümlerle devam etti heleki 24. bölümde artik yok daha neler saçmalamanında bukadarı olur dedirtti bana.Adam akilli bir sahne koymak yerine böle bir saçmalık da fazla oldu açıkçası... Mangasını bilmem ki söylenenlere bakılırsa fillerden geçilmediği icin seri bu hale gelmiş gerçi o tarfı beni ilgilendirmez ben gördüğüme bakarım. Filme gelince bence filmi güzel olabilir mangasından güzel bir bölüm işlemeleri sonucunda ama herşey belkilere kalınca insanın fazla bir ümidi olmuyor açıkcası
hakki90 2 Ekim 2011 2 Ekim 2011 sok bölümlede o kadar zırvaladı ki artık takılıp düşse sinirlenip ateş çıkarıyo
Hell Butterfly 2 Ekim 2011 2 Ekim 2011 Herkesin dediği gibi iyi başlayıp sonra düşen bir seri. Filmininden de pek iyi bir şey beklemiyorum açıkcası.
Simsaniac 2 Ekim 2011 2 Ekim 2011 Bana göre bu kadar kötü yorum haketmeyen gayet hoş bir yapımdı.Tamam bi ara Bleach'teki Ichigo sendromu görülse de zevkle,sıkılmadan izledim.
rocker_tr 2 Ekim 2011 2 Ekim 2011 Rin'in sırrı ortaya çıktıktan sonrai bölümler filler olmaktan çıktı. Çünkü konuya aşırı derecede etkisi var. Kardeşinin de güçlerinin ortaya çıkması hikayeyi aşırı ettikler. bu bölümlere filler diyemeyiz artık.
Root 4 Ekim 2011 4 Ekim 2011 Mangasının aylık çıktığını duymuştum, bu nedenle oldukça kötü bir hal almış olmalı anime.Umarım bu sefer filmde beklentileri karşılayıp, eğer ki yapacaklarsa 2.sezon manganın uzunca bir süre ileriye gitmesi ardından düzgün bir planlamayla devam edilmesi umudum.
bLueeekun 4 Ekim 2011 4 Ekim 2011 Rin'in sırrı ortaya çıktıktan sonrai bölümler filler olmaktan çıktı. Çünkü konuya aşırı derecede etkisi var. Kardeşinin de güçlerinin ortaya çıkması hikayeyi aşırı ettikler. bu bölümlere filler diyemeyiz artık. Bu anlatılanlar mangada olmadığı için istediği kadar ana konuyla gitsinler şu an itibariyle sonuçta filler oluyor.
canavarco50 8 Ekim 2011 8 Ekim 2011 eweqeqBence güzel bi animeydi aynn sonlar biraz sarmadı ama yinede izlenilebilir bir yapım s4bsd
distopias 16 Aralık 2012 16 Aralık 2012 ucu çok açık bitti aslında. keşke 2.sezon gelse. çok şahane olur.
Akuma_Blade 27 Aralık 2012 27 Aralık 2012 é’ã®ç¥“é”å¸«ã€€åŠ‡å ´ç‰ˆã€€å…¬é–‹ç›´å‰PV / Ao no Exorcist the Movie PV 3 - YouTube Fragman yayınlandı
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap