Squaw 2 Ekim 2011 Share 2 Ekim 2011 [bimgx=500] http://i53.tinypic.com/ngemup.jpg[/bimgx] Resmi sitesinde yayınlanan habere göre Toaru Majutsu no Index serisine ait filmin de geleceği duyuruldu! Kaynak: MyAnime List Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 2 Ekim 2011 Share 2 Ekim 2011 3. sezon bekliyordum ama filmde iş görür.Misakalı bir son olsunda yeterli benim için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tefeci 2 Ekim 2011 Share 2 Ekim 2011 İzlemesi zevkli konusu bir garip 3-4 bölümde bir dunyayı yada başka bir seyi kurtariyorlar Dünyayı bu kadar ufaltmalari baya komigime gidiyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BooGeMaN 4 Ekim 2011 Share 4 Ekim 2011 ....Film olayına girmeseylerdi keşke 3. sezon çıkmasını umuyordum inşallah yan veya 1 sezon daha yaptıklarında 24-26 bölüme sığdıramadıkları için böyle birşeye başvurmuşlardır. Yinede 3. bir sezon ve konuyu bitirmeleri için ümit var Tefeci bu arada 3-4 bölümde bir dünyayı kurtarıyolardan çok biraz dikkat edersen ana karakterin ayak ustu kullanıldığı bir senaryo izlediğini anlayabilirsin zaten birçok yerde de bundan bahsedildi seride^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
secret_senshi 4 Ekim 2011 Share 4 Ekim 2011 valla ben misaka fanıyım bana misa olsunda ne olursa olsun indexi de atsınlar artık çöpe bitti gitti işe de yaramıyo zaten Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zobu312 4 Ekim 2011 Share 4 Ekim 2011 Touma'nın yumruklarıyla herkesi doğru yola soktuğu animenin filmimi çıkacak? İzlenir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap