Jump to content
  • Kayıt Ol

Athena: Goddess of War


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Athena: Goddess of War

2010
7.2
1K
Athena: Goddess of War Afişi
KATEGORİDrama
BÖLÜM SAYISI20
SÜRE1 saat 5 dakika
KANALSBS
ÜLKEGüney Kore
GÖSTERİM13 Ara 2010 - 21 Şub 2011
TÜRAksiyon, Gerilim, Romantik
TANITIM

Uzun zaman önce TWR yüksek hızlı nükleer enerji'nin yaratıcısını korumak üzere görevlendirilmiş olan Kwon Yong-Kwan görevinde başarılı olsa da, karşılığında tüm ekibini kaybetmiştir. Son-Hyuk liderliğindeki “Athena” ise bu gücü elinde bulundurmak isteyen ve Amerika’nın da desteğine sahip gizli bir örgüttür. Bu uğurda her şeyi yapabilecek kadar acımasız grubun nükleer santrale sızacağı ve profesörü tekrar kaçırmaya çalışacağı haberi üzerine Güney Kore Başkanı tarafından Kwon tekrar göreve çağrılır. Görevi reddetmek istemesine rağmen “Athena ’nın” sorumlusunun yıllar önce ekibini kaybetmesine sebep olan kişi olduğunu öğrenmesi ile görevi kabul eder ve santrali korumak üzere NTS adlı özel birimin başkanlığına getirilir. Athena' nın şeytani zekasıyla tanınan lideri Son Hyuk Güney Kore'yi ve Dünyayı tehdit ederken Ulusal Güvenlik Ajansına bağlı özel ajan Lee Jung Woo onların bu korkunç komplosunu bozmaya çalışacaktır. Ancak içlerinde bir hainin olduğundan habersiz ekibin ilk görevi Başkanın kızının korumaktır. Başarısızlıkla sonuçlanan operasyon’un sonuçları ise tahminlerinin dışındadır..

OYUNCULAR
Jung Woo Sung Lee Jung Woo
Soo Ae Yoon Hye In
Lee Ji Ah Han Jae Hee
Cha Seung Won Son Hyuk
Kim Min Jong Kim Ki Soo
Choi Shi Won Kim Joon Ho
İLGİLİ YAPIMLAR
IRIS

 

Trailer

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    2

  • SPAWN-TheUndead

    1

  • GeNeRaL52

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Şimdik Yorumuma gelince öncelikle Irisin devamı gibiymiş vs.. Onu izlemedim henüz öyle veya değil bir şey diyemem ama Cha Seung-Won döktürmüş.. bana biraz itici gelmişti arkadaş ama diziyi baştan sona göz dolduran bir performasla götürmüş.. diğer oyuncular kötü mü? kesinlikle değil. Alışılmış drama tarzından uzak ama tamamende Amerikan vari bir şey beklemeyin. Çekim kalitesi çok iyi, oyunculuk oldukça iyi, senaryo ve kurgu başarılı buna rağmen yer yer tempoda düşmüyor değil. Saf aksiyon beklemiyorsanız ve içine romantizmde serpilsiniz istiyorsanız alternatiflerinizin arasına alın

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Iris'in devamı niteliğinde olmasa da olayların gerçekleştiği zamanı değerlendirirsek iris'den sonra yaşanan olayları anlatıyor ama hikaye farklı. Cha Seung-Won cidden döktürmüştür dizide. Hem oyunculuğuna hem oynadığı karaktere hayran bırakmıştır bi çok kişiyi, ben dahil. Ayrıca Kim Min Jong'un da oyunculuğu takdire şayandır dizide. sonra

yani genel olarak iyi bir oyunculuk, iyi bir senaryo ve iyi bi kurguya sahip. Aksiyonun yanında romantizm ve dramı da çok iyi işlenmiş.

yine de final beni tatmin etmemişti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bana göre Irıs'ın anca tırnağı olabilir ^^ o da aynı matryeli barındırdığı için. Bana göre temposu ile, değişen olgusu ve baş karakterleri, oyunculuk ile çok daha düşük bir çizgide ilerleyen bir yapım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?