Squaw 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 [bimgx=600] http://i1227.photobucket.com/albums/ee440/squaw2/kenichi.jpg[/bimgx] Haftalık yayımlanan Shounen Dergisi'nde History's Strongest Disciple Kenichi Serisi'ne ait yeni bir OVA'nın geleceği duyuruldu!Verilen bilgiler şimdilik bu kadar. Yapımcı Şirket: Brains Base Kaynak: MyAnime List Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Çok güzel haber. Bundan sonra ikinci bir sezon çıkması hayal olmaz artık.100-150 bölümlük anime çıkar şuanki mangadan.Diğer Shounen serileri gibi fiilerede boğmazlar bizi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kimsesiz 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Ne de olsa istemedikleri kadar bölüm var. Hiç zorlanmadan bir kaç sezon çıkar. Umarım çok bekletmeden devamı gelir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Ova gelecekse ilerde de ilkinci sezon gelecektir.Bekleyenlerdenim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
betten 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Ova yerine direk 2. sezon getirmiş olsalardı daha memnun olurdum ama neyse, artık hayırlısı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Niye bitirdiler diye Japonlara sinir oluyordum. Süper bir haber asıl olayların başladığı bölümler artık başlıyor gibi. ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Çok güzel haber oldu bu, 2. sezonu da bekliyoruz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Güzel bir haber, uzun süredir beklediğim serilerden birisi, mangası acaip iyi ilerliyordu( En son kaçta kaldım hatırlamıyorum) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mesoo 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Bugun aldıgım en güzel haber.Bence ova ile ilgiyi ölcüp ona göre bir 2.sezon duyurulabilir.Vallah sabırsızlıkla bekliyorum.Squaw haber içinde ayriyetten teşekürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Uzun zamandır beklediğim bir haberdi OVA'dan sonra büyük bir ihtimal ile 2. Sezon da gelir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Mangasını okuduğum ve tv serisini tekrar izlemeyi düşündüğüm şu günlerde, çok ama çok güzel bir haber. Ova olduğu için sınır da yok. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ergenc 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 işte bu habere çok sevindim umarım 2.sezonda yoldadır Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mertak 14 Ekim 2011 Share 14 Ekim 2011 Tüh. Tv serisi çıksaydı daha iyi olurdu. Ovayı inş abuk subuk manganın bilmem neresinden bölüm olarak vermezler. Devam şeklinde olsa iyi olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
masal 16 Ekim 2011 Share 16 Ekim 2011 Ne ovası yaa ben hala umutla devamının gelmesini bekliyorumm off Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kenichi 25 Ekim 2011 Share 25 Ekim 2011 En Sevdiğim Serilerden Birisi. Eğer 2. Sezon Gelirse Çevirisini Yapmayı Düşünüyorum. Bakalım İnşallah Gelir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap