Jump to content
  • Kayıt Ol

Kyou, Koi wo Hajimemasu Live Action


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=560]http://www.manga.gen.tr/resimler/manga/kyou-koi-wo-hajimemasu.jpg[/bimgx]

Comic Natalie göre, "Kyou, Koi wo Hajimemasu" mangasının 20 Kasımda Sho-Comi 'de yayınlanan final volumunde manganın live action filmi olarak uyarlanacağı duyuruldu.

Konu:Tsubaki Hibino yüksek notları olan, ailesiyle iyi geçinen, çok iyi saç stilleri yapan, fakat eski moda takılan bir kızdır. Liseye başladığı ilk gün adaşı olan Tsubaki Kyouta adlı oğlanın yanına oturur. Tsubaki'nin saçları bir erkeğe göre çok uzundur ve kızlar tarafından oldukça popülerdir. Kyouta, Hibino'dan bir kalem ister ve Hibino kurşun kalem verir. Kyouta bunun çok eski moda olduğunu söylerek onla dalga geçer ve aralarında bir tartışma başlar. Hibino da sinirlenip Kyouta'nın uzun saçlarını keser. Sonradan ne kadar özür dilesede Kyouta kabul etmez ve tek bir şekilde affedeceğini söyler. İlk önce 50.000 yen vermesini söyler, ama Hibino'nun o kadar parası yoktur. Kyouta'da o zaman bedeniyle ödeyebileceğini söyler. Hibino da kabul eder. Çünkü o bedenin getirdiği yetenekleri kullanacağını sanmıştır. Ve eline makası alıp Kyouta'nın saçına şekil verir. Kyouta bunu kastetmediğini söyleyerek onu öper. Bu Hibino'nun ilk öpüşmesidir ve oldukça etkisinde kalır. Duyguları karışır ve Kyouta'yla aralarında sürekli bir takım elektriklenmeler olur. Böylelikle Hibino'nun lise yıllarının perdesi açılmış olur.

Tanıtım www.manga.gen.tr'den alıntıdır.

Manga:

http://myanimelist.net/manga/4514/Kyou_Koi_wo_Hajimemasu

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=367275

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • ishak

    1

  • VarOlanBiri

    1

  • betten

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hatırladııma göre one shottı. Güzel bir shoujo mangaydı, animesinin çıkması daha hoşuma giderdi ama live-actionla da idare ederiz artık :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel bir şeye benziyor, garantisi var izlerimsdsdsdrf

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasını bile yarsına gelmeden bırakmıştım o kadar sağlam yapım içinde bence en son yapılabilecek mangalardan biri bu idi..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?