sakura hime 20 Kasım 2011 Share 20 Kasım 2011 Evet yanlış okumadınız bu sitede haberi gördüyseniz bunu silebilirsiniz ben görmediğim için konuyu açayım dedim Arkadaş Yayınevi serinin çevirilerine başlamış ve ilk 4 cildi satışa sunmuştur. Talebin çok olması durumunda çeviriye devam edeceklermiş burada biz anime-manga severlere büyük iş düşüyor benim gibi mangları pcden çok elinde okumak isteyenlere duyrulur yayınevinin sitesi; http://www.arkadas.com.tr/?screen_width=1280 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 20 Kasım 2011 Share 20 Kasım 2011 4 cildini birden aldım. Oldukça hoşuma gitti ama sol tarafta kalan bazı yerler eksik çıkmış. Bir de "s, ş" olayının yanına "v" eklenmiş. O kadar önemli değil gerçi ama özel isimlerin olduğu gibi kalması görüşündeyim. Galiba bekledikleri talebi almışlar. Gördüğüm birkaç yorumda mağazada kalan son ciltlere yetiştiklerini söyleyenler var. Bir de bu haberi duyup Facebook sayfalarını beğendiğimde 150 kişi falandı şimdiyse 3000i geçmiş durumda. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 21 Kasım 2011 Share 21 Kasım 2011 Bende aldım 4.cildin yarısındayım. Yakında biter. Talep var tabi neden olmasın full sürat devam etsinler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap