Jump to content
  • Kayıt Ol

Ai My! Moe Can Change!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=555]http://a1111.hizliresim.com/r/v/s0ym.jpg[/bimgx]

Bir cep telefonu oyunu olan Ai My! Moe Can Change! OVA olarak animeye uyarlanacağı duyuruldu.

Oyuncu oluşturduğu android kız karakterin seviyesini arttırmak için saç şeklini, kıyafetlerini değiştirerek farklı tip moe karakterler oluşturmaya çalışıyor.

Sanırım otakular için yapılmış bir oyun. Bana hiç ilgi çekici gelmedi. Animesi nasıl olur bilemiyeceğim.

Resmi Sitesi:

http://ai-mi.jp/ova/

http://ai-mi.jp/pc/#labo001

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • painscream

    1

  • AkuTan

    1

  • DevilRanger

    1

En Çok Yazanlar

Güzelim serilerin devamını çekmiyorlar veya güzelim mangaları animeleştirmiyorlar da gidiyorlar böyle seriler çıkarıyorlar. Yapımcılar ne düşünüyor hala anlayabilmiş değilim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Biri MOe mi dedi kerdat Her türlü Moe'nin olduğu animeleri izleyebilirim :parla: Bayılıyorum Moe karakterlerinin tasarımlarına . Çıkmasını merakla bekliyorum paylaşım için teşekkürler :qtehlikeli:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzelim serilerin devamını çekmiyorlar veya güzelim mangaları animeleştirmiyorlar da gidiyorlar böyle seriler çıkarıyorlar. Yapımcılar ne düşünüyor hala anlayabilmiş değilim.

O kadar katı düşünmemek lazım,biraz sakinleşirseniz aslında yaptıkları gayet mantıklı.Öncelikle bunun bir TV serisi olmadığını,Bir yada En fazla 2 bölümlük bir ova olacağını anlamak lazım.2 bölüm ile nasıl bir anime yapabilirsin,Nasıl bir hikaye sığdırabilirsin bunları düşünmek lazım öncelikle.Yapımcı farkına varmış 2 bölüm ile hiçbir şekilde kaliteli sağlam bir hikaye oturtamayacağını ki gayette iyi etmiş,haliyle ona Seiyuu bakımından fazla pahalıya patlamayacak çizime abanıp görüntü kalitesini yükselterek milletin almasını sağlayabileceği bir arayış içine girmiş.Buda o kategori içinde En mantıklısıdır.Size toplam 2-3 seiyuu'ya mal olur en fazla ki onlarında çok meşhur olması gerekmez,üstüne böyle japonyada 3 kişiden 1inin bildiği bir oyunun animesini yapmanız size hazır reklam olarak geri gelir zaten.Tek yapmanız gereken göz dolduran kalitede bir çizim ve milletin tuttuğu moe type karakterleri yapmanız Maid,Gözlük etc tarzında. Arkasından bu animenin Dvd'si satılır zaten hatta karakterleri satışa uygun olduğundan ben anime yeterince ilgi görürse figürlerinin bile çıkacağını düşünüyorum.Peki bakalım çizim işini nasıl yapmışlar;

VvCok.png

Dediğim gibi,Sadece bu resim bile söylediklerimin ispatı aslında gördüğün gibi adamlar uzuuun uzun uğraşmış çizimlerle,hikaye seiyuu gibi etmenleri arka plana atarak.Zaten ova olduğundan doğru olanıda yapmışlar yani 2 bölümlük bir ovaya istediğin kadar kaliteli bir hikaye ekle eline geçecek hüsrandır.

Yapımcıların düşüncesi budur genel olarak.Satışlar önemseniyor daha çok,Ecchi serilerin çok çıkmasının sebebide bu millet uncensored versiyonu görmek istediğinden satışları daha çok oluyor.Adamlar "X animesini izleyenler çok sevdi hadi bi tane daha yapalım" diye düşünmüyor, "X animesi çok sattı hadi bir tane daha yapalım" şeklinde düşünüyor haklı olarak.Bu sebeptendirki Popüler olan herşeyin animesi çok daha hızlı çıkar, Steins gate mesela oyunu çıktıkdan birkaç ay sonra direk anime projesi duyuldu herkesin ağzında olduğundan,Veya bu oyun bile çok güzel bir örnek hazır reklam oluyor neticede.Açıkçası Steins gate'in oyununu oynamış/ününü duymuş birinin anime haberini duyunca izlememe ihtimalini düşünemiyorum,Haliyle ne kadar çok izleyici o kadar çok satış anlamına geliyor. Bunun figürünü falanda hesaba katacak olursak adamlar için çok güzel bir para kaynağı haline geliyor. Adamların elinde bu veya Sora no otoshimono gibi animesini yap 2-3 figürünü sür onbinlerce satsın tarzında seriler varken diğerlerine yönelme gereği duyulmuyor tabiki,Her ne kadar bizim açımızdan pek güzel bir durum olmasada bu yapımcıların gözünden baktığımızda haklılar,diyecek birşey yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?