Zhaomc 13 Eylül 2009 Share 13 Eylül 2009 Arkadaşlar ben kitap okumayan çocuk kitap okumaya başladım ve şu an D&R'a gidip kitap bakacağım.Sizce hangi kitapları alayayım. Kitap Türü: Macera olabilir fantastik olabilir.Sürükleyici olsunda beni alıp götürsün onu istiyorum Bildiğiniz kitapları yazın lütfen Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 13 Eylül 2009 Share 13 Eylül 2009 Pis iş diye bir kitap okumuştum gayet hoşuma gitmişti bulabilirsen bir bak derim. (Cristoper Moore olması lazım yazarı) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
leydipolgara 13 Eylül 2009 Share 13 Eylül 2009 eğer klasikleri seversen Denis Diderot Rahibe. fantastik olarak Ejderha Mızrağı serisine başlayabilrsin. David Eddings Belgariad ve ardından Malloryon serisi olabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 13 Eylül 2009 Yazar Share 13 Eylül 2009 Hımmm ejderha mızrağı çok seviyordum o kitabı(sadece kapağı beni etkilemişti ama daha okuyamadım)Sağolun(bu site benim içimdeki kitap aşkını dışarıya çıkardı sağol amt) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 J.C Grange dal derim Sadece 1 kitabına bak ama bütün kitaplarını ardarda okursan kitaplarından tat alamazsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 14 Eylül 2009 Yazar Share 14 Eylül 2009 İyi bakarım Undermine sağolasın bu kadar mı yaw. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shean 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 Listemi direk buraya aktarmakta fayda var. Italo Calvino- Görünmez Kentler dostoyevski - budala gösteri peygamberi - chuck palahniuk Edgar Allen Poe balzac--vadideki zambak Çizgilerle Nazım Hikmet - savaş dinçel - müjdat gezen Candide ya da iyimserlik - voltaire Yeni Atlantis - francis bacon Persepolis - marjane satrapi Denemeler - montaigne 1984 - george orwell Cesur Yeni Dünya - aldous huxley OlasılıkSız - adam fawer Martin Eden - jack london Rama'yla Buluşma - arthur c clarke Apartman Boşluğu - hakan bıçakçı Rama II - arthur c clarke Mülksüzler - ursula k le guin Pembe Otobüs - mehmet anıl Rama Bahçesi - arthur c clarke Maus - art spiegelman Rama'nın Sırrı - arthur c clarke Görme Kılavuzu hasip akgül Puslu Kıtalar Atlası - ihsan oktay anar) Kitab-ül Hiyel -ihsan oktay anar Saatleri Ayarlama Enstitüsü sofie'nin dünyası Yarına Başlamak - Afşar Timuçin Ejderha mızrağı serisi The secret Olasılıksız Böyle buyurdu zerdüşt - Friedrich Nietzsche İyinin ve kötünün ötesinde - Friedrich Nietzsche Dava - Franz Kafka Dönüşüm - Franz Kafka Benimde söyliyeceklerim var ! - Umut Sarıkaya Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 macera kitabı olarak şubimi kitabını öneririm fantastik olarak ejderha mızrağını önerecektim ilk sırada ama arkadaşlar önermiş bende başka öneriyim o zaman unutulmuş diyarları okumanı tavsiye ediyorum yazarı R. A. Salvatore birde türk yazarlardan Orkun Uçar Derzulya habis üçlemesi Asi kitabını öneririm fantastik kitap olarak gerçektende güzel yazılmış bu birinci kitap diğer kitaplar zamanla çıkacak diyor ve bende beklemekteyim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 Aslında tabiki de daha çok şey önerebilirim de, ne yalan söyliyeyim, üşeniyorum :sasirdim: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 14 Eylül 2009 Yazar Share 14 Eylül 2009 Hepiniz sağolun shean ben o kadar kitap okursam prof.dr. Zhaomc diye çağırırlar (doktorken bile adım zhao olacak nihahahaha) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
spartiate 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 eğer klasikleri seversen Denis Diderot Rahibe. fantastik olarak Ejderha Mızrağı serisine başlayabilrsin. David Eddings Belgariad ve ardından Malloryon serisi olabilir. gene david eddings'İn elenium ve tamuli adlı eserlerini de ekleyebiliriz... tabi kara elf üçlemesi de olabilir... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
scoutcrawler 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 Ben uzun macera ve fantastik listemi vereyim... Harry Potter Serisi (7+3) Narnia Günlükleri(7) Karanlık Cevher Serisi(Bildiğin Altın Pusula ama daha derin ve güzel)(3) Buz ve Ateşin Şarkısı-Taht Oyunları Darth Maul-Gölge Avcı Thrawn Üçlemesi Jedi Akademi Serisi Kötülük Labirenti Star Wars Film Kitapları (6 Tane) Warcraft Roman ve Çizgi Romanları Tozkoparan-Thorvald Steen Hayaletin Çırağı Kayıp Topraklar-Ortadoğu'da Türk Askeri(1.Dünya Savaşı ile ilgili bir roman özellikle değinilmeyen güney cephesi ana odağı) Ejderhamızrağı Unutulmuş Diyarlar Mutluluk-Livaneli İhsan Oktay Anar'ın bütün kitapları Uçurtmalar Ölü Ozanlar Derneği Bunlar yetmez ise bana PM at daha yazayım :spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 14 Eylül 2009 Yazar Share 14 Eylül 2009 Yeter hemde nasıl bakalım şimdi star wars hastası olduğum için thrown ve darth maul alabilrim warcraft'ı seviyordum onu da alıcam ama siz söyleyeyin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 14 Eylül 2009 Share 14 Eylül 2009 Aa sahi ya, Ölü Ozanlar Derneği ile başlasan harika olur, hem "bu kitap çok kalın, uff okuyamam ki bunu" düşüncen olmaz, hem de daha çok okumak istersin, Ölü Ozanlar Derneği al, al dedim ! :asker: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
scoutcrawler 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Yeter hemde nasıl bakalım şimdi star wars hastası olduğum için thrown ve darth maul alabilrim warcraft'ı seviyordum onu da alıcam ama siz söyleyeyin Koca sanatçı generalimiz Thrown oldu :spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 15 Eylül 2009 Yazar Share 15 Eylül 2009 Offf şimdide benle d&r a gidecek birisi aranıyo kitaplar belli: Ölü ozanlar derneği(birden tırstım undermine den ondan alıcam ) Star wars thrawn ve darkmaul World Of Warcraft Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 Fantastik edebiyata yeni başlayacaksan, Ravenloft serisinden "Ben, Strahd, Bir Vampirin Anıları"nı öneririm, ben de o kitapla başlamıştım; üstüne Ejderhamızrağı'ndan "Ruhdöveni"ni okuyunca bayağı kaptırmıştım kendimi... Buradan da bir kez daha yazayım, mümkün olduğunca kronolojik sıradan gitmeye çalışın fantastik edebiyat kitaplarında.. Mızrak Savaşları Üçlemesi yerine Ruhdöveni'yle başlayınca Ejderhamızrağı'na, tadı bambaşka oluyor.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 fantastik kitapların sıralamasını öğrenmek isteyen arkadaşlar için buradan bir link vereyim http://www.frpnet.net/kitaplistesi.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 16 Eylül 2009 Yazar Share 16 Eylül 2009 Sağolun İkinizde Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
scoutcrawler 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 Dragonlance okuyacak varsa elimde frpnet ten daha iyi bir liste var...PM yeterli Bu arada Thrawn üç kitap söyleyeyim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 iskender pala- katre-i matem ve aşkname Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Faust - Goethe Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 17 Eylül 2009 Yazar Share 17 Eylül 2009 Faust - Goethe Ben bu kitabı duymuştum alayayım o zaman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 18 Eylül 2009 Share 18 Eylül 2009 Faust ağır gelmesin ? Ama tabi ki okunması gereken kitapların arasında yer alır. Okuduktan sonra şöyle bir de filmini izlersin, belki daha çok zevk alırsın kitaptan ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 18 Eylül 2009 Yazar Share 18 Eylül 2009 İyi olmazsa öle yaparım da ağır mı dersin.Birde bilen varsa dünya mutfağı kitabı istiyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap