loykad 18 Eylül 2009 18 Eylül 2009 Dediğim gibi, ağır olabilir belki, ben ısrarla Ölü Ozanlar Derneği'ni almanı tavsiye ediyorum. "Çok kalın bu okuyamam" gibi birşey geçiyorsa içinden, bu kitap çok da kalın değil. Ayrıca, kitabı okuduktan sonra filmini şiddetle tavsiye ederim, kitabı okumadıysan bile filmini mutlaka izle derim 89 yapımı harika bir film. (:asker:) Edit: Eğer yemek içerikli bir kitap istiyorsan, ben seni Ryoko Yoichi yani Uğur'a yönlendireyim ^^
Antares 19 Eylül 2009 19 Eylül 2009 Faust - Goethe Lisedeyken okumak zorunda kalmıştım, muhtemelen hayatımda okurken en çok sıkıldığım kitaptır. Tabii kitabın diyaloglar şeklinde geçmesinin bunda çok büyük etkisi vardı, bunu da belirteyim..
Zhaomc 19 Eylül 2009 Yazar 19 Eylül 2009 A Good Day to Die - KernickUK Thriller , Criminal UK Thriller , Criminal ŞUNU BİRAZ anlatsana
Daichi 20 Eylül 2009 20 Eylül 2009 UK Thriller , Criminal ŞUNU BİRAZ anlatsana Link zaten vermiştim girip okunması için, neyin nesidir diye kitap. xD Türkçe'ye cevirilmemiş sanırsam daha, en azından google'da aradığımda türkçe tanıtım vs. bulamadım. Kısacası fazla spoiler vermeden açıklamaya çalışayım bakalım. Hmm.. Elimizde normalde polis olan ama bazi nedenlerden dolayı kiralik katile dönmüş biri var. Durup dururken böyle olmuyor tabii. Nedenleri açıklanıyor kitabı okudukça. Ön bakışta bunları oğreniyoruz ilk başta zaten. İşte ana karakter böyle biri olarak, asıl hikayeyi okumaya başladığımızda onu çok sevdiği bir arkadaşıyla ( Tomboy ) Filipinlerde küçük bi' otel çalıştırıyorken buluyoruz. İşinden ve geçmişinden çok uzakta. Aşa yukarı böyle başlıyor hikaye. Gerisini okuyupta görünüz, ne diyim. Geçmişinden kaçamıyor, kısacası böyle açıklıyayım. xD Sürükleyici bi' kitap, hiç sıkılmıyorsun, direk kendini ana karakterin yerine koyabiliyorsun. Süpriz faktörüde çok kullanılmış hikayede.. Vs.vs.. İnşallah anlatabilmişimdir. xD Türkçem biraz zayıf. >.< Bu arada, UK = United Kingdom. xD
lelouchviebrita 20 Eylül 2009 20 Eylül 2009 Thomas Brezina nın 4 Kafadarlar serisinden alabilirsin gayet güzel sürükler. Ayrıca Metal Fırtına Vve klasiklerden Suç ve Ceza da sürükler:birnumara:
scoutcrawler 22 Eylül 2009 22 Eylül 2009 Thomas Brezina nın 4 Kafadarlar serisinden alabilirsin gayet güzel sürükler. Ayrıca Metal Fırtına Vve klasiklerden Suç ve Ceza da sürükler:birnumara: Ne günlerdi Dominik, Poopi falan vardı di mi :D
lelouchviebrita 22 Eylül 2009 22 Eylül 2009 Ne günlerdi Dominik, Poopi falan vardı di mi :D o kadar hatırlamıyorum ama güzel kitaplar dı bu yıl okuduğum en kötü kitap ION du 700 sayfaydı güzeldir diye aldım başladım okumaya ama çok baydı zor bitirdim
Doumeki Shizuka 25 Eylül 2009 25 Eylül 2009 kitap okumayı sevmeyen biri hamlet yada monte kristo kontu'yla kitap kurdu olabilir...
A.U 20 Ekim 2009 20 Ekim 2009 Elif Şafak [ Aşk ] Duydum ki kitabın rengi pembe diye erkekler için gri kapaklısı basılmış...Tanımadıkları,ne hayatlarından ne de kitabın içeriğinden haberleri olmayan insanların düşüncelerinden çekinip kitabı okuyamayanlar varmış...Her şeyi dış görünüşüne göre değerlendirip seçmeye,küçümsemeye ve önyargılar denizinde boğulmaya ne de meraklı insan,demeden geçemeyeceğim.
kralgoku 20 Ekim 2009 20 Ekim 2009 Olasılıksız ve peşine empati ikside mükemmel kitap Adam Frawer kitapları ve 31 ekim ile 8 kasım arası istanbul tüyap ta kirap fuarı var eğer ist oturuyosan,bekle derim kitap almak için daha çok çeşit ve daha ucuza bulursun.Ben şahsen unutulmuş diyarları tavsiye ederim.Ha bide unutmadan eğer fantastik orclar,elfler,çarpılmışlar bu tür şeylere meraklı isen türk yazar Bahadır İçel in karanlığın ötesinde 10 üzerinden 8,5 i hak eden bir kitap yazmış ama devamı hala çıkmadı.
LuluNatu 12 Kasım 2009 12 Kasım 2009 Manyakçasına Bitmeyecek Öykü yü öneriyorum, böyle bir kurgu, böyle karakterler, böyle hikaye ve mesajlar çok az kitapta rastlanır. Başlarda çocuk kitabı gibi görünebilir, ama okuduğum en iyi kitapalrdandır, kalbimde taht kurmuştur. Çok sanatsal bir kitap, çağdaş sanatın izlerinin görüldüğü birçok eserdeki bilindik şeyler bu kitapta yok ve yazar büyük bir hayal gücüne büüyk bir zekaya sahip. Yazarı Michael Ende, bir de almanca öğreniyorsanız benim gibi almancadan çevirlmiş bu kitap ilgi çekici olabilir :mutlu: Övüyorum, öve öve bitiremiyorum. Alın hemen bakiim.
Unde®kaN 12 Kasım 2009 12 Kasım 2009 Ne aşkmış be ne aşkmış... Yaşanır o okunmaz... Neyse öhöm... Ben de kesinlikle "JOKER" i öneriyorum arkadaşlar gerçi biraz pahalı ama... arkadaşlarınızdan bulabilirseniz alın bence :spit:
smygon 12 Kasım 2009 12 Kasım 2009 şuan Dante den ilahi komedyayı okuyorum ve kesinlikle öneriyorum gerçektende bir klasik
Cynthia 13 Kasım 2009 13 Kasım 2009 Başlık "Önerdiğiniz Kitaplar" diye değiştirilse daha iyi olur sanki...
Astragedy 13 Kasım 2009 13 Kasım 2009 Beyaz Dis - Jack London; kesinlikle surukleyici bir eserdir okumani tavsiye ilk olarak bunu tavsiye ederim.. Da Vinci Code - Dan Brown; biraz polisiye.. Belki okumus olabilirsin ama okumadiysan mutlaka edinmelisin.. Mahzen - Jeff Abbott; bu kitap mukemmel ve okuduklarim icinde beni en etkileyen kitapdir.. İcerisinde bol bol aksiyonda var.. Kesinlikle oneririm..:birnumara:
meyday 14 Kasım 2009 14 Kasım 2009 Kitap: Kayıp gül Yazarı: Serdar Özkan Hoşuma giden bir kitap bulmuşken yazayım dedim. Türk bir yazarı olması da çok anlamlı. Bir bayan arkadaşın elinde görünce "nasıl" dedim ki, elime sıkıştırıverdi. : ) İyiki de yapmış, birkaç saatte bitirdim.
Ozey 17 Kasım 2009 17 Kasım 2009 Alamut: Fedailerin Kalesi - Wladimir Bartol, daha yeni bitirdiğim bir kitap ve kesinlikle okumayanlara tavsiye ediyorum. Konusu kısaca Hasan Sabbah, Cennet bahçeleri ve fedaileri. Azcık ilgisi olanların hoşuna gider diye tahmin ediyorum.
kanade 19 Kasım 2009 19 Kasım 2009 İhsan Oktay Anar- Puslu Kıtalar Atlası, içerik ve üslubu bakımından diğer kitaplardan farklı ve ilginç bir kitap. Okumayanlar mutlaka okumalı, bugüne kadar tavsiye ettiğim hiç kimseden kitap hakkında olumsuz bir eleştiri duymadım.
Aurora Borealis 28 Kasım 2009 28 Kasım 2009 iyi adamlar-joe pistone,bill bonanno shibumu-trevannin kan kitapları-clive barker cerrah -tes gerritson çırak-tes gerritson günahkar-tes gerritson siyah kan-jean christophe grange şeytan yemini-jean christophe grange emanet dolabı bebekleri-ryu murakami beyaz elmalar-jonathan carroll medyum -stephan king okuduklarımdan en sevdiklerim tavsiye edebilirim
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap