Jump to content
  • Kayıt Ol

''Code Geass: Hangyaku no Lelouch'' Film Projesi Duyuruldu!


Squaw

Önerilen İletiler

Code Geass serinin yapımcılarından biri olan Mainichi'nin yaptığı açıklamalara göre yeni gelecek olan Code Geass Gaiden:Boukoku no Akito Ova projesi yanında bir de film projesinin geleceği belirtilmiş.

Keşke sonu ikinci sezondaki finali gibi kalsa ama bana kalırsa kesin bir finalle bu işi noktalayacaklar gibi.Gerçi filmin içeriği hakkında henüz bir bilgi yok.

Kaynak:

MyAnime List

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • painscream

    2

  • Squaw

    1

  • sakura hime

    1

  • özz

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :022: Yeni gelecek film serinin etkisini bozarsa çok üzülürüm Code Geass gibi bir serinin filmi yapıldığından seride ki kurgu olayı filmlerde çok iyi olmuyor ama yinede çıkar çıkmaz izleyeceğimiz de bir gerçek bekleyip görelim artık. Birde bu ovası ne zaman çıkacak kesin bir tarih var mı biliyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de sevinsem mi bilemedim. Umarım iyi olur demekten başka bir şey diyemiyorum. Belki tv serisinin tamamının özeti ile birlikte ekleme sahneler olarak sunarlar. ( Daha ne olacağı belli değil ama finali bozacaksa böyle olması daha iyi olur.)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni savaşlar vs tarzı bir olay işlenecekse filmin uzunluğundan ötürü iyi olmayabilir. Ama belki son hakkındaki bütün kafa karışıklıklarını giderecek bir film yaparlar. O zaman iyi bir şeyler çıkabilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. sezonun sonu gibi bitsede olurdu ancak serinin devamının çıkması agjgd anlatılmaz bir şey ... Merakla bekliyor olucağım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu haber beni sevindirdiği kadar tedirgin de ediyo açıkcası. Hikayenin devam etmesini isterim -gerçi film hikayenin devamı mı olacak onu da bilmiyorum- ama 2. sezon kadar iyi bi final yapamazlar gibime geliyor. kaliteyi düşürecekler diye korkuyorum. Ayrıca Akito için bile bu kadar bekletilirken filmin yapımının bitmesi sanırım 2015'i fln bulur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sabah işyerine çıkmadan kabaca yazdığım fakat son halini vermeye fırsatım kalmadığı yazı:

Dün itibariyle Sunrise (Mobile Suit Gundam, Armored Trooper Votoms, City Hunter, Cowboy Bebop)'ın yaptığı resmi açıklamaya göre Code Geass Movie kesinleşti. Sunrise'ın yaptığı açıklamasında 2012 sonu ve 2013 içi projeler olarak başka çalışmalar hakkında da ilk detaylar verildi. Bu bağlamda, uzun denilebilecek bir zaman önce duyurulmuş "Boukoku no Akito" için gerçek anlamda ilk fragmanı ve bir başka yeni çalışma olan "Lunnaly in Wonderland"ın da yapım aşamasında olduğu belirtildi.

nunnally_main.jpg

"Lunnaly in Wonderland" tek OVA formatında karşımıza çıkacak. Tahmin edebileceğiniz üzere bu OVA Alice in Wonderland'ın bir uyarlaması olacak. İlk iki sezon Code Geass'dan Takahiro Kimura karakter dizaynlarını ve animasyon yönetmenliğini üstlenirken, orijinal seride müzikleri hazırlayan Kotaro Nakagawa müzikleri, orijinal seride bölüm senaristliği yapmış Yuichi Nomura senaryoyu, yine orjinal seride bölüm yönetmenliği yapmış Makoto Baba ise yönetmenliği yapacak. Çıkış tarihi yaz yada sonbahar 2012 olacak.

code_geass_boukouko_no_akito-650x350.jpg

Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito PV - YouTube

Geçen sene çıkan ve Slideshow'dan hallice, çok kısa Teaser'i saymazsak Boukoku no Akito hakkında ilk fragman da dün itibariyle yayınlandı. Çıkış tarihi olarak yaz 2012'nin düşünüldüğü bu yapım OVA formatında izleyici karşısına çıkacak. Orijinal seride bölüm senaristliği yapmış Kazuki Akane bu yapımda yönetmenliği üstlenirken senaryo serinin orijinal senaristi Shigeru Morita'ya ait. Bu OVA 1. sezondaki olaylar sırasında Avrupa'da yaşanan çatışmalara odaklı olacak. Senaryo kısaca şu şekilde:

Britannia'nın yıkıcı askeri gücü ile gerçekleştirdiği işgal karşısında varlık yokluk noktasına gelen Euro Universe ( E.U. ) kod adı W-0 olan bir grup kurar. Japonya kökenli eski bir aristokrat adayı olan fakat işgale karşı çıkarak Bölge 11'den beraberinde gelen Knightmare kullanıcı gençlerle birlikte savaşa giren Hyuga Akito bu timin komutasındaki kişidir. Gönderildikleri görevde hayatta kalma şansı son derece az ve kaynaklar kısıtlıdır. Fakat bu savaş Hyuga ve diğerlerinin özgürlüklerini ve evleri olarak görebilecekleri bir vatan bulup bulamayacaklarının cevabını verebilecek tek şeydir.

Code_Geass_DVD_covers_by_mynameisunique.jpg

Son olarak filmden kısaca bahsedelim: Orijinal serinin yapımcısı Yoshitaka Kawaguchi henüz sadece projeye başlandığını duyurdu. Elimizde net bilgiler yok (ki afiş bile yok şu an için) doğal olarak ama yapımcının şu an için verdiği en önemli bilgi filmin orijinal serinin karakterleri etrafında geçeceği yani Boukoku no Akito gibi aynı evrende farklı karakterler üzerinden yazılan bir spinoff olmayacağı. Bu projeyi en iyimser tahminle 2013 sonundan önce DVD/Blu Ray olarak izleyemeyeceğimiz kesin olarak söylenebilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Boukoku da PV de Lelouch gördüm. 51. saniye ye bakarsanız birebir aynısı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?