Jump to content
  • Kayıt Ol

c/p tanıtımlar


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Tam da "Forum nihayet düzgün çalışmaya başladı" diye sevinirken bu kez de forum c/p tanıtımlarla dolmaya başladı. Gerek AGT'deki tanıtımlardan bazıları seriyi izlememiş insanlar tarafından yazıldığından gerekse de 4-5 cümleden ibaret ve fikir verici bir yorum yazısından aciz tanıtımların foruma eklenmesinin yarardan çok kargaşa getireceği kanaatindeyim. Metalist'in dünden itibaren girdiği c/p tanıtımların silinmesinin isabetli olacağı kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    3

  • bedifeci

    2

  • Squaw

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Şimdi talep reddedildi demeyelim ,Metalist ,ikinizin nuans farkı var ,Akuma_Blade'nin paylaşımı seven ve siteye değer veren biri olduğunu biliyorum. ikinizde sitenin gelişmesini istiyor, birinizi biraz hızlı ,biriniz de daha çok kaliteli olsun diyor.Benimde isteğim kalite .Şimdi ne yapalım ,bu bölümü doldurmak için onu tartışalım

Zamana bırakmak yada biraz hızlandırmak.

1-Üyelerin katılımını da bekleyip iyi tanıtımların çıkmasını bekleyelim (üç yıldır bekliyoruz Akuma ve sayıları 10 nu geçmeyen paylaşımcılar var.Bu işi yapan çok az Türkiye de)

2-Anime tanıtımlarını kısada olsa başlıklarını açalım ,tartışma şeklinde ,başlığın konu olarak doyurucu olmasını bekleyelim. (bu konuda potansiyelimizin olduğunu düşünüyorum)

Başkasının emeğini almadıktan sonra ,alternatif olsun diyorum ,kısada olsa millet özelikle eski animeleri de sitemizde uygun başlıkta tartışabilsin.Yeter ki emek hırsızı olan siteler gibi olmayalım.

Yazıya devam ediyorum bekleyiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kopyala yapıştır tanıtımların açılmaması taraftarıyım,bu konuda Akuma_Blade'e katılıyorum. Bunun bir getirisi olacağını da düşünmüyorum,sonuçta kopyalanan tanıtımlar gerektiğinde kopyalanan siteden de ulaşılabilecek kapasitede.Sırf konu artsın diye böyle bir yaptırımın olması bana da mantıksız geliyor.

Haraketlendirme açısından daha farklı fikirler olabilir.Bu konuda ben de kopyalama tanıtımların kaldırılması taraftarıyım.Unutmayalım ki bu yeni adrese geçtiğimizde ortakça alınan bu karar doğrultusunda tanıtımların kişinin kendisine ait olması kararlaştırılmıştı. Böylece kalitenin daha iyi olacağına inanıyorduk ve o dönemle birlikte sonradan gelen kopyala/yapıştır tanıtımların tümü tabandanımızdan kaldırılıyordu.Bu nedenle ben de Akuma_Blade'in görüşüne katılıyorum.

Söz konusu ya da amaç tartışma ise bunu zaten birkaç kişi yapıyoruz,başlık arttırmakla bu işe katılım getirebileceğimizi sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dediğim gibi kopyalamaya bende karşıyım ancak var olan tanıtımlardan farklı bir tanıtım yapılmışsa kısada olsa başlığının açılması taraftarıyım , taki daha iyisi çıkana kadar.Metalist belirttiği Google index konusuda önemli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben zaten işyerinden fırsat buldukça tanıtım girmeye çalışıyorum. Forum son zamanlarda ard arda birkaç kez çökmeseydi yazılara devam ediyor olurdum. Birisi "Aynştayn arkadaşların bilmedikleri" demiş de o arkadaşa bundan tam 9 yıl önce de AGT forumlarında bu 3-4 cümle reply'lerinin arttığını, yöneticilerin buna erken önlem almadıkları için forumun bir noktada tamamen dağıldığından ve forumun kapanmasına yakın zamanlarda başta her açılış mesajında bir sayfaya yakın açılan konuların artık açılamaz olduğundan bahsetmeyeceğim. Sadece demem odur ki: Forumu kaliteli kılan şeyler orijinal içerikleri ve bunun da yansıması o kalite ile paralel seviyede üyelerdir. İstersen saniyedeki online üye sayısı 200 olsun, o forumda ambians ForumTr "Anime-Çizgifilm" bölümü gibi olacaksa ben hiç olmasın daha iyi derim. Eğer ortaya zaman harcayarak birşeyler koyan insanlar varsa aynı çatı altında "ben yaptım, oldu, bitti" düşüncesini sokmamanız gerekir. Bir Kuzeykalesi olmak kolay, bir Forum Tr olmak kolay, bir manga.gen.tr olmak çok daha kolay, ama inanın bunu 10 yıldır Anime konusunda birşeyler anlatmaya & paylaşmaya çalışarak emek harcamış birisi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum, AMT olmak kolay değil. Bu seviyenin bundan sonra da artması c/p tanıtımlarla değil sadece forum üyelerinin o forumun içeriğine, o içeriği de zamanlarından harcayıp oluşturan insanların emeklerinin hedefine ulaştığına yönelik zihinsel tatminleri ile oluşabilir. Buna karar vermesi gereken birileri varsa bile bunlar "ben yaptım, oldu, bitti" diye kesip atan değil o forumun asıl sahipleri olan az çok geçmiş sahibi üyelerin görüşleridir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

c-p olayına gelince uzun zaman önce sitemden alıntı yapan siteler dışında, başka bir yerde c-p ler yok. kaç kez söylemem gerek bilmiyorum yazıları aldığım yerin kapattığım anime forumumdan olduğunu, herneyse konu uzamasın paylaşılan yazıyı açmayacağımı belirtirim. bildirirsiniz sileriz çok zor değil.

iyi günler.

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=481

İçerik kendi sitenizdeki orijinal içeriktense ben neden AGT'den c/p görüyorum? Yoksa eski nickiniz Alpin'di de benim mi haberim olmadı?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?