Jump to content
  • Kayıt Ol

High School DxD


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=555]http://d1201.hizliresim.com/t/f/1swn0.jpg[/bimgx]

Konu:Hikayemiz çapkın ve birazda sapık kişilikli lise ikinci sınıf öğrenci olan Issei Hyodo'nun etrafında dönmektedir.Issei yeni çıkmaya başladığı Asano Yuma ile ilk buluşmasında kız arkadaşı tarafından öldürülür.Asono'nun gerçek kimliği Reinare adlı Grigori gizli toplumu tarafından tehlikeli kutsal silahı ortadan kaldırmak amacıyla gönderilmiş bir düşmüş melektir. Issei bir üst sınıfı olan Çehennem Lordu Rias Gremory tarafından şeytan olarak yeniden hayata döndürülür.Issei, Rias'a hizmet eden düşük rütbeli bir şeytandır ve düşmüş meleklere karşı birlikte savaşmaktadır.

Kış sezonunun bana göre en iyi ecchi serisi.Uzun zamandır ecchi izlemezdim ama haber tanıtımını yaptıktan sonra mangasını okumaya başladım ve baya sarınca animesinide izlemeye başladım.Şimdilik güzel gidiyor.Tek sevmediğim yanı başrolün biraz sapık karakterli olması onun dısında izlenebilecek bir seri ecchi sevmeyenler pek yanaşmasın diyebilirim. Seriyi sevmemde en çok etkili olan karakter yeni giriş yaptı diğer 2 bölümde'de ağırlıkta olacak. Rahibe karakterini sevmem (İndex'ten dolayı fena halde uyuzum) ama burada baya sempatik geldi.

Seri cuma günü yayınlanıyor ve cumartesi ingilizce fansublu olarak ulaşabilirsiniz.Ne varki bildiğim kadarıyla Türkçe'ye çeviren birileri çıkmadı ama yakında çıkar tahminen.

Unutmadan serinin TV rawları baya kaliteli ve sansürsüz.:lol:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • ademania

    1

  • VarOlanBiri

    1

En Çok Yazanlar

Sezon animelerine bakarken gözüme çarptı, dedim bu sezonluk göğüs göreceğimiz anime bu olsun, Horizon gibi berbat olmasını bekliyordum aslında, şimdilik öyle gözükmüyor, bol bol da fanservice var. Beyaz ışık olayı da saçma geldi, epeydir bu serilerden izlememişim belli ki, o kadar göğüsün arasında beyaz ışığı koyunca sansür mü oluyor yani, gülünç :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezonun bence en güzel animesi ecchi açısından:)

Özellikle sansürsüz şekilde verilmesi gayet güzel, böyle bir seriyi türkçe çevirisiz bırakmazlar umarım. Resmen ''Kalp atacak aga'' diyorlar.diyefonwew34

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Pek çok yorum gitti ama ben son bölüm itibariyle konuşmaya başlıyayım.

İlk sezon sonu bu oyunla kararlaştırıldı gördüğüm kadarıyla.Bu bağlamda Asia ve Rias hariç hiç bir yan akrakterin hikayesine değinmeyecekler anlaşılan.Belki her karakter savaşırken bir flashbeck geçerse o ayrı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?