Jump to content
  • Kayıt Ol

Papa no Iukoto wo Kikinasai!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=550]http://c1201.hizliresim.com/t/g/1thur.jpg[/bimgx]

Konu:Segawa Yuta üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Ailesini küçük yaşta kaybetmiş ve ablası Yuri'tarafından büyütülmüştür.. Yuta lisedeyken ablası orta yaşlı bir adamla evlendikte sonra yalnız yaşamaya başlamıştır.

Birgün Yuri Yuta'nın evini ziyaret eder ve eşiyle birlikte tatildeyken 3 çocuguna bakmasını ister. Hiç istemesede kabul eder(Ablasının orta yaşlı ve iki çocuklu bir erkekle evlenmesini istememiştir ve onlardan uzak durmayı tercih etmiştir) ama ablasıgilin ucağı kaybolur. Şimdi kimsesiz kalan bu 3 kıza bakmak Yuta'ya düşecektir kabul etmezse yetimhaneye gönderilecektir(Diğer iki kız neysede en kücükleri hina öz yegenidir ve vicdanıda buna elvermeyecektir).

Böylece kücük bir dairede garip bir aile hayatı başlamıştır. (En büyük ve ortanca çocuk ablasının üvey kızları en küçüğü ise öz kızıdır)

Karakterler:

139439.jpg

Yuuta Segawa: 20 yaşında ve üniversite birinci sınıf öğencisidir.Ablası evlendikten sonra o ve yeni ailesini pek sevmez.Okuldaki tuhaflığıyla dikkat çeken üst sınıfı Oda Raika'dan hoşlanmaya başlamış ve onunla daha yakın olabilmek için. Gezi ve inceleme kulübüne girmiştir.

[bimgx=100]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/14/139951.jpg[/bimgx]

Sora Takanashi: Kız kardeşlerin en büyüğüdür. 14 yaşında ve ortaokul ikinci sınıf öğrencisidir. Tsundere tarzı bir kişiliği vardır.Yuuta dayıları olmasına rağmen abi diye çağırır. Okulda başarılı bir öğrenci olmasına karşın yemek yapmakta berbattır.

Yuuta ablasının eşi ve üvey çocuklarını sevmesede Sora, Yuuta'dan hoşlanmaktadır

[bimgx=100]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/5/139953.jpg[/bimgx]

Miu Takanashi: Ortanca kız kardeştir. 10 yaşında ve ilk okul 5. sınıfa gitmektedir.Annesi rus olduğu için sarı saçları ona benzemektedir. Genellikle Yuuta'yı dayı (Oji-san) diye çağırır. Erkeksi ve kendinden büyük erkeklerden hoşlanır.

[bimgx=100]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/5/139955.jpg[/bimgx]

Hina Takanashi:Kızların en küçüğüdür. 3 yaşında ve ana okuluna gitmektedir. Kızlar içinde Yuuta ile kan bağı olan tek kardeştir.Çok arkadaş canlısı ve yabancılardan çekinmeyen bir çocuktur . Genellikle Yuuta'yı küçük dayı (Oji-tan) diye çağırır.

[bimgx=100]http://a1201.hizliresim.com/t/g/1thrm.jpg[/bimgx]

Raika Oda: Tama Üniversitesi Edebiyat bölümü 2. sınıf öğrencisidir. Özellikle Japon mutfağında çok iyidir ve kulüpteki tek bayandır. Duygularını çok belli etmeyen ve fazla konuşmayan biridir. Sevimli şeyleri çok sever ve utanmaktan çekinmeyen garip bir kişiliği vardır.(Kuudere diyebiliriz)

Kış sezonu yapımlarından biri olan bu seriye can sıkıntısından başlamıştım ama ilk bölümden baya sardı ve 2. bölümü sabırsızlıkla bekler oldum.Özellikle Oda Raika karakteri ve küçük kız Hina'ya bayıldım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 15
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    5

  • VarOlanBiri

    3

  • AkuTan

    2

  • painscream

    1

Serinin giflerine rastladım ve izlenecekler listeme aldım. Seri tamamlanınca izlemeyi düşünüyorum ama izleyecek bir şey bulamazsam haftalık takip ederim. Bence güzel bir seri olacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölümü yeni izledim.güzel bölümdü Usagi Drop havası vardı son sahnesinde.Seri güzel hoşta ecchi kısmı gereksiz bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu seride acaip hoşuma gitti, echhi'si de güzel yani:)

Hemen 2. bölümü indireyim:P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ecchi diyince nasıl ağzının suyu akıyo adamın ya, islah edemedik gitti adamı nolacak hali bunun bilmiyom. : ) allah islah etsin diyorum. ben de indirem bir bakayım.:tbayrak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kanka ecCchi diyince akan sular durur, sende çaktırmadan indir izleeere53

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Genelde 12-13 yaşındaki kızların orasını burasını görmek pek hoşuma gitmese de güzel animeyse izleyebilirim.ere5554 Tanıtım için çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2.bölümüde izledim.son sahnelerle evde ağlayacak mendil bırakmadıki....

küçük hina'ya bu yapılmaz ki...duygu sömürüsü yapıyorlar ama olmaz ki ya...

böyle küçük çocuklarla reyting yapıl........................hinaaaaaaaaaa.....

mendil bitti uleeeeeennnnnn.........hörffmmmmmmmm

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri ecchi olarak geçiyor ama çok fazla bir ecchi yok onu belirteyim,Yani diğer Ecchi türündeki animelere göre bu ecchi sayılmıyor desem yeridir sonuçta tek odalı bir evde 4 kişi kalıyorlar,Arada südyenle görmek vs normal karşılanması gerek diye düşünüyorum ben o kadarcık ecchiden birşey olmaz abartmamak gerek 10 yaşındaki çocukları ecchi öğesi olarak kullanıyorlar falan tarzında hatta aslında o kadar bir ecchi olmazsa garip olurdu biraz daha gerçekçi olmuş bile denilebilir tabi sırf fanservice için geçen noktalarda yok değil.

Genel olarak animeye gelince mangasından biraz farklı,Manga direk birlikte yaşamalarını ele alarak başlamıştı yani bu ilk 2 bölümü birkaç cümleyle atlamıştı sadece komediye ağırlık veriyordu,Anime dengelemek istemiş pek filler seven biri olmasamda gayet güzel becerdiklerini ve havada kalmadığını belirtmem lazım,Çok güzel bir şekilde filler olmasına rağmen izleyiciye çaktırmadan halletmişler yani. Karakterler eğlenceli,Diğer serilerden farklı olarak ana karakterin çektiği para sıkıntısı,nasıl para kazandığı vs mangaya çok güzel yansıtılmıştı hoşuma giden farklı bir + yön bu birçok seride atlanılmakta olan bir nokta bu malesef ama bu unutmamış.Raika adlı karakterde seriyi Aile havasından çıkarıp ayrı bir renk katmakta.Çizimleride başarılı buldum aşırı mükemmel olmasada gayet güzel uyum sağlamış. Kısacası genel olarak gayet beğendiğim son zamanlarda popüler olan usagi dropdan daha fazla başarılı bulduğum bir yapım. Ecchi türünü sevsenizde sevmesenizde aldanmayıp izleyin, Beklediğinizden daha iyi çıkacağından eminim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasını bende okumak istiyorum ama animesinden zevk almam diye korkuyorum. Usagi Drop'a benzesede konu olarak. Usagi Drob'u şahsen hiç begenmemiştim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. bölümü izledikten sonra baktımda bence seri güzel bir yere gitcek gibi, ecchi çok az alır kanımca.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasını bende okumak istiyorum ama animesinden zevk almam diye korkuyorum. Usagi Drop'a benzesede konu olarak. Usagi Drob'u şahsen hiç begenmemiştim.

Mangasından 6-7 chapter çevrildi daha ve usagi drop gibi bir problem yaşamayacağından emin olabilirsin, ancak Anime zaten gayet güzel işliyor herşeyi bence üstüne mangasını okumaya pek ihtiyaç yok, Mangadaki çevrilmiş herşey zaten önümüzdeki 2 bölüm içinde animedede geçecek nede olsa.

Manga 1-2 sayfalık kısacık bir flashback ile bu 4ünün birlikte yaşamaya başladığı günden itibaren başlıyor,Animedeki 2. bölümün sonu manganın başlangıcı yani ki bence gayet iyi yapmışlar damdan düşer gibi olmuştu biraz mangada,bu hiç aceleye getirmeden kendi hızında güzel bir şekilde işlemiş animeninde mangadan hiçbir eksik yanı yok yani.

Yinede çok merak ediyorsan bi göz gezdir dediğim gibi 6-7 chapter oldugundan 10-15 dakika anca sürer ama o zamanda daha yeni okuduğun chapterı animede görerek sıkılabilirsin,en mantıklısı animeyi beklemek diye düşünüyorum ben.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu animenin Usagi Drop ile karşılaştırılması hayli ilginç. Bir tanesi noitaminA kuşağında Production I.G. gibi "baba" bir stüdyodan yayınlanmış, yetişkinlere yönelik bir anime; diğeri ise KissXSis gibi ensestin meşrulaştırıldığı bir paçavrayla başlayıp sadece ecchi, harem, pantsu vs. türündeki yapımlarla "yetişkin olmayanlara" hitap eden bir stüdyonun işi. Elma ile armut ilişkisi...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

7. bölüm itibariyle

sonunda Yuuta'nın arkadaşlarıda eve geldi.diğer ikisini boş verirsek Raika eve geldi ve ortamı ısttı diyebiliriz.İfadeleri duygusuz gibi görünsede iyi bir anne modeli çıkarttı diyebilirim.Arka planda gördüğüm kadının kim oldugunu merak ederken son saniyede ev sahibi çıkması biraz şaşırttı.Dedim bir annalık yapacak herhalde derken evi boşaltın dedi.Bakalım bizimkiler ev bulacaklar mı?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

8.Bölüm

Serinin izlediğim en güzel bölümüydü tüm karakterlere yer verilmişti ağırlığınca.Başkanın ve Yuta'nın hayallari oldukça güzeldi.Hinanın sayesinde işler yoluna girdi ev sahibinin bile buzlarını eritti şekerliğiyle.

Bu seriye 12 bölüm az.İkinci bir sezon gerek.Daha okul hayatlarına yeni giriyorlarki.Uzun tutulabilecek bir malzeme bir çırpıda bitmezde zevkle izleriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?