Jump to content
  • Kayıt Ol

Tasogare Otome x Amnesia


CHOBiTS

Önerilen İletiler

GanGan Joker magazin dergisine göre"Tasogare Otome x Amnesia" mangasının animeye uyarlanacağı duyuruldu.Nisan 2012' de gösterime girecek.

Konu: Genç bir kız Seikyou eski okul binasında tek başına ölüme terk edilmiştir. Nedendir bilinmez bu kızın hayalet formunu 50 yıl sonra aynı okuldaki Niiya Teiichi adlı bir birinci sınıf öğrencisi görebilmektir. Şimdi Niiya bu kızın nedenve kim tarafından öldürüldüğünü birlikte araştırmaya başlayacaktır.

Geçen ay mangasını okumuştum ve hala devam ediyor.Animesinin yapılması oldukça güzel bir haber oldu benim için.Serinin türleri; okul, dedektiflik,korku, romantizm, doğaüstü güçler ve shounen'dir.

Staff

Director: Ohnuma Shin

Series Composition: Takayama Katsuhiko

Character Design: Ban Yukiko

Production Studio: Silver Link

Resmi Sitesi:

Tasogare Otome x Amnesia manga official website

Amnesia anime official website

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=378355&show=0

Mainichi

Video Görüntüsü

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    3

  • ademania

    2

  • VarOlanBiri

    2

  • AkuTan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Uzun süredir böyle dedektiflik tarzında anime izlememiştim, bunu garanti izlerim, gizemli bir çekiciliği var sanki, yada kız bana öyle hissettirdirte34

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İngilizceye ilk çevrilmeye başladığı günden itibaren takip ettiğim,Gayet hoşuma giden ve gayette sevilen,birçok popüler serinin aksine hakeden bir seri.

Öncelikle Serinin dışarıya verdiği "Horror,Mystery" havası mangada pek yok onu belirteyim.Özellikle horror neredeyse hiç yok pek beklemeyin onu.Mystery kısmına gelince aşırı hardcore sevenlerin pek seveceğini sanmıyorum,Yani üzerinde oturup düşüneceğiniz acaba nedir diyebileceğiniz türden bir gizem yok,Spoiler olmasından korktuğumdan dolayı aşırı açıklayamıyorum, Ancak basit bir şekil ile "School life - Romance üzerine mystery serpiştirilmiş" diyebilirim. Bazı can alıcı noktalar haricinde genel olarak Yuuko ile Niya karakterleri arasındaki ilişkiye ağırlık veriyor manga,Kısacası Mystery sevenlerden çok Romance sevenlerin ilgisini çekecek bir manga ancak aşırı derin bir gizem aramıyorsanız Mystery bakımındanda izleyicileri tatmin edeceğinden eminim. Dışarıdan göründüğü gibi aşırı depresif bir havasıda yok zaten bilinçli olarak yapmışlar PVde falan aşırı bir horror havası verip şaşırtmayı planlıyorlar mangasını bilmeyenleri.

Çizim olarak pek fena görünmüyor anime umarım en azından yuuko karakterinin hakkını verirler, Birçok kişinin -bende dahil- sevmesinde büyük bir etken kendisi,sevilmeyecek karakter değil zaten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

magasını okudum çok beyendim kesin izlerim bilgi için sağol

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Akuma'nın dediğine katılıyorum. Özellikle korku kısmı çok az denebilir.korkudan daha çok ecchi var desek yanlışta olmaz.Hayaletimiz biraz fazla cürretkar oalbiliyor.Ecchi dediysekte aşırı sanmayın.tuutr

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ecchi'yi duyunca seriye olan ilgim daha da fazla arttı, garantisi var bunu izlerimsdfs

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Düzgün bir stüdyo'nun elinden çıkmadıktan sonra anime adaptasyonunu yapsalar ne olur, yapmasalar ne olur. Hayranı olduğum bir manga daha, görmeden kesin demeyeyim ama çok büyük ihtimalle berbat edilecek. Silver Link mangaka Maybe'nin çizimlerini yansıtabilir mi desek, hiç zannetmiyorum. Bir de Yuuko'nun seslendirmesine daha önce doğru dürüst görev almamış bir seslendirme sanatçısını koyduk mu tamamdır. Olaya karamsar baktığımı düşünenler varsa, bknz. Mirai Nikki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Sezonun en güzel animelerinden biri olacak bana göre.Trailer yayınlandı iyi seyirler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet, bende aynı fikirdeyim. Yeni sezon gözüme ilk çarpanda buydu saten.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hala çizimleri hiç hoş gelmiyor gözüme, yine de konuşmak için ilk bölümlerini bekleyeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?