Ryoko Yoichi 11 Şubat 2012 Share 11 Şubat 2012 Selam millet. Belki beni hatırlayanlar olur Uzun zamandır anime izlemeyi bırakıp kart oyunlarına yönelmiştim ama Bakemonogatari ile tekrar döndüm gibi. Herneyse, internette bakarken serinin Kizumonogatari ve Nisemonogatari adlı devam sezonları olduğunu öğrendim. Nisemonogatarinin animesi olduğunu biliyorum ama Kizumonogatari var mı bilmiyorum. Bu ikisi hakkında bilgi verebilicek (İzleyebiliceğim ve ya noveli okuyabiliceğim bir link verebilecek demek istiyorum aslında) var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 11 Şubat 2012 Share 11 Şubat 2012 Nisemonogatari şuan yayınlanıyor.Her cumartesi bölümler çıkıyor ve serinin devamı niteliğinde. Kizumonogatari ise ilk sezon öncesini anlatan bir film.Gösterime girmedi daha nete düşmeside yıl sonunu belki 2013 bulabilir.Filmin gösterimi 2 sezondan sonra olacak 30Mart gibi bir şeyler gözüme çarptı ama doğrumu bilemem. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryoko Yoichi 12 Şubat 2012 Yazar Share 12 Şubat 2012 So.. Nisemonogatariyi takip edebilirim şu an ama film için beklemek gerek. Sağol Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap