Jump to content
  • Kayıt Ol

Another Tartışma


CHOBiTS

Önerilen İletiler

[bimgx=600]http://a1202.hizliresim.com/u/j/2s15q.jpg[/bimgx]

Konu:26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta, Misaki adlı bir kız vardır. Sportif yetenekli, çekici ve arkadaşları arasında popüler bir örnek öğrencidir.Misaki'nin ansızın ölmesi üzerine arkadaşları o mezun oluncaya kadar hala hayattaymış gibi bu sırrı sürdürmeye karar verirler.

Daha sonra, 1998 yılı baharında Sakakibara Kouichi adlı bir erkek öğrenci aynı sınıfa transfer olur.Kouichi yavaş yavaş sınıfındaki korkutucu atmosferden şüphelenmeye başlamıştır. Özelliklede tek gözü göz bantlı Mei Misaki'den. Misaki oldukça güzel ama herkesten uzak durup, yalnız başına sürekli resim yapan bir kızdır.

Another adlı korku, gerilim serimizi burada paylaşalım.Ben şahsen üçüncü bölüm sonundaki

son durak vari ölümden sonra

Türkçe alt yazıları bitene kadar izlemeye ara verdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • VarOlanBiri

    2

  • AnotherSever

    2

  • CHOBiTS

    1

  • Desdemona.

    1

Artik bu konuya yeniden bakip, yorum yazmaktan biktım.

6. Bolum gayet aciklayiciydı. Gelecek bolumu bekliyorum.

Bazı şeyler açığa çıktı.7. Bölum nasil olacak acaba:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

7. bölüm;

Bölümün girişi biraz dehşet vericiydi. Artık ölü olanı arıyorlar. Oğlan kendinden bile şüphelendi. Bardaki adam bu laneti engellemiş. Bakalım o adamı bulacaklar mı? Her bölüm teori yürütüom, her yeni bölümde çürüyor:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sakakibara'yı "olmayan" olarak etiketlemeleri saçmaydı bence. Amaç, sınıfın sayısını eski haline getirmekti ama Sakakibara da "olmayan" olursa yine bir dengesizlik oluyor sayıda. Bunun sonradan gelmiş olmasıyla alakası olduğunu da sanmıyorum. Zira Mei ile yakınlaşmasaydı, "olmayan" da olmayacaktı.

Bunun dışında Sakakibara'nın teyzesinde bir şeyler var gibi ama bakalım.

Sonraki bölümlerde gezi kısmında neler olacak merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Arkadaşlar 10.bölümü eng olarak izledim.Bu bölümde izumanın sakakibaraya sırılsıklam aşık olduğu çok belli.Ayrıca bence ölü olanın sakakibara olduğuda.Misakiye sorduğunda misaki kırın mırın yapıyor.Ve tam söyleyecekken yine nedense biri ölüp olay çıkıyor! Elinde sonunda sorup öğrenecek,ne uzatıyorsunuz anlamadım gitti :sok aglama: Ve benim bir önerim var.

Bana göre,10.bölümden yararlanarak sakakibaranın misakinin o bölümde anlattığı kızın yeniden doğmuş hali xD Çok uçtum galiba.Kızın tam öldüğü gün tanışmaları ve sakakibaranın tam o gün taburcu olması,bunlar tesadüf değil.Sakakibara ile o kız arasında bir şeyler var..Ve sakakibara dediğim gibi ölü olmasa bile o çocuğun altndan bir şeyler çıkacak şuraya yazdım! En büyük kanıtı o kızın öldüğü gün iyileşip taburcu olması ve misakiyle tanışması.Bu tesadüf DEÐİL..Ve anladığım kadarıyla kız misakinin bir parçası gibi..Misakinin altındada bir şeyler yatıyor..Hadi sakakibara ölü değil diyelim,neden misaki sorup durduğu halde mırın kırın yaptı.Yok ıts fln filan.Aynı hali şöyleydi=qıhım ve bu bölümde misakinin yeşil gözünün ölüleri görebildiğini tam olarak anladk.Ve izuma-chanın sakakibarayı sevdiğiniiii.Misakiyi kıskanıyor,harika bir bölümdü!!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu arada ilk yorumumdu flood için özür yeniyim :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Anime bitti herşey Netlik kazandı..

:D

Aslında korku dalında istediğini yapamayan bir anime idi...

Neredeyse hiç korku yoktu.. gerilim durumu için de son 3 bölümünde yada 4 bölümünde yoğun şekilde oldu diyebilirim ki, o gerilimi de. hem grafik hemde ses efekleri ile sağladılar.. :) Animeyi erken bitirdiler diye düşünüyorum.. tamam anime konusu gereği amacına ulaşmıştı ama.. Biraz daha sonrasını gösterip bitirse daha iyi olurdu gibi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

İzlediğim en berbat animelerden biriydi. İnsanlar niye sevdi anlamadım ama zevk meselesi. Bana göre klasik korku filmlerinden farkı yoktu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?