Jump to content
  • Kayıt Ol

Rebellions


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

rebellions.jpg

Toei oluşturduğu yeni özel stüdyonun ilk projesi Rebellions'u ilk fragmanıyla duyurdu. 3D efektleri ile dikkat çeken proje aynı zamanda deneyimli ekip kadrosu ile dikkat çekici bir iş izlenimi veriyor.

Koichi Sakamoto'nun (Kamen Rider W Movie, Kamen Rider Fouze) yönetmenliğini üstlendiği filmin konsept dizaynı Toshiyuki Kimura'ya (Casshern), karakter/yaratık dizaynları Yasushi Nirasawa'ya (Devilman OVA, Vampire Hunter D: Bloodlust, Bleach Movie 1, Final Fantasy: Spirits Within), kostüm dizaynları Dango Takeda'ya (Cutie Honey, Assault Girls) ve mekanik dizaynlar Atsushi Takeuchi'ye (Ah! My Goddess, Appleseed, Sousei no Aquarion, Armitage III, Ghost in the Shell, Guilty Crown, Patlabor Movie'leri, Real Drive, Sakura Wars Movie, Techi Muyo, Battle Fairy Yukikaze) ait.

Başrollerde çeşitli tokusatsu projelerinden tanıyabileceğiniz Nao Nagasawa (ki kendisi lisanslı bir kickboxer'dır ve maske altında oynadığı rollerin bile dövüş sahnelerinde bizzat yeralması ile ünlüdür), Minami Tsukui (Pride, Geisha vs Ninja, Triangle Connection, Gothic & Lolita Psycho, Sengoku Danshi) ve Saaya Irie (Jigoku Shoujo) yeralmakta.

Senaryoyu pek bilmesek de fragmandan insanların organik cyborg'lara karşı verdiği bir yaşama savaşını göze hoş şekilde anlatan bir aksiyon gibi görünüyor. Öte yandan film Machine Girl yada RoboGeisha gibi filmlerden çok daha ötede bir kulvar tutturmayı başarmış izlenimi veriyor.

Toei'nin henüz bu filmi gösterime sokup sokamayacağı bilinmiyor. Zira filmin bitmiş halinde çok pahalı tutacağı muhtemel olduğu için her ihtimale karşı bir "demo fragman" hazırlama yoluna gitmişler. Gerekli finansman bulunursa film vizyona girebilir. Neden olmasın?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?