Jump to content
  • Kayıt Ol

Love Live!" School Idol Project


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Resmi sitesine göre, "Love Live!" School Idol Project" 2013 yılı itibariyle anime olarak yayınlacağı duyuruldu.

Love Live! Sunrise, Lantis, ve Dengeki G's magazinin 2010 yılında ortaklaşa başlattığı bir projedir. İdol grubun şu anada kadar 7 single CD'si ve 3'te albüm CD'si çıktı.

Zaten bu aralar kız grup animeleri arttı. Bakalım bu nasıl olacak görsellik olarak oldukça iyi duruyor ama acaba müzikal olarak mı ilerleyecek yoksa okul serisi mi olacak.Kızların klipleride hep anime karakteri olarak mevcut.Resmi sitesinde karakterlerin orjinal resimleride var. Hiçte gerçeklerine benzemiyorlar.

Tv serisinin 2013 nisan ayında gösteriem gireceği duyuruldu.

Konu:

Otonokizaka Lisesi yeni öğrenci kayıtlarının azalması sonucu kapanma tehlikesi yaşamaktadır. Bu amaçla 9 liseli kız okullarını kurtarabilmek için: idol olmaya çalışacak ve okullarının reklamını yapacaklardır.

Resmi Sitesi:

http://gs.dengeki.com/lovelive/

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=404895

Açılış

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • painscream

    1

  • darkness167

    1

  • VarOlanBiri

    1

En Çok Yazanlar

Anime dünyası böyle bir şey işte. Sağdakilerden 1 kişiyi beğendim. Soldan en az 4-5 tane beğendiğim var. (Soldakiler sağdakilerin çizimiyse soldakiler her türlü alır.)

Umarım sadece kızlardan oluşmaz seri. Araya duygusallık falan girerse ve müzik içeren bir yapım olursa iyi olacağına inanıyorum. Bakalım, çıkınca göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

anime dünyası harbiden nasıl birşey yha sağdan 3 kişi beğendim soldan ise 4 kişi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Alayını beğendim, yoklukta izlenir:)

Çıkarsa izlerim:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

Tv serisinin 2013 nisan ayında gösteriem gireceği duyuruldu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Doğrusu konusunu okuduğumda K-ON'a benzediğini görünce soğudum desem yeridir. İnşallah içinde duygusallık yönü vardır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Fragman yayınlandı.

ANN'de okuduğum kadarıyla ilkin 2010 yılında duyurusu yapılmış, o süreden itibaren de çeşitli Image Song CD'leri satışa sürülüp gündemde tutularak bir nevi ön hazırlığı yapılmış. Anime'nin yayına sürülme formatı da bunu tamamlayan, akıllıca bir fikir: Her bölüm sonrasında çeşitli dergilerde sonraki bölümde karakterlerin giyecekleri giysiler ve makyajlar/saç stillerinden karakterlerin her bölümde karşılarına çıkan kararlara değin birçok şey için SMS kodları yeralacak, websitesinde birçok oylama yeralacak ve izleyiciler SMS atıp forum oylamalarına katılarak karakterin sonraki bölümde yaşayacaklarını belirleyecekler. Bu özelliğin ilkin 2002'de yayınlanan Kamen Rider Ryuki'in son TV bölümünde kullanıldığını hatırlıyorum. Doğrusu bana çok yenilikçi bir fikir gibi geliyor, düşünün, beğenmediğimiz bir olay olduğunda yada hiç hazzetmediğimiz bir karakter anlatımın odağına yerleştiğinde, favori karakterimiz geri planda kaldığında bugüne dek hep senaristi suçlar işin içinden çıkarlardı. Bu yapımla birlikte doğrudan sonraki bölümün kaderi izleyici kararlarına kalıyor ve seri "Choose Your Own Adventure" formatlı interaktif kitapların bir benzeri halini alıyor. Yapımcı firma Lantis'i kutlamak gerek, zira bu tarzda birçok yapım "cute girls doing cute things" formülünden medet umardı, kendileri ise ortalamanın çok üsütünde iyi seiyuu kadroları ve yine ortalama üstü animasyonlar, bolca kullanılan Image Song ve karakter CD'lerine ek olarak yeni birşey denemeye cesaret etmişler. Normalde beni tanıyanlar konsept olarak bu tarz serilerden pek hazzetmediğimi bilirler, sadece Idolm@ster aslen pat diye ortaya çıkmış bir yapımdan fazlası olan bir proje olduğu için beğenimi kazanmayı başarmıştı. Love Live! ise bu tarz yapımlara yeni bir soluk getirmekte ve eminim 2013 ile birlikte birçok yapım da bu yoldan giderek serinin gidişatını interaktif metotlara verme yoluna gidecek. Bu açıdan Anime sektörünün sonraki birkaç yılı için önemli bir TV serisi olma potansiyeli taşıdığına inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?