Jump to content
  • Kayıt Ol

tong jeung (Pain)


Aurora Borealis

Önerilen İletiler

Nam Sun; Konjenital analjezi (herhangi bir acıyı hissetmeme) hastası bir adamdır. Ailesini trafik kazasında küçük yaşta kaybettikten sonra okulda bir suç işlemiş ve cezaevine girip çıkmıştır. Ceza evinde tanıştığı bir adamla "Acı duymuyor olmanın" avantajını kullanarak tefecilerin tahsilat işlerini farklı bir şekilde yapmaktadır.

Dong Hyeon; Nam sun gibi o da ailesini kaybetmiş, Hemofili (genetiksel pıhtılaşma bozukluğu yaratan bir kan hastalığı) hastası bir kadındır. ailesinden kalan borçları ödemek için Bir yandan çalışırken diğer yandan hayatta kalmak için tek başına hastalığı ile mücadele etmektedir.

Fiziksel bir acı çekmiyor olmanız ruhunuzunda acı çekmiyeceği anlamına gelmiyor. Ama Nam sun için durum farklıdır. Ağlamayan, gülmeyen, hissetmeye, tepki vermeyen, şiddetin dozunu hissetmeyen biri olarak ruhundaki dalgalanmaların ve çatlakların farkında değildir. Peki Dong Hyeon ile tanıştıktan sonra fark ediyor mu dersiniz? Bilmem!

....

Film oldukça sade düz bir filmdir. Öyle aksiyon, fuzuli kahramanlık gösterileri yok. Gayet sıradan bir uslupla anlatıyor hikayeyi. Müzikleri güzeldir ve özellikle filmi ilk takibe almamın sebebi Im Jae Beom' un da müziklerde imzasının olması idi. Dramatik yapımları seviyorsanız alternatif olabilecek bir yapım.. İzleyeceklere İyi seyirleri..

Fragman

(tong jeung) main trailer 2011 - YouTube

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?