Jump to content
  • Kayıt Ol

Another Live Action


Önerilen İletiler

[bimgx=555]

http://b1203.hizliresim.com/v/4/371mt.jpg[/bimgx]

Kış sezonu serilerinden Another Tv serisinin önce OVA haberi gelmişti.Ardından roman yazarının bir yan hikaye yazacağını duyurmuşlardı.Şimdide film haberi doğrulandı.

Kaynak:

http://tokm2.blogspot.com/2012/03/another-movie-news.html

Filme ait bazı resimler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CHOBiTS

    1

  • darkness167

    1

  • swordsman

    1

animesi ilginçti bakalım live actionu nasıl olacak

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesinin konusunu begendim ama genel olarak live actionlar nedense pekte ilgimi çekmiyor. Bundan ümitliyim ama.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Daha animesini izlemek için fırsatım olmadı ve live actionları sevdiğimide pek söyleyemem ama paylaştığınız resimlerden seri biraz bende merak uyamdırdı. Umarım güzel bişi olur :qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tam yorum yapabilmem için kadronun önceki işlerini görmem lazım ama şimdilik kısaca Hollywood üretimi olmayan hiçbir uyarlama ile sorunum olmadığını söyleyebilirim. Çıksın izlenir diyorum kendi adıma.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

animesini çok beyeniyorum senaryoya sadıkkalırlarsa izlenir

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

another live action 2012 720p bluray ripledim filmi upload etmeden önce film tanıtımını çevirmenizi rica edicektim.

Konusu: After a chain of deaths at a junior high school, new transfer student Koichi Sakakibara (Kento Yamazaki) turns to a mysterious girl (Ai Hashimoto) who holds the key to the dark mystery ...

In the spring of 1998, 15-year-old Koichi Sakakibara's (Kento Yamazaki) father goes abroad and Koichi Sakakibara goes to live with his aunt Reiko Mikami (Ai Kato), who lives in a mountain region. Not long after he moves in with his aunt, he collapses from a pneumothorax attack and becomes hospitalized. One day, at the elevator in the hospital, Koichi meets a pretty girl wearing a uniform and an eye patch. Koichi just stares at her. The pretty girl says something strange and then vanishes in the hospital mortuary. After being discharged from the hospital, Koichi goes to his new school. He finds the pretty girl, Mei Misaki (Ai Hashimoto) is also in his class. Koichi doesn't feel comfortable, because all of his classmates and even his teacher act like the girl doesn't exist.

Based on the novel "Another" by Yukito Ayatsuji (first published October, 2009 by Kadokawa Shoten).

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Shiniori

Yardım başlığına da açabilirdin ama ben yine çevireyim:

Konusu: Bir ortaokuldaki zincirleme bir dizi karanlık ölüm vakasından sonra, yeni transfer öğrenci Koichi Sakakibara (Kento Yamazaki), bu karanlık sırların anahtarı olacak gizemli bir kızla (Ai Hashimoto) karşılaşır.

1998 baharında, 15 yaşındaki Koichi Sakakibara'nın (Kento Yamazaki) babası ayrılınca ülkenin dağlık kesiminde yaşayan teyzesi Keiko Mikami (Ai Kato)'nin yanına taşınır. Taşınmasının üzerinden çok geçmeden teyzesi akciğerlerinden rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Bir gün Koichi hastanenin asansöründe okul üniformalı ve göz bantlı bir kızla karşılaşır. Koichi ona bakınca kız tuhaf birşeyler mırıldanır ve ortadan kaybolur. Koichi yeni okuluna başladığında güzel bir kızla tanışır, Mei Misaki (Ai Hashimoto) adlı bu kız onun sınıfındadır. Koichi rahatsızlık hissetmektedir, çünkü tüm sınıf arkadaşları ve hatta öğretmeni bile o sanki yokmuş gibi davranmaktadır..

Yukito Ayatsuji'nin ilk kez Ekim 2009'da Kadokawa Shoten Yayıncılık'dan basılan "Another" adlı romanından uyarlanmıştır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Efek gerektirmeyen bir yapım olacak. O yüzden başarabileceklerini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?