Squaw 20 Mart 2012 Share 20 Mart 2012 [bimgx=500]http://i1227.photobucket.com/albums/ee440/squaw2/Saint-Seiya-Omega.jpg[/bimgx] Aslında haber çıkalı baya oldu ama ben o ara meşguldüm ve eklenmiştir diye düşünüyorum ama eklenmemiş.Eklemek bana nasip oldu. Eski Saint Seiya yapımlarıyla aynı ismi taşıyan yeni bir Seint Seiya serisi geliyor. Açıklamalarında yeni karakterlerle orjinal hikayeye sahip olacağı belirtilmiş. Bune ek olarak bir tane de 25. yıl dönümü için bir film daha gelecek.Bana da serileri en kısa zamanda izlemek farz oldu artık. Filme ait MyAnime List Sayfası: Saint Seiya (Movie) Seriye ait MyAnime List Sayfası: Saint Seiya Omega Kaynak: MyAnime List Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Simsaniac 21 Mart 2012 Share 21 Mart 2012 Hayranı olduğum bir seri. Maalesef Knights of Zodiac ismiyle geçen uzun sezonunu bilen kişi az direkt olarak Lost Canvas ile tanıyanlar var. İzlenmeli, izletilmeli. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 21 Mart 2012 Share 21 Mart 2012 Konusunu duyurulduğu saat açmıştım ama niyeyse uçmuş. Omega haricinde Saint Seiya'nın bir de 3D CGI filmi açıklandı ama onu izleyebilmemiz için muhtemelen 2013'ü beklememiz gerekecektir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ouji_Vegeta 25 Ekim 2012 Share 25 Ekim 2012 Ablaaaa Alt Yazılısını Bulamadım Ya Ben Bunun İzlemekte İstiyorum Napcam Ben Yaa Ne Zaman gElcen İzmire ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 26 Ekim 2012 Share 26 Ekim 2012 yeni proje hayırlı olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 7 Aralık 2013 Share 7 Aralık 2013 Bu seriyi izleyenler hakkında yorumlarını yazabilirler mi acaba? Nasıldır? Sizce izlenmeli mi? Eski serisi mi izlenmeli önce veya sadece yeni çıkanı izlesem herhangi bir şey kaçırır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 7 Aralık 2013 Share 7 Aralık 2013 Bu seriyi izleyenler hakkında yorumlarını yazabilirler mi acaba? Nasıldır? Sizce izlenmeli mi? Eski serisi mi izlenmeli önce veya sadece yeni çıkanı izlesem herhangi bir şey kaçırır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Bunu izlemek için ilk seriyi izlemek gerekiyor. Bu ilk serinin devamı niteliğinde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap