gokcevil 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Elif Şafak-Aşk Kitaba tekrar dönmek zorunda kaldım. Tavsiye ederim. *Üçüncü mesaj düzenlemem. Birazdan sinirden patlayacağım.:olamaz: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Franz Kafka / Dava İlerleyen bölümlerde üstündeki ölü toprağı atacağını umut ediyorum. -gokcevil Başlıktaki yazım yanlışını düzeltmeni öneririm,''şuan'' değil ''şu an'' olmalı (: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gokcevil 15 Eylül 2009 Yazar Share 15 Eylül 2009 Sayfayı yenilememişsin. Gözümden kaçmış, böyle hatalarım hala var gerçi. Mesajından dört dakika önce düzelttim. Yine de uyardığın için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lantis 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 unutulmuş diyarlar buzyeli serisini okuyacağım (tabi bulupta alabilirsem) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
brisingr 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 iskender pala-aşkname Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
juvenil 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 bab-ı esrar / Ahmet Ümit <3 aşktan sonra Mevlana,Şems tutturmuş gidiyorum :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Aleksandra Marinina-Stilist Zamanında niye sıkılıp bırakmışım ben bu kitabı diye düşünüyorum sürekli. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
arcueid 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 maeve binchy - leylak zamanı {böylelikle, okunabilecek tüm binchy kitaplarını bitirmiş oluyorum. - yeeyy. - } Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Stephen King - Hayatı Emen Karanlık'ı okuyorum. Kitabın daha başındayım ve kendimi veremedim pek kitaba. Kitap okurken kesinlikle sessiz bir ortama ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Leva 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Laurell K.Hamilton - Incubus Dreams seriyi aylardır arıyordum şimdi okumuyorum içiyorum resmen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 Hala ''Karnaval'' isimli kitabı okumaktayım 600 sayfa olduğunu düşününce daha bitmeyecek gibi duruyor bu dönem ama kısa sürede bitereceğim çünkü 400.ü sayfayı çoktan geçtim ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tensei 15 Eylül 2009 Share 15 Eylül 2009 "Yaratma Cesareti." Nadiren okurum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
scoutcrawler 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 Sith'in İntikamı...Serinin sanat gibi son filmine, edebiyat klasiği olacak bir kitap... :spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 unutulmuş diyarlar buzyeli serisini okuyacağım (tabi bulupta alabilirsem) Icewild Dale'in kitabı çıkmış demek oyununu baya seviyordum genelde action ağırlıklı olmasına rağmen senaryosu fena değildi. Ben de planescape evreninde geçen güzel bir kitap bulsam keşke. Grange'nin Siyah Kan kitabı bitti Koloni diye yeni kitabı çıkmış onu alacağım birde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Antares 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 Yeni Toplum Görüşü ve Lanark Raporu -Robert Owen Kaynak Yayınları Sık kitap okuyan insanımdır ama bu kitabın sonunu bir senedir getiremedim, ne zaman okumaya kalksam araya ya okul kaydı ya vize ya final ya tatil girdi, her seferinde de en baştan başlayayım dedim, bitmedi lanet olasıca. İlk sosyalistlerden Robert Owen'ın makalelerinden oluyor yazı; sosyalizm yanısıra sosyoloji(toplumbilimi olan hani ^^) ile de ilgili makaleler olması gerek bir kaç tane içerisinde... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Sofi'nin düntası fen sevdiğim için elime aldım ve il sayfadan etkiledi beni.Sofie denen bir kıza mektuplar geliyor ve mektuplarda teorilerle ilgili sorular oluyor.İlk soru Kimsin oluyor.Beni en çok şimdiye kadar bu etkiledi ve aynı sofie gii aynayanın önüne eçtim ve aynadaki bene sorular sordum Bence ouyun hatta Fen seven birisi için okunmalı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Niigata 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Elif Şafak - Aşk Aşk Şeriatı kısmından itibaren vuruldum kitaba =)) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SPAWN-TheUndead 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Zaman Çarkı 11 kitap. Bu 12 se önümüzdek yıl çıkar artık... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Deddo 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Edgar Alan Poe - Bütün Hikayeleri Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cb_spike 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Stephen King - Kara Kule 3: Çorak Topraklar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Cynthia 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 Breaking Dawn - Stephenie Meyer Sırf seriyi bitirmek için okuyorum ve bu kitap da eminim 2 ve 3.ler kadar sıkıcı olacak. Salak Bella >_> Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 17 Eylül 2009 Share 17 Eylül 2009 4'ün kuralı - ıan caldvel & dustın thomason Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Lucresia 18 Eylül 2009 Share 18 Eylül 2009 Derek Landy->Dedektif Kurukafa(Ateşle Oynama) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Borastus 18 Eylül 2009 Share 18 Eylül 2009 Erdal Demirkıran - Sadece aptallar 8 saat uyur. uyku problemime çare olabilir mi diye aldım okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 18 Eylül 2009 Share 18 Eylül 2009 Melissa Marr - Lanetli Sevgili [Matmazel'in önerisi ^^ ] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap