Kisiliksiz 5 Nisan 2011 Share 5 Nisan 2011 Çizgili Kenar Notları | Derleyen: Levent Cantek Yerli Karikatürümüzde, belli çizer ve dergilere dayanarak; derinleşen toplumsal sınıf ayrılığının yansımalarını konu ediniyor. Muhakkak bir yerden edinip okuyun derim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 5 Nisan 2011 Share 5 Nisan 2011 Oğuz Atay - Tutunamayanlar çok geç kaldım galiba , neyse kitap kötü sayılmaz.ileride ne söylerim oda bilinmez : P Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zaraki Kenpachi 8 Nisan 2011 Share 8 Nisan 2011 Dan Brown - Da Vinci Şifresi Normalde bitirmem 1 hafta sürmezdi ama kitabın ortasına geldiğim zaman arkadaşla filminiizleyince devamını okuyasım gemiyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
knighTeen87 17 Nisan 2011 Share 17 Nisan 2011 Elaine Cunningham-Elf Gölgesi Pek iyi olduğunu söylemem şimdlik Hele ki Buz ve Ateşin Şarkısı, Kara Elf Üçlemesi, Elenium Üçlemesi gibi fantastik eserlerin yanında oldukça zayıf Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 H.R.Giger `Necronomicon` - Dali Edition :040-32: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fudy 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman Fatih dönemini başından sonuna kadar anlatan belgesel-roman tarzında bir kitap. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
maddes 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 Millennium üçlemesinin son kitabı.(Ejderha Dövmeli Kız ve Ataşle Oynayan Kız ilk iki kitaptı) Yarısına geldim dün , en sonunda ne olcak çok merak ediyorum:s59: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DarkeLia 24 Nisan 2011 Share 24 Nisan 2011 John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Beyazm 27 Nisan 2011 Share 27 Nisan 2011 Serdar ÖZKAN'ın ikinci romanını okuduktan sonra bunu da okumaya karar verdim. Kayıp Gül, birkaç gün bununla meşgul olacağım sanırım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kanade 29 Nisan 2011 Share 29 Nisan 2011 Klasik, klasik, klasik! Hepinizi seviyorum Dostoyevski- Suç ve Ceza "İnsanlar en çok neden korkarlar acaba? İlk adımı atmak, söylemek.." Yeni başladım, düşündüğüm kadar çok da sıkılmadım. Hatta sardı, sarmaladı, içine aldı bu roman beni. Bir romanı beğenmek, onda kendimizden bir şey bulmamıza da bağlıdır ya hani.. Henüz bir şey söylemek için belki çok erken ama, bir kitap beni baştan kendine bağlar, sevmezsem eğer, kitabı bitirsem de sevemem ben. Ama Suç ve Ceza sanırım baş köşe kitaplarımdan biri olacak. Bu arada, Hakan Günday'ın Az'ını okuyan varsa, yorumlarını görmek isterim ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 29 Nisan 2011 Share 29 Nisan 2011 Guzel secim kanade. Fyodor Dostoyevsky'den Budala'yi tavsiye ederim. Krishnamurti - Hakikat Uzerine, ikinci sefere okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suspusningi 30 Nisan 2011 Share 30 Nisan 2011 Haşlanmış harikalar diyarı ve dünyanın sonu - Haruki Murakami Aynı anda 2 kitaba birden başlama hatasında bulundum, ama en ağırlık verdiğim bu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Retsamllort 1 Mayıs 2011 Share 1 Mayıs 2011 Yakuza cinayetleri Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shinkaron 1 Mayıs 2011 Share 1 Mayıs 2011 (Il nome della Rosa) The Name of the Rose- Umberto Eco. Orjinalini okuduğum için çok yavaş ilerlediğimden (günde 10 sayfa falan) hala bitiremedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
maddes 2 Mayıs 2011 Share 2 Mayıs 2011 Ryu Murakami- Emanet Dolabı Bebekleri Daha yeni başladım 75 sayfa falan sanırım ama çok hoşuma gitti , devamını baya merak ediyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Mayıs 2011 Share 6 Mayıs 2011 EMPATİ. Çok uzun zamandır almak, okumak istiyordum. Bugün sonunda emelime kavuştum. Henüz kitabın girişini (basım tarihi dahil olmak üzere:D) ve arka kapağını okudum. Olasılıksız kadar iyi olmasını diliyorum~~ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
şahMath 6 Mayıs 2011 Share 6 Mayıs 2011 EMPATİ. Çok uzun zamandır almak, okumak istiyordum. Bugün sonunda emelime kavuştum. Henüz kitabın girişini (basım tarihi dahil olmak üzere:D) ve arka kapağını okudum. Olasılıksız kadar iyi olmasını diliyorum~~ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zikinu 7 Mayıs 2011 Share 7 Mayıs 2011 EMPATİ. Çok uzun zamandır almak, okumak istiyordum. Bugün sonunda emelime kavuştum. Henüz kitabın girişini (basım tarihi dahil olmak üzere:D) ve arka kapağını okudum. Olasılıksız kadar iyi olmasını diliyorum~~ Daha bile iyi bana kalırsa. Bernard Cornwell'in Azincourt kitabnı okuyorum şu anda. Diğer kitapları kadar sürükleyici olmasa da fena sayılmaz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 7 Mayıs 2011 Share 7 Mayıs 2011 Daha bile iyi bana kalırsa.Bernard Cornwell'in Azincourt kitabnı okuyorum şu anda. Diğer kitapları kadar sürükleyici olmasa da fena sayılmaz. Cornwell sağlam yazardır. Kış Kral'ındaki Arthur yorumuna bayılmıştım Ki o seride TV'ye uyarlanabilecek bir potansiyel vardı. Hangi kitabı okuyorum sorusuna gelince. Hala Murakami'nin Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonunu okuyorum. Biraz yavaş gidiyor. Sevdiğim bir yazar ancak bu kitap beni nedense Zemberekkuşu'nun Güncesi kadar sarmadı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Retsamllort 8 Mayıs 2011 Share 8 Mayıs 2011 Ah Biz Eşekler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 8 Mayıs 2011 Share 8 Mayıs 2011 Sâdık Hidâyet - Kör Baykuş İçim karardı yemin ediyorum. Ama muazzam bir eser. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 8 Mayıs 2011 Share 8 Mayıs 2011 Ejderha Dövmeli kız :gul gul:dedikleri kadar varmış Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 10 Mayıs 2011 Share 10 Mayıs 2011 Mehmet Rauf - Eylül Maeve Binchy - Leylak Zamanı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 12 Mayıs 2011 Share 12 Mayıs 2011 Ayrıntı Yayınlarından Çinli yazar HA JIN'in Savaş Artığı'nı okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 12 Mayıs 2011 Share 12 Mayıs 2011 Paulo Coelho - Brida İlginç bir giriş... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap